01 / 05 / 2024

İstanbul Hilton Otel

İstanbul Hilton Otel

2005 yılında Özelleştirme İdaresi tarafından satışa çıkarılan, 62 bin 337 metrekarelik bir alanlı Türkiye'nin ilk 5 yıldızlı oteli, Hilton İstanbul Oteli için dev gruplardan teklif bekleniyormuş.

2004 yılında İstanbul Hilton Oteli Özelleştirme İdaresi'ne geçmiş!

2004 yılında Emekli Sandığı, satamadığı otelleri Özelleştirme İdaresi'ne devretmiş. Özelleştirme İdaresi'ne devredilen, Maçka'daki Hilton Otel'in de aralarında bulunduğu 7 otelin satış işlemleri Özelleştirme İdaresi tarafından gerçekleştirilecekmiş.

Hilton İstanbul'un en büyük oteli!

İstanbul Bomonti, 85'i süit olmak üzere 829 odası ile İstanbul'un en büyük oteli unvanını 2014 yılında da korudu. Bir yıl önce açılan otel, dünyanın dört bir yanından 236 binin üzerinde konuğu ağırladı.

Ytong 50 yılda 1.5 milyon konutun duvarını ördü!

50 yılda 1.5 milyon konutun duvarını ördü 1955 yılında İstanbul Hilton Oteli inşaatında şantiye şefi olarak çalışırken gaz beton Ytong ile Türkiye'yi tanıştıran Bülent Demiren'in kurucusu olduğu Türk Ytong 50'nci yaşını kutluyor...

Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değeri ne oldu?

TOKİ 133 konut ve 107 iş yerini bugün satıyor!

TOKİ 31 ilde 133 konut ve 21 ilde 107 iş yerini bugün satışa çıkarıyor. Müzayede, TOKİ İstanbul Hizmet Binası ile İstanbul Bilkent Otel ve Konferans Merkezi'nde yapılacak...

Hilton Mall of İstanbul Otel kapılarını açtı!

Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezi ve karma projesi Mall of İstanbul bünyesinde bulunan Hilton Mall of İstanbul Otel kapılarını açtı.

Trn Otel İşletmeciliği Ve Yatırımları Anonim Şirketi Mall Of İstanbul Hilton Şubesi açıldı!

Trn Otel İşletmeciliği Ve Yatırımları Anonim Şirketi Mall Of İstanbul Hilton Şubesi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol Akkaya ve İlter Türkmenoğlu ortaklığında kuruldu.

İstanbul Blue Otel Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Blue Otel Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Nesip Ateş ve Serkan Karaman ortaklığında kuruldu.

 MCS-Mühendis İnşaat'tan Tashkent Hilton ile Kongre Salonu projesi!

MCS-Mühendis İnşaat Yönetim imzasını taşıyan Tashkent City, Taşkent'in merkezinde 80 hektarlık alana konumlandırılmış bir mega kentsel dönüşüm projesidir. Projenin en önemli öğesi “Plot 5” adıyla anılan “Hilton Otel ve Kongre Merkezi” projesinin üzerinde yer aldığı parseldir...

100. INTERCEM Konferansı 24-26 Haziran'da İstanbul'da! 

Dünya çimento sektörünü bir araya getiren INTERCEM Konferansı yüzüncü kez 24-26 Haziran 2019 tarihlerinde İstanbul Hilton Bomonti Hotel'de gerçekleşecek.  

Çanakkale Hilton Otel'in inşaatı durdu!

Hilton’un Çanakkale’de inşasına başladığı oteli Double Tree by Hilton'un inşaatı durdu. 

Hilton Mall Of İstanbul Otel 2020'de açılacak!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan ve otel, kongre merkezi ile rezidanstan oluşan Mall Of İstanbul 2. Etap projesinde otel kısmı için Hilton markası ile anlaştı...

Sur Yapı projeleriyle Arap Türk Gayrimenkul Fuarı’nda!

Özel sektörün en büyük gayrimenkul portföyüne sahip firması Sur Yapı, 23 – 24 Mart tarihlerinde İstanbul Hilton Convention Center’da düzenlenecek olan ‘13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap – Türk Zirvesi’ne katılıyor.

Zorlu, Raffles'i satıyor mu?

El Faysal Holding'in CEO'su El Thani, geçen hafta konakladığı İstanbul Raffles Otel'i çok beğenmiş... Bunun üzerine Zorlu Grubu yöneticileriyle buluşup oteli almak için teklif vermiş...

Hilton 43 yılda 19 adet 5 yıldızlı otel açtı!

Hilton 43 yılda 19 adet 5 yıldızlı otel açtı. Hilton İstanbul Bosphorus Hotel Elmadağ'daki çalışma yaşamı 43'üncü yılına giren Hasan Sabuncu, kariyeri boyunca 13 ülkede açılan 19 beş yıldızlı otelin faaliyete geçmesinde bizzat görev aldı...

Çanakkale Hilton Otel Ekim'e yetişecek mi?

Çanakkale'de yapımına 2 yıl önce başlanılan Çanakkale Hilton Otel'de çalışmalar hızlandı. Otelin Ekim'e yetiştirilmesi planlanıyor.

İstanbul Hilton Otel Haberi

İstanbul Hilton Otel



Hilton için devler yarışıyor


Mülkiyeti Emekli Sandığı'na ait olan İstanbul Hilton Oteli için dev gruplardan teklif bekleniyor. Teklif verme süresi yarın sona erecek otel için yarışacak gruplar arasında Fiba, Global, Dilek, Tekfen, Rixos, IC İbrahim Çeçen gibi yerli grupların yanı sıra teklif verecek yabancı gruplardan da söz ediliyor.


    MÜLKİYETİ Emekli Sandığı'na ait olan ve Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından satışa çıkarılan Hilton İstanbul Oteli için teklif verme süresi yarın akşam doluyor. Şartname alan firma sayısının 20'nin üzerinde olduğu belirtilirken, Fiba, Global, Dilek, Tekfen, Rixos, IC İBrahim Çeçen Yatırım Holding gibi yerli grupların yanı sıra yabancıların da teklif vermesi...