06 / 05 / 2024

istanbul kadıköyde yangın

istanbul kadıköyde yangın

Kadıköy'de saat 03.00 sıralarında bir birine bitişik iki ahşap binada çıkan yangında korku dolu dakikalar yaşandı. Binalarda bulunan 4 kişi son anda binadan çıkarken, itfaiye ekipleri yangına müdahale etti...

İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı açıklandı: Önce Eminönü'nde, sonra Kadıköy'de girişler ücretli olacak!

İstanbul'un 'zirve saatte' trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen 'İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı' kapsamında Eminönü ile Kadıköy'e girişlerin ücretli olması planlanıyor. İşte ayrıntılar..

Eminönü, Karaköy, Beşiktaş ve Kadıköy... İstanbul'da terk edilmiş binalar tehlike sinyalleri veriyor!

İstanbul'da genellikle Eminönü, Karaköy, Beşiktaş, Kadıköy ve Üsküdar gibi yerlerde bulunan terk edilmiş, kullanılmayan binalar İstanbul için tehlike siyalleri veriyor.

İş GYO Kadıköy arsasının değeri belli oldu! 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kadıköy Otel projesi arsasının değeri belli oldu. Peki İş GYO Kadıköy arsasının değeri ne kadar oldu? İşte açıklanan o rakam...

İstanbul Kadıköy'de satılık arsa ve bina fırsatı! 

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Zühtüpaşa'da yer alan konut alanı imarlı arsa ve binayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yer alan o ihale ilanı...

İstanbul Finans Merkezi'nde yangın çıktı!

Ümraniye'de inşaatı devam eden İstanbul Uluslararası Finans Merkezinde çıkan yangın söndürüldü...

Akiş GYO'nun Kadıköy arsasının davasıyla ilgili yeni gelişme!

Akiş GYO'nun Kadıköy Erenköy'deki taşınmazıyla ilgili açılan davada yeni gelişme yaşandı. T.C. İstanbul Bölge İdare Mahkemesi 4. İdari Dava Dairesi'nin 2019/1239 sayılı ısrar (direnme) kararı bozuldu. 

Kadı Kızı ilk mağazasını İstanbul'da açıyor!

Ev ve mutfak eşyaları sektöründe faaliyet gösteren Kadı Kızı markası ilk mağazasını İstanbul'da açıyor...

Kadıköy esnafından kira tepkisi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaklaşık bir senedir faaliyet gösteremeyen Kadıköy esnafını dinledi. Esnaf kiralarını ödeyememekten yakındı. 

İstanbul Finans Merkezi şantiyesinde yangın!

İstanbul Finans Merkezi şantiyesinde işçilerin kaldığı konteynırda çıkan yangın kontrol altına alınarak, söndürüldü.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Kadıköy Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Kadıköy Şubesi Kadıköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Ethos Yangın Danışmanlık Ve Projelendirme Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ethos Yangın Danışmanlık Ve Projelendirme Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Toroscan Ağabeyoğlu  tarafından kuruldu. 

Uplife Kadıköy: Aradığın ev bu ev!

Teknik Yapı imzası taşıyan Uplife Kadıköy Evleri kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor. Projede 830 lüks rezidans daire ve 25 adet mağazaya yer veriliyor.

Yalova Kadıköy'de 3.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Yalova Kadıköy Belediye Başkanlığı tarafından, Kadıköy sınırları içerisinde yer alan arsa ihale ile satışa sunuluyor..

istanbul kadıköyde yangın Haberi

istanbul kadıköyde yangın

Kadıköy'de saat 03.00 sıralarında bir birine bitişik iki ahşap binada çıkan yangında korku dolu dakikalar yaşandı.


Binalarda bulunan 4 kişi son anda binadan çıkarken, itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Acıbadem Şam Fıstığı Sokak içerisinde bulunan bitişik haldeki iki ahşap binada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. 


Yangını gören çevredeki vatandaşlar, olayı itfaiye ve polise bildirdi. Olayı farkeden bina sakinleri ise hemen binaları boşalttı. Olayı ihbar alan itfaiye kısa sürede yangına müdahale etmesine rağmen, ahşap binalar kullanılamaz hale geldi. Binadan son anda çıkan vatandaşlar ise olayın şokunu uzun bir süre üzerlerinden atlatamadılar. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.



Sabah...