27 / 04 / 2024

istanbul kamson saat sınırlaması

istanbul kamson saat sınırlaması

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, kamyoncuların FSM Köprüsü'ndeki saat sınırlamasıyla ilgili tepkilerine cevap verdi: " Saat kısıtlamasını düşürmek, 15 milyonluk İstanbul'u arapsaçına döndürür. Kamyonlar her an şehre giremez" dedi.

İstanbul bayram namazı saat kaçta? 28 Haziran bayram sabahı kaçta kılınacak?

Kurban Bayramı’nın gelip çatmasıyla bayram namaz saatleri sorgulanıyor. İstanbul’da bayram namazı saat kaçta sorusuna Diyanet tarafından açıklama geldi. 28 Haziran’da olan Kurban Bayram namazı için saatler il ve ilçe şeklinde paylaşıldı. İşte İstanbul için açıklanan bayram namazı saatleri…

İSKİ'den açıklama! İstanbul'da 24 saat su kesintisi var! Bu ilçeler dikkat!

İstanbul’un 6 ilçesinde birden su kesintisinin bir gün boyunca süreceği haberi geldi. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), 6 farklı ilçede bugün 06.00 saatinden itibaren 20 Haziran 06.00 saatlerine kadar toplamda 24 saat boyunca su kesintisinin olacağını duyurdu.  İşte İstanbul’da 1 gün su ke

İstanbul’da bayramda toplu ulaşım ücretsiz! Metrolar 24 saat açık olacak! Su ve doğalgaz kesintisi yapılmayacak!

İstanbul Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı tatili öncesi hazırlıklarını tamamladı. İBB bayram boyunca toplu ulaşımın ücretsiz yapılacağını belirtirken, metroların 24 saat boyunca çalışacağını da duyurdu. Ayrıca su ve doğalgaz kesintisinin yapılmayacağı da bildirildi.

2023 Ramazan imsakiye! İstanbul, Ankara, İzmir iftar vakti saat kaçta? 23 Mart 2023 İstanbul için iftar vakti!

Ramazan ayı geldi. Bugün ilk oruçlar tutuldu. Bu yıl 29 gün olan Ramazan ayının ilk iftarı da bu akşam tüm İslam alemi tarafından açılacak. Peki İstanbul, Ankara, İzmir iftar vakti saat kaçtır? İşte detaylar!

TOKİ İstanbul Tuzla kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ Tuzla çekilişi saat kaçta? İşte TOKİ sorgulama ekranı...

İstanbul TOKİ Tuzla kura çekiş tarihi açıklandı. Peki, TOKİ İstanbul Tuzla kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ Tuzla çekilişi saat kaçta? İşte TOKİ sorgulama ekranı...

İstanbul-İzmir arası 3 saat 15 dakikaya inecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul-İzmir arası yolun kısa süre sonra tamamlanacağını ve iki şehir arasındaki sürenin 3 saat 15 dakikaya düşeceğini söyledi.

İzmir-İstanbul arası 2 saat 50 dakika olacak!

İzmir'den İstanbul'a otoyol yaptıklarını ifade eden Başbakan Binali Yıldırım, "Böylece İzmir-İstanbul arası 2 saat 50 dakika olacak" dedi. 

Osmangazi Köprüsü ile İstanbul-İzmir arası 1.5 saat kısaldı!

İstanbul’dan Eskihisar’dan feribot kullanıldığında 6 satte, körfez geçişiyle 8 saatte gidilen İzmir, Osmangazi Köprüsü ile 1.5 saat daha yakın.

Hız yuvarları ile İstanbul-Ankara arası yarım saat olabilir!

Bildiğimiz gibi basınçsız tren ya da basıncı alınmış tüp aksamlı tren olarak da bilinen hız yuvarları, saatte 1300 kilometre hıza ulaşabiliyor. Türkiye'ye geldiğini düşünürsek İstanbul – Ankara arası yaklaşık yarım saat olacak.

KUYAŞ Gayrimenkul İstanbul Jewelry Show'a katılıyor!

KUYAŞ Gayrimenkul Yatırım A.Ş. (KUYAŞ), Mücevher ve saat endüstrisi sektörünün en önemli etkinliği olan ve bu sene 42. si düzenlenen Istanbul Jewelry Show'a katılıyor.

İstanbul'da 30 saat süreyle su kesintisi!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İşleri (İSKİ)'den yapılan açıklamada İstanbul'un bazı bölgelerinde 30 saat süreyle su kesintisi yaşanacağını belirtildi. İşte o bölgeler...

YHT hattı İstanbul-Sivas arasını 5 saat 49 dakikaya düşürecek!

Toplam 602 kilometre uzunluğunda olan Ankara-Sivas demiryoluyla, 21 saatlik İstanbul-Sivas arası demiryolu ulaşımı 5 saat 49 dakikaya inecek.

İstanbul'da 3 ilçeye 12 saat su verilemeyecek!

Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi Eski Edirne Asfaltı’nda yer alan isale hattında branşman bağlantı çalışmaları yapılması nedeniyle Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa ve Sultangazi'nin bazı bölgelerine, 11-12 Mayıs tarihleri arasında 12 saat su verilemeyecek.

istanbul kamson saat sınırlaması Haberi

istanbul kamson saat sınırlaması

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, eyleme hazırlanan nakliyecilerin, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçişte kısıtlama süresinin 3 saate indirilmesi yönündeki taleplerini değerlendirdi. Mutlu, “Kısıtlama süresinin 3 saate indirilmesi trafiği arapsaçına çevirir” dedi.


Arnavutköy’deki Şehit Çavuş Selçuk Gürdal Yatılı Bölge Ortaokulu’nda karne dağıtım törenine katılan Vali Mutlu, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Mutlu, yüksek tonajlı araçların Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden geçişlerindeki kısıtlamaların süresinin 3 saate indirilmesi yönündeki talepleri değerlendirdi. Vali Mutlu, “İstanbulumuza sebze meyve ihtiyacıyla ilgili ağırlıklı olarak Antalya bölgesinden gelen kamyonlarımız var. Bunların gelişlerinde kullanmış oldukları yol kamyonlar için FSM Köprüsü’dür. İstanbul2un trafiğinin yoğunluğu nedeniyle belli saatlerde yapmakta olduğumuz uygulamalar var. Sabah saatlerinde 07.00 ile 10.00, akşam 16.00-22.00 saatleri arasında İstanbul’a kamyon TIR türü araçların trafiğe girişini uygun görmüyoruz ve bunların bu saatlerde...