02 / 05 / 2024

İstanbul havaray ihaleleri nasıl sonuçlandı

İstanbul havaray ihaleleri nasıl sonuçlandı

Havaray İstanbul'da hangi noktalar arasına inşa edilecek? Havaray etüt proje ihalelerini hangi firmalar, kaç TL teklif ile kazandı? Havaray projelerinde çalışmalara ne zaman başlanacak? İptal edilen teleferik ihalesi hangisi ve tekrar ne zaman yapılacak?.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın ihaleleri mecliste!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ihaleleri meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Sefaköy-Başakşehir Havaray Sistemi iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Sefaköy-Başakşehir Havaray Sistemi'nin iptal edildiğini, yerine metro ve hafif raylı sistemin hayata geçirileceğini açıkladı.

Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı'nın ihaleleri meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, 2017 yılından itibaren Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan ihaleleri Bakan Özhaseki'ye sordu.

İstanbul’un ilk havaray ihalesinde 4 firma devre dışı kaldı!

İstanbul’un ilk havaray ihalesi gerçekleşti. 12 Ocak'ta gerçekleşen Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı'nın ihalesine 7 firma katıldı. İtirazlar sonucunda toplam 4 firma devre dışı kaldı.

Kadıköy-Kartal Havaray Hattı çalışmaları ne durumda?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Maltepe’ye yapılan projeleri hakkında bilgi verdi. Topbaş, "Kadıköy-Kartal Havaray projesinin hazırlıkları sürüyor” dedi.

Sefaköy-Halkalı Havaray Hattı'nın ihalesi yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Sefaköy’den Halkalı üzerinden devam eden 1 milyarın üzerinde maliyeti olacak olan Havaray’ın ihalesini yaptıklarını açıkladı.

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı ihalesi yapıldı!

İstanbul’un ilk Havaray ihalesi yapıldı. Sefaköy-Halkalı-Başakşehir hattında 15 kilometre uzunluğundaki Havaray, 17 istasyondan oluşacak. 6 firmanın katıldığı ihalenin sonucu dosyalar incelendikten sonra açıklanacak

İBB havaray ve metro projeleri için düğmeye bastı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehrin trafiğini rahatlatacak havaray ve metro projeleri için düğmeye bastı. İBB İstanbul'un genel, Sefaköy-Halkalı-Başakşehir havaray projesini ve Kazlıçeşme-Söğütlüçeşme metrosunu ihaleye çıkarıyor

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı'nın ihalesi 7 Aralık'ta!

İstanbul'un ilk havadan gidecek tramvayı için ihaleye çıkılıyor. 11.7 kilometre uzunluğundaki Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray hattının 2019 yılında açılması planlanıyor.

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı 2019'da açılacak!

İstanbul trafiğine havadan çözüm olacak Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı 2019'da açılacak. Yaklaşık 15 kilometre olacak hattın maliyeti 861 milyon 172 bin lira olacak.

İSMEP kamu binası, hastane ve okul yapım ihaleleri sonuçlandı!

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi'nin, İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi kapsamında yeniden yapılacak kamu binaları, hastane ve okullarının yapım ve onarım ihaleleri sonuçlandı.

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray projesi başladı!

İstanbul Büyükşehir Beldiyesi, trafiği rahatlatması planlanan Havaray projesine start verdi. 17 istasyondan oluşan 15 kilometrelik projenin yapımına Sefaköy'den başlanacak.

Japonya'daki havaray teknolojisi İstanbul’a getirilecek!

Erman Akgün, Japonya’da 1964’ten beri kullanılan havaray teknolojisini İstanbul’a getirmek için ciddi görüşmeler yaptıklarını söyledi. Akgün, “Sıfır kaza ile işletilen Japon hızlı tren teknolojisini de Türkiye’ye nasıl getirebileceğimize bakıyoruz” dedi

İstanbul havaray ihaleleri nasıl sonuçlandı Haberi

İstanbul havaray ihaleleri nasıl sonuçlandı


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ihalesi yapılan havaray, raylı sistem ve teleferik projelerinde son durumu Emlakkulisi.com açıklıyor...


Sefaköy - Halkalı - Başakşehir Havaray Hattı!


İstanbul'da hayata geçirilecek havaray projelerinden ihalesi gerçekleştirilen Sefaköy - Halkalı - Başakşehir Havaray Hattı Etüt Projesi ihalesini 975 bin TL + KDV bedel ile Tekfen Mühendislik kazandı. 


Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı Etüt Projesi için yarından (22 Aralık 2014) itibaren 10 gün içinde işin sözleşmesi yapılacak ve akabinde 7 gün içinde işe başlanacak.



Toplam 1,60 kilometre uzunlukta olan Sefaköy - Halkalı - Başakşehir Havaray Projesi'nin kesinleşmemiş güzergahına göre Sefaköy metrobüs durağından başlayacak olan havaray projesi, Halkalı Meydanı’ndan geçerek, Atakent, İkitelli ve Başakşehir 1. Etap Metrosu’na kadar gidecek.


Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray projesi, Beylikdüzü İncirli Metrosu, Kirazlı Halkalı LRT Hattı ve Mecidiyeköy Mahmutbey Metrosu...