02 / 05 / 2024

İSKİ'den açıklama! İstanbul'da 24 saat su kesintisi var! Bu ilçeler dikkat!

İSKİ'den açıklama! İstanbul'da 24 saat su kesintisi var! Bu ilçeler dikkat!

İstanbul’un 6 ilçesinde birden su kesintisinin bir gün boyunca süreceği haberi geldi. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), 6 farklı ilçede bugün 06.00 saatinden itibaren 20 Haziran 06.00 saatlerine kadar toplamda 24 saat boyunca su kesintisinin olacağını duyurdu.  İşte İstanbul’da 1 gün su ke



Avcılar, Arnavutköy, Başakşehir, Büyükçekmece, Çatalca ve Esenyurt'ta bugününden yarına kadar su kesintisi yapılacak. Bu haber İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) tarafından duyurulmuş olup 1 gün boyunca su verilemeyecektir.  

6 farklı ilçede 1 gün sürecek su kesintisi 

İSKİ tarafından yapılan açıklamaya göre bu su kesintisinin amacı Terkos-İkitelli İsale Hattı imalatının tamamlanmasını sağlamaktır. İkitelli İçme Suyu Arıtma Tesisleri tam kapasiteyle çalışmaya başlayacağı için İSKİ konuyla alakalı bir açıklama yapmıştır. "Yeni hat ile İstanbul'un su tedarik sistemine bağlantı sağlama faaliyetleri dolayısıyla 19 Haziran Pazartesi sabah 06.00'dan 20 Haziran Salı sabah 06.00'ya kadar bir gün boyunca aşağıdaki belirtilen bölgelerde su dağıtımı yapılamayacaktır.” uyarısı yer aldı.


Geri Dön