30 / 04 / 2024

istanbul inn küçükyalı

istanbul inn küçükyalı

İstanbul INN Küçükyalı Aparts ile Küçükyalı’da Kentsel Dönüşümün öncüsü olan Ünal İnşaat, Anadolu Yakası’na taşınmak veya yatırım yapmak konusunda kararsız kalanlara yardımcı olabilecek bilgiler veriyor.

Ünal İnşaat'tan İstanbul İnn'de Plus Room sistemi! 89 bin TL'ye!

Ünal İnşaat; İstanbul INN Aparts serisinin ilk projesi “Küçükyalı Aparts”ın Plus Room sistemi ile site, residance gibi toplu yaşam alanlarına ve Kentsel Dönüşüm’e yeni bir bakış açısı getiriyor...

İstanbul inn Küçükyalı Aparts Ünal İnşaat imzası taşıyor!

İstanbul Anadolu Yakası’nın ulaşımı kolay ve nezih semtlerinden biri olan Küçükyalı'da, bölgenin ilk örnek konut projesi olarak hayata geçecek olan İstanbul inn Küçükyalı konut projesi, Ünal İnşaat imzasını taşımaktadır...

İstanbul İnn Küçükyalı'da 89 bin TL'ye stüdyo daire!

İstanbul İnn Küçükyalı'da satışlar 89 bin TL ile 376 bin TL arasında değişen fiyatlarla devam ediyor...

Kentsel dönüşüm İstanbul Inn projesi ile Küçükyalı'da başladı!

İstanbul INN projesiyle konutta markalaşma sürecini başarıyla tamamlayan Ünal İnşaat; İstanbul INN Aparts serisinin ilk projesi olan “Küçükyalı Aparts” ile Kentsel Dönüşüm’ün Küçükyalı’daki öncüsü oluyor

Nidapark Küçükyalı dükkan fiyatları 2018!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul Maltepe'de Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projesinde avantajlı dükkan satışları devam ediyor. 

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı dükkan fiyatları ne kadar? 

68 bin 785 metrekare alana sahip Nidapark Küçükyalı projesin cadde dükkanlar açık artırmaya girmeden ihalesiz olarak satılacak..

Nidapark Küçükyalı'da ihalesiz cadde mağazasına sahip olun!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı'da cadde dükkanlar açık artırmaya girmeden ihalesiz olarak satılacak..

Nidapark Küçükyalı güncel fiyatları!

Nidapark Küçükyalı projesi Kınalı, Burgaz, Heybeli, Sedef etapları olmak üzere hayata geçiriliyor. Nidapark Küçükyalı güncel fiyatları daire tiplerine göre değişiyor.

Nidapark Küçükyalı Cadde fiyat!

Nidapark Küçükyalı Cadde fiyatları metrekare bazında  2 bin 768 TL'den başlıyor. Projede 140 bin metrekare ofis alanı bulunuyor. 

Nidapark Küçükyalı cadde dükkan fiyatları!

Nidapark Küçükyalı'da cadde dükkanlar açık artırmaya girmeden ihalesiz olarak satılacak. Peki Nidapark Küçükyalı cadde dükkan fiyatları ne kadar? diyorsanız işte yanıtı..

Nidapark Küçükyalı'nın cadde dükkanları satışta!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimleri arasında yer alan Tahincioğlu, Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirdiği Nidapark Küçükyalı projesinde yer alan 92 dükkandan 61’ini satışa sunuyor. 

Nidapark Küçükyalı'da 84 ay 0 faiz!

1.159 daire, 769 ofis ve 82 ticari birime yer verilen Nidapark Küçükyalı projesinde 84 ay 0 faiz kampanyası başladı..

Nidapark Küçükyalı 63 dükkan değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nidapark Küçükyalı projesi kapsamında yer alan 63 adet dükkanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Küçükyalı Karayolları arazisinde park alanı arttırıldı!

Karayolları Genel Müdürlüğü, 1. Bölge Müdürlüğü Küçükyalı Yerleşkesi'nin yer aldığı 118 bin 849 metrekarelik arazi, özelleştirme kapsamına alınarak 2014 yılında TOKİ'ye devri gerçekleştirilmişti. 

Nidapark Küçükyalı örnek daireleri ve satış ofisinin tasarımı Gönye Proje Tasarım'a ait!

Gönye Proje Tasarım, Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projesinin örnek daire ve satış ofislerini tasarladı...

Küçükyalı Akpınar Sitesi’nde yüzde 19’a varan indirim fırsatı!

Mono Mimarlık İnşaat, 11 milyon TL’lik yatırımla Küçükyalı İnceyol Sokak'ta hayata geçirdiği Akpınar Sitesi'nde yüzde 19'a varan indirim imkanı sağlıyor.

Emlak Konut Küçükyalı'daki arsasının değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut İstanbul Maltepe Küçükyalı'daki 16773 ada 4 parsel için hazırlatılan yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

istanbul inn küçükyalı Haberi

istanbul inn küçükyalı


İstanbul’un Avrupa Yakası’nda çalışılır, Anadolu Yakası’nda yaşanır algısı; artık yavaş yavaş değişiyor. Neden mi? Çünkü günümüzde Anadolu Yakası’nda çalışıp yine bu yakada oturanların sayısı günden güne artıyor. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre Avrupa Yakası'nın nüfusu Anadolu Yakası'nın iki katı kadar olduğu biliniyor. Ancak, 2007 sayımına göre yüzde 35 olan Anadolu Yakası'nda oturanların oranının 2023'te yüzde 37'ye çıkması bekleniyor. Nüfus artışı devam ederken bunun sonucu olarak da Anadolu Yakası’nın hizmetten aldığı pay artıyor. 



Anadolu Yakası’nda hayata geçen yeni ofis yatırımlarının artmasıyla, bazı şirketler merkezlerini bu yakaya taşımaya başladı. Marmaray’ın tamamlanması, ikinci tüp geçit, üçüncü köprü ve metrobüs hattının genişlemesi, iki yaka arasındaki ulaşım kolaylaştıran etkenler arasında yerini aldı. Bu gelişmeler özellikle çocuklu ailelerin Anadolu Yakası’nı tercih etmelerinde etkili oluyor....