04 / 05 / 2024

İstanbul Kalesi Seyahat iletişim

İstanbul Kalesi Seyahat iletişim

İstanbul Kalesi Seyahat İnşaat Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şubesi Bayrampaşa’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Yıldırım tarafından açıldı.

Ankara-Bursa Hızlı Tren Hattı ile seyahat süresi 2 saat 15 dakika olacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Bursa Hızlı Tren Hattı tamamlandığında Ankara-Bursa ve Bursa-İstanbul arası seyahat süresinin 2 saat 15 dakika olacağını söyledi. İşte hattaki son durum...

İstanbul'da havalimanlarında 85 milyondan fazla yolcu seyahat etti

İstanbul havalimanlarında bu senenin ocak-eylül döneminde 85 milyon 625 bin 428 kişinin seyahat ettiği bildirildi. Ayrıca yolcu sayısı yine geçen senenin aynı dönemine göre yaklaşık 15,5 milyon arttı.

Ankara-İstanbul Arası Seyahat Edeceklere 6 Gün Kontrollü Trafik Uygulaması: Ne Zaman Sona Erecek?

Ankara ve İstanbul arası seyahat edeceklere 6 gün kontrollü trafik uygulaması yapılacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Anakara-İstanbul Anadolu Otoyolu için açıklama yaptı. Gümüşova-Gölyaka güzergahında 6 gün boyunca trafik kontrollü olarak verilecek.

İstanbul Safari Group Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Safari Group Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Hakan Bilir tarafından kuruldu.

Best City İstanbul Seyahat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best City İstanbul Seyahat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Teke tarafından kuruldu.

Venn Seyahat Turizm Taşımacılık İnşaat Nakliyat Tic.Ve San Ltd Şti İstanbul Şubesi açıldı!

Venn Seyahat Turizm Taşımacılık İnşaat Nakliyat Petrol Ürünleri Tic.Ve San Ltd Şti İstanbul Şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Medeni  Doğmuş  tarafından açıldı.

İstanbul Kalesi Seyahat İnşaat Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

İstanbul Kalesi Seyahat İnşaat Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şubesi Bayrampaşa’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Yıldırım tarafından açıldı.

Cet Konaklama Seyahat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Cet Konaklama Seyahat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı Fatih’te  50 bin TL sermaye bedeli  Dilaver Kaya tarafından açıldı.

Cvka Turizm Seyahat Otelcilik Taşımacılık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. İstanbul Şubesi açıldı!

Cvka Turizm Seyahat Otelcilik Taşımacılık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi  Maltepe’de10 bin TL bedelle Jan Brınkmann tarafından açıldı.

Linsa Turizm Seyahat İnşaat Gıda Otomotiv Maden.Hay.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Linsa Turizm Seyahat İnşaat Gıda Otomotiv Maden.Hay.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şişli Şubesi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yıldırım tarafından açıldı.

Sultanbeyli'de Aydos Kalesi’nin restorasyonu tamamlandı!

Sultanbeyli'de yer alan tarihi Aydos Kalesi’nin 2010'da başlayan restorasyonu tamamlandı. ‘İstanbul’un fethinin başladığı yer olarak’ ortaya çıkan Bizans eseri tarihi kale, çevre düzenlemesi tamamlanınca halkın ziyaretine açılması planlanıyor.

Beydağı Turizm Seyahat Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Beydağı Turizm Seyahat Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bayrampaşa’da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Mutlu tarafından açıldı.

Seven Days İstanbul Turizm Seyahat İnşaat Sanati ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seven Days İstanbul Turizm Seyahat İnşaat Sanati ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Selami Erkan tarafından kuruldu. 

İstanbul Kalesi Seyahat iletişim Haberi

İstanbul Kalesi Seyahat iletişim

İstanbul Kalesi Seyahat İnşaat Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şubesi Bayrampaşa’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Yıldırım tarafından açıldı.

İstanbul Kalesi Seyahat İnşaat Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu: 
1.    Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Adres:  ALTINTEPSİ MH.YAHYA KEMAL CD. BÜYÜK İST.OTOGARI NO.93/Z062...