01 / 05 / 2024

İstanbul inn Küçükyalı Aparts Ünal İnşaat imzası taşıyor!

 İstanbul inn Küçükyalı Aparts Ünal İnşaat imzası taşıyor!

Firma: Ünal İnşaat

Proje: İstanbul İnn Küçükyalı

İstanbul Anadolu Yakası’nın ulaşımı kolay ve nezih semtlerinden biri olan Küçükyalı'da, bölgenin ilk örnek konut projesi olarak hayata geçecek olan İstanbul inn Küçükyalı konut projesi, Ünal İnşaat imzasını taşımaktadır...




İstanbul Anadolu Yakası’nın ulaşımı kolay ve nezih semtlerinden biri olan Küçükyalı'da, bölgenin ilk örnek konut projesi olarak hayata geçecek olan İstanbul inn Küçükyalı  konut projesi,  Ünal İnşaat imzasını taşımaktadır.


Yüksek kaliteli, huzur ve güven içinde bir yaşam sürmek isteyenlerin yeni buluşma adresi; İstanbul inn Küçükyalı

Proje, oldukça merkezi bir lokasyonda ve sizleri İstanbul'a bağlayacak olan E-5 kenarında ve sadece 600 metre mesafede..


 İstanbul inn Küçükyalı Aparts Ünal İnşaat imzası taşıyor!Ünal İnşaat  imzası taşıyor!'/>


Sağlam yapı, lüks konfor sağlayan iç detaylar, güvenlik, gürültüden, kargaşadan uzak fakat merkezi, ulaşım problemi, trafik yoğunluğu olmayan lokasyon... Hepsini İstanbul Inn Küçükyalı konut projesinde bulabilirsiniz.


Istanbul Inn Küçükyalı'da 110 seçkin aileye ayrıcalıklarla dolu, huzur ve konforun ön planda tutulduğu, her ayrıntının titizlikle düşünüldüğü  yüzde 100 engelsiz bir yaşam alanı sunuluyor.


Konut projesi içinde Kapalı Yüzme Havuzu,  Fitness Salonu, Yoga & Plates salonu, Depo Alanları ve  Kapalı Otopark bulunmaktadır.


Deprem açısından son derece sağlam bir zemin üzerinde bulunan proje, deprem yönetmeliği standartlarına da bire bir uyularak inşaa edilecektir.


Binaların yapımı aşamasında ve daire içlerinde kullanılan tüm malzemeler ve uygulama şekilleri genel mühendislik kurallarına ve ilgili Bayındırlık Bakanlığı Şartnamelerine, TSE standartlarına ayrıca ilgili  yerlerde uluslararası literatüre uygun olacaktır.


Merkezi sistem ısıtma sistemi kurulacak olup, yerden ısıtma sistemi tatbik edilecektir. Her dairenin kalorimetresi olacak ,ısıtma giderleri kalorimetre ile ölçümlenecektir.


Dairelerde kullandığımız ankastreler; Ankastre Fırın, Set üstü Ocak ve fırından ibarettir.


Otopark ve asansörleri besleyecek kapasitede jeneratör konulacaktır.


Su yalıtımı, ısı ve ses izolasyonu başarılı bir şekilde uygulanacaktır.


Tüm bu konfora hemen sahip olup, projemizin yatırım fırsatından da yararlanabilirsiniz.



Projede 18 çeşit dairemiz bulunmaktadır.

(1+0) dairelerimiz; 34 metrekare, 40 metrekare büyüklüklerindedir.

(1+1) dairelerimiz; 46 metrekare, 54 metrekare, 63 metrekare, 73 metrekare büyüklüklerindedir.

(2+1) dairelerimiz; 99 metrekare büyüklüklerindedir.

Dubleks dairelerimiz;

(2+1) çatı dubleks dairemiz; 110 metrekare,  113 metrekare, 130 metrekare, 132 metrekare büyüklüğündedir.


İstanbul Inn Levent projesini, Türkiye'nin son yıllarda başarılı projelerine imza atan, genç ve yenilikçi mimarlık grubu Mental Design Works gerçekleştirmektedir.



0 212 679 58 58

www.34innkucukyali.com


projeye sor



Geri Dön