19 / 05 / 2024

istanbul iskele onarımı

istanbul iskele onarımı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul genelindeki 50 iskelede tadilat ve bakım çalışması için ihaleye çıkıyor. 

İstanbul Fatih'te 39 milyon TL'ye onarım karşılığı kiralama ihaleleri!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü 38 milyon 972 bin 160 TL bedelle restorasyon veya onarım karşılığı kiralama işi ihale edecek.

İstanbul'da 6.6 milyon TL'ye onarım karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Fatih'te yer alan gayrimenkul için restorasyon veya onarım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. 

İstanbul Fatih'teki iş hanı yapım onarım karşılığında kiraya verilecek!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü'nün İstanbul-Fatih İlçesi, 852 Ada, 92 Parsel taşınmazın 25 yıl süreli yapım veya onarım karşılığı kiralama işine ait ihalesi 22 Ocak'ta...

İstanbul'da 4 kamu binasının onarımı ihaleye çıkıyor!

Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB), İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi kapsamında 4 adet kamu binasının onarım inşaatını ihale edecek.

1987 yılında tarihi İstanbul Surları'nın onarımına başlanmış!

1987 yılında tarihi İstanbul Surları'nın onarımına başlanmış. Eski İstanbul'u çevreleyen 19.5 kilometre uzunluğundaki, 45 kapı, 400 kule ve 2 metre kalınlığında taş duvarlardan oluşan surların restorasyonu için 15 milyar lira harcanacakmış.

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Hizmet Binası onarım ihalesi 9 Ekim'de!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Hizmet Binası Onarımı yapım işi açık ihale usulü ile 9 Ekim 2014 tarihinde saat 11.00 'de ihale edilecek.

İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi onarım işi ihalesi 30 Eylül'de!

İstanbul Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Yükseköğretim Kurumları; İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi bakım onarım işini açık ihale usulü ile 30 Eylül'de ihaleye çıkarıyor.

TOKİ İstanbul Ümraniye Vergi Dairesi tadilat ve onarım ihalesi 24 Temmuz'da!

İstanbul Ümraniye Vergi Dairesi Hizmet Binasının Tadilat ve Onarım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ İstanbul Esenler Vergi Dairesi bakım onarım ihalesi 24 Temmuz'da!

İstanbul Esenler Vergi Dairesi Hizmet Binasının Güçlendirme, Bakım ve Onarım ile Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Gelibolu 57. Alay Şehitliği'nin kaidesinde onarım çalışmaları başladı!

Gelibolu Yarımadası'ndaki 57. Alay Şehitliği'nin kaidesinde onarım çalışmaları başlatıldı. Eceabat Kaymakamı Nurettin Dayan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk olarak iskele kurulduktan sonra anıt etrafının ağlarla çevrildiğini söyledi.

Başiskele'de yol bakım ve onarım çalışması kapsamında 33 kilometre yol yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor. Başiskele ilçesinde yol bakım ve onarım çalışması kapsamında 33 kilometre yol yenilenecek. Bu yolların köylerdeki 20 kilometrelik bölümü beton yol uygulaması yapılacak.

Siemens Adana'da Motor Bakım Onarım Merkezi açtı!

Siemens Adana Motor Bakım Onarım Merkezi, 2003 yılında İstanbul’da açılan merkezden sonra Siemens’in motor bakımı ve onarımı alanında Türkiye’de açtığı ikinci merkez olma niteliği taşıyor.

Siemens Adana'da Motor Bakım Onarım Merkezi açtı!

Siemens Adana Motor Bakım Onarım Merkezi, 2003 yılında İstanbul’da açılan merkezden sonra Siemens’in motor bakımı ve onarımı alanında Türkiye’de açtığı ikinci merkez olma niteliği taşıyor...

istanbul iskele onarımı Haberi

istanbul iskele onarımı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tesisler Bakım ve Onarım Müdürlüğü, 50 adet iskelede yapılacak  olan tadilat, bakım ve onarım için 26 Mart 2019 tarihinde ihale düzenleyecek. Sözcü gazetesinden Özlem Güvemli'nin haberine göre, 156 iş kaleminden meydana gelen bakım işlerinin 300 günde tamamlanması planlanıyor. Yapılacak çalışmalarla tüm iskelelerde tehlike taşıyan elektrik tesisatları ve bayrak direkleri yenilenecek.

İhale dosyasında yer alan “Yapılacak İşler Listesi”nde sıralanan arızalar oldukça ilginç bir tabloyu da ortaya çıkardı.  Listede yer alan dikkat çekici birkaç örnek şöyle:


KOLONLORDA ÇATLAMA VAR!

Beşiktaş Kadıköy İskelesi'nde gemi ile kara arasında açıklık mevcut ve yolcu girişindeki zemin taşı yerinden çıkmış durumda. Eski Kadıköy iskelesinde Beşiktaş salonunun kolonlarında çatlamalar var. Yeni Kadıköy iskelesinin tavanı da bir çok yerinden su akıtıyor.

YANGIN ALARMI “ALARM” VERİYOR

Bostancı İskelesi'nde de salonun...