04 / 05 / 2024

İstanbul iş oteli yatırımı

İstanbul iş oteli yatırımı

İstanbul dünya ekonomisinin buluşma noktalarından birisi haline geldi. Şehir her gün ayrı bir büyük uluslararası kongreye ev sahipliği yapar hale geldi. Yerel ve yabancı otel zincirleri bir dizi iş oteli yatırımı yapıyor...

Aydın Doğan, Hilton İstanbul Bosphorus Oteli satıyor!

Hilton İstanbul Bosphorus Oteli'ni Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan 255.5 milyon dolara satın alan iş insanı Aydın Doğan, 500 odalı oteli satışa çıkardı.

Ulaştırma Bakanlığı'nın İstanbul için planladığı 14 yatırım!

Ulaştırma Bakanlığı ulaşım ve iletişim alanındaki ihtiyacı karşılamak için İstanbul'da 14 dev yatırım planlıyor. İşte Ulaştırma Bakanlığı'nın İstanbul için planladığı 14 yatırım...

Binali Yıldırım İstanbul için hedeflerini anlattı!

TBMM Başkanı ve AK Parti Büyükşehir adayı Binali Yıldırım, İstanbul için hedeflerini anlattı. Yıldırım, ''Raylı sistemde geç kalmışız. Son projelerin tamamlanmasıyla 450 km'nin üzerine çıkacak'' şeklinde konuştu. 

Şişli'de tarihi eser apartman tehdit altında!

İstanbul Şişli'de bulunan 2. derece tarihi eser tescilli apartman bitişiğine yapılarak balkonlarını kapatan ve yapı güvenliğini ihlal eden bir başka bina yüzünden tehdit altına girdi..

Şişli Inside Hotel'e haciz şoku!

İstanbul Şişli’de bulunan 'Inside Hotel', kirasını ödemediği iddiasıyla içinde müşterilerin yer aldığı sırada tahliye edildi

Şişli'deki 500 milyon dolarlık binaların devir işlemleri yargıda!

Şişli'deki 500 milyon dolar değerindeki 9 binanın bedelsiz ve ihalesiz olarak İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu'na devredilmesine ilişkin mahkemenin kararına rağmen devir işleminin belediye meclisinden yeniden geçmesi yargıya taşındı.

Şişli'deki 500 milyon dolarlık binalar için rant tartışması!

Şişli'de bulunan 500 milyon dolar değerindeki 9 binanın İstanbul Şişli Vakfı'na 1 TL'ye devreden karara mahkeme dur dedi. Belediye Başkanı Hayri İnönü, binaların Şişli halkına iade edileceğini söyledi.

Şişli'deki 500 milyon dolarlık binaların devri iptal edildi!

Şişli Belediyesi’nde 500 milyon dolar değerindeki binaların İstanbul Şişli Vakfı’na 1 TL karşılığında devreden karar yine gündemde. Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, kararın iptali için mahkemeye başvurdu. İnönü, mahkemeden olumlu cevap aldı.

İstanbul için korkutan deprem uyarısı: 7 üstü deprem kesin!

Kandilli Rasathanesi İstanbul için korkutan deprem uyarısında bulundu. 7 üstü depreme kesin gözüyle bakılıyor. 

Emlak Konut Şişli Teşvikiye arsa ihalesi 15 Mart'ta!

Emlak Konut İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi 15 Mart'ta yapılacak. İhale kapsamında inşa edilecek yeni projede konutlar ve dükkanlar yer alacak. 

İstanbul Vakıflar Müdürlüğü'nden Şişli'de inşaat ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü tarafından İstanbul-Şişli İlçesi, Kaptanpaşa Mahallesi, 10262, 1 parsel, üzerine kat karşılığı konut inşaatı yapım işi ihale ediliyor.Tahmini bedeli 7 milyon TL olarak belirlenen inşaat işi için ihale 29 Ocak'ta yapılacak.

Şişli Fulya Mahallesi'nde riskli alan kararı!

İstanbul Şişli'ye bağlı Fulya Mahallesi'ndeki bazı alanlar riskli alan olarak ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Loca Şişli'de 550 bin liraya! Yeni proje!

Loca Şişli projesi İstanbul Şişli merkezde inşa ediliyor. Fiyatların 550 bin liradan başladığı Loca Şişli'de lansmana özel fiyat ve ödeme kolaylıkları sunuluyor.

İstanbul iş oteli yatırımı Haberi

İstanbul iş oteli yatırımı



Yerli yabancı tüm turizm sektörü İstanbul’a ilgisini sürdürüyor. Yerli ve uluslararası otel zincirleri İstanbul’daki bütün otel projelerini takip ederken, yatırımcılar da uygun arazi arayışlarını sürdürüyor. Öyle ki finans merkezi olma yolunda ilerleyen ve 2020 Olimpiyatları başta olmak üzere dev uluslararası organizasyonlara hazırlanan İstanbul’da otel yatırımı için sıraya girmek gerekiyor. 


Sebebi ortada... Açıklanan resmi rakamlara göre, 2012 yılında İstanbul, 10 milyon yabancı turist ağırladı. İstanbul ayrıca, kongre şehirleri sıralamasında, son 10 yılda 30 basamak birden yükselerek dokuzunculuğa yerleşti. İstanbul artık, 500’ü aşkın katılımcıya ev sahipliği yapacak kongreler için dünyanın sayılı adreslerinden bi­risi olarak gösteriliyor. Öyle ki sadece bir günde 20’ye yakın uluslararası iş etkinliği gerçekleştiri­liyor; şehre farklı ülke ve şehirlerden günde or­talama 15 bin işadamı geliyor. Hal böyle olunca iş trafiği...