14 / 05 / 2024

İstanbul itfaiyesi Kartepede su baskınına müdahale etti mi

İstanbul itfaiyesi Kartepede su baskınına müdahale etti mi

Kocaeli’de şiddetli yağışların neden olduğu su baskınlarına İstanbul İtfaiyesi müdahale etti. Kocaeli İtfaiyesi’nden gelen yardım talebi üzerine ‘Ahtapot’ aracı ile birlikte bölgeye giden ekipler geniş bir alanda biriken yağmur sularını tahliye etti.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

Polonezköy'de çıkan yangın kontrol altında!

İstanbul Beykoz'da, ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Akşam saatlerinde çıkan yangına, Beykoz, Kavacık ve Çavuşbaşı itfaiyesi ve Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, müdahale etti.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn hizmete açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı..

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İsviçre merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts'un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn İstanbul’un otel yatırımlarında yeni ilgi odağı haline gelen Haliç’te açıldı.

İstanbul İtfaiyesi, Kartepe’deki su baskınına Ahtapot'la müdahale etti!

Kocaeli’de şiddetli yağışların neden olduğu su baskınlarına İstanbul İtfaiyesi müdahale etti. Kocaeli İtfaiyesi’nden gelen yardım talebi üzerine ‘Ahtapot’ aracı ile birlikte bölgeye giden ekipler geniş bir alanda biriken yağmur sularını tahliye etti.

İBB İtfaiyesi, kayıp gençler için seferber oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Kumburgaz’da deniz bisikletiyle açıldıktan sonra haber alınamayan 5 genci arama çalışmalarını sürdürüyor. İstanbul Milletvekili Mehmet Muş ve Büyükçekmece İlçe Kaymakamı İbrahim Yurdakul bölgeye geldi.

İstanbul İtfaiyesi denizde kaybolan gençler için seferber oldu!

Kumburgaz’da deniz bisikletiyle açıldıktan sonra kendilerinden haber alınamayan 5 genç için İstanbul İtfaiyesi alarma geçti. Alev Kartalı havadan arama çalışmalarını sürdürürken, 2 Zodyak bot ve Jetski ile de denizden arama çalışmaları devam ediyor.

İstanbul İtfaiyesi Bursa'daki yangına müdahale ediyor!

Bursa'da öğle saatlerinde sanayi bölgesinde bulunan iplik ve kumaş fabrikasında çıkan yangına İstanbul İtfaiyesi yangın söndürme uçağı " Alev Kartalı " havadan köpük ile müdahale ediyor.

İstanbul İtfaiyesi Dumansavar'ı hizmete aldı!

Kocayusuf, Ahtapot, Yengeç, Hızırgüç ve Alev Kartalı adı verilen dünyanın en modern ve işlevsel afet müdahale araçlarına bir yenisi daha katıldı. İstanbul İtfaiyesi yeni bir aracı hizmete aldı.

İstanbul itfaiyesi Kartepede su baskınına müdahale etti mi Haberi

İstanbul itfaiyesi Kartepede su baskınına müdahale etti mi

Kocaeli ilinde yaşanan aşırı yağış nedeniyle bölgede su baskınları meydana geldi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi geniş bir alanda meydana gelen su baskınlarına müdahale için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden yardım talebinde bulundu.


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın talimatlarıyla İstanbul İtfaiyesi ekipleri saatte 5 bin metreküp su tahliyesi yapabilen Ahtapot (Hortum) aracı ile birlikte Kartepe İlçesi’ne hareket etti. Kısa sürede olay yerine ulaşan İtfaiye ekipleri, geniş bir alanda biriken yağmur sularını tahliye çalışmalarına başladı.


İtfaiye ekipleri dakikada 8.5 ton su basabilen 15 kollu Ahtapot aracıyla Uzun Çiftlik Mevkii’ndeki su birikintisine müdahale ederek suyu farklı bölgelere tahliye etti. İstanbul İtfaiyesi ve Kocaeli İtfaiyesi’nin koordineli şekilde yaptığı müşterek çalışmalar sonucu 5 saatte 1340 ton yağmur suyu tahliye edilerek bölgenin güvenliği...