29 / 07 / 2024

İstanbul ile Çad protokol

İstanbul ile Çad protokol

Çad Başbakanı Kalzeube Payimi Deubet ile görüşen Başkan Kadir Topbaş, İstanbul ile Çad’ın Başkenti Encemine arasındaki “Kardeş Şehir” protokolü kapsamında birçok alanda bilgi ve deneyimlerini paylaşacaklarını söyledi.

İzmir Güzelbahçe'de 9 adet 2+1, 3+1 konut ile İstanbul Şile'de 10 arsa satılıyor! Belediyelerden Temmuz fırsatı! 

İzmir Güzelbahçe Belediyesi ve İstanbul Şile Belediyesi, 19 adet gayrimenkulü satıyor. Peki iki büyükşehirdeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Dolar yorumları ile bilinen Selçuk Geçer'den yatırımcılara 'uzak durun' uyarısı: Ekrana bakarken paranız yok olacak!

Dolar yorumları ile adından sıkça söz ettiren Ekonomist Selçuk Geçer, o yatırım aracını işaret ederek yatırımcılara ''uzak durun'' dedi. 

Üsküdar Belediyesi'nden Şile'de satılık arsa! İstanbul'da imarlı arsa arayanlar dikkat!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Şile Domali'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 21 Aralık tarihinde yapılacak.

İBB, Şile yolunu rahatlatacak kavşağın inşaatına başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Şile Yolu’nun Yenidoğan mevkiindeki trafik yoğunluğunu azaltmak için kavşak ve alt geçit inşaatına başladı. 120 gün devam edecek ilk etap kapsamında, Şile – İstanbul yönünde 2 şerit yan yoldan, İstanbul – Şile istikametinde de 2 şerit olarak ters istikametten sa

Dolar yorumları ile tanınan ekonomist Selçuk Geçer'den kritik açıklama: Araba fırlayacak, konut çakılacak!

Dolar yorumları ile adını sıkça duyduğumuz ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den bu defa araba ve konut fiyatları ile ilgili kritik açıklama geldi. Araba fırlayacak, konut çakılacak...

SON DAKİKA: Malatya ve Adıyaman'da peş peşe deprem oldu! Az önce deprem mi oldu? Son depremler!

Son dakika: Malatya ve Adıyaman'da hafif şiddette depremler meydana geldi. Malatya'nın Doğanşehir ilçesi ile Adıyaman'ın Sincik ilçesinde gerçekleşen depremler birbirine benze özellikler gösterdi.

Soft Şile'de 10.9 milyon TL'ye 5+1! 4 ay sonra teslim!

Soft Yapı imzasıyla İstanbul Şile'de hayata geçirilen Soft Şile projesinde satış süreci devam ediyor. Toplam 22 adet villanın yer aldığı projede fiyatlar 10 milyon 900 bin TL'den başlıyor.

Uzman isimden şok eden İstanbul açıklaması! İstanbul'da çadır kurulacak yer bile yok! Olası İstanbul depreminde...

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Mühendislik Fakültesi Genel Jeoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Şamil Şen, olası İstanbul depremini değerlendirdi. Uzman isimden şok eden İstanbul açıklaması! İstanbul'da çadır kurulacak yer bile yok! Olası İstanbul depreminde...

Yabancı yatırımcılardan ‘borsa’ ile ilgili çarpıcı iddia: Müdahale oldukça kimse borsaya yatırım yapmak istemez!

Kahramanmaraş depreminin ardından pozitif havanın hakim olduğu Borsa İstanbul ile ilgili yabancı yatırımcılardan dikkat çekici raporlar gelmeye başladı. Borsayı desteklemek amaçlı müdahalelerin ters etki yaratabileceği iddia ediliyor.

Önce kamu bankalarındaki doğal gazı kestiler şimdi de başka adım atacaklarını duyurdular

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Almanya’nın enerji fiyatlarının tavan yapmasının önüne geçmek amacı ile adımlar atacağını dile getirerek, enerji güvenliği ve fiyatlarında  Avrupa Birliği'nin (AB) hızlı hareket etmesini beklediğini duyuruldu.

Bakandan son dakika Kanal İstanbul açıklaması! Gurur projesi adım adım hayata geçirilecek! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, mega proje Kanal İstanbul ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, restore edilen Tarihi Şile Deniz Feneri'nin açılışını gerçekleştirdi. Törende açıklamalarda bulunan Karaismailoğlu, "Türkiye'nin denizlerdeki lojistik hakimiyetini artıracak Kanal İstanbul ile ulaşım sektörü ve denizcilik alanında yeni bir çağın kapıs

Kanal İstanbul'daki adımlar ÇED raporu doğrultusunda atılacak!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul ile ilgili önemli açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kanal İstanbul'daki Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) raporunun, 200 bilim insanının desteğiyle hazırlandığını söyledi.

İstanbul ile Çad protokol Haberi

İstanbul ile Çad protokol


Çad Başbakanı Kalzeube Payimi Deubet ile görüşen Başkan Kadir Topbaş, İstanbul ile Çad’ın Başkenti Encemine arasındaki “Kardeş Şehir” protokolü kapsamında birçok alanda bilgi ve deneyimlerini paylaşacaklarını söyledi.


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul ile Çad’ın Başkenti Encemine şehri arasındaki “Kardeş Şehir” protokolüne imza attı ve ardından Çad Başbakanı Kalzeube Payimi Deubet ile görüştü.


Görüşmede İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığının yanı sıra, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB), UCLG ve BM UNACLA Başkanlığını da yürüttüğünü hatırlatan Kadir Topbaş, dost ve kardeş ülke Çad ile her alanda bilgi ve deneyim paylaşımında bulunmaktan memnuniyet duyacaklarını söyledi.


“Türkiye sizin eviniz, sizi ikinci evinizde ağırlamaktan büyük onur duyuyoruz ve her zaman ziyaret etmenizi bekliyoruz” ifadelerini kullanan Başkan Topbaş, uluslararası bütün toplantılarda yaptığı konuşmalarda Afrika’nın haklarını özellikle savunduğunu vurguladı. TİKA...