15 / 05 / 2024

İSKİ'den açıklama! İstanbul'da 24 saat su kesintisi var! Bu ilçeler dikkat!

İSKİ'den açıklama! İstanbul'da 24 saat su kesintisi var! Bu ilçeler dikkat!

İstanbul’un 6 ilçesinde birden su kesintisinin bir gün boyunca süreceği haberi geldi. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), 6 farklı ilçede bugün 06.00 saatinden itibaren 20 Haziran 06.00 saatlerine kadar toplamda 24 saat boyunca su kesintisinin olacağını duyurdu.  İşte İstanbul’da 1 gün su ke



İSKİ den açıklama! İstanbul da 24 saat su kesintisi var! Bu ilçeler dikkat!

6 ilçenin su kesintisi yapılacak mahalleleri

İSKİ tarafından yapılan açıklamanın devamında ise su kesintisi yapılacak olan bölgelerin ismi yer almaktadır.  Esenyurtta, Ardıçlı, Turgut Özal, Koza, Yunus Emre, Yenikent, Çınar, Orhangazi, Namık Kemal, Yeşilkent, İncirtepe,  Akşemsettin, Fatih, Pınar, Esenkent, Üçevler, Aşıkveysel, Mehmet Akif Ersoy, Sultaniye, İnönü, Talatpaşa, Selahaddin Eyyubi, Örnek, Güzelyurt, Saadetdere, Süleymaniye ve Mehterçeşme mahalleleri yer almaktadır.

Arnavutköy'de Yunus Emre, Yeşil Bayır, Yeniköy, Çilingir, Arnavutköy Merkez, Taşoluk, İslambey, Nene Hatun, Bolluca, Mavigöl, Hicret, Mareşal Fevzi Çakmak,  Yavuz Selim, Ömerli, Mustafa Kemal, Karaburun, Terkos, Deliklikaya, İmrahor, Fatih, Anadolu, Atatürk, Baklalı, Mehmet Akif, Tayakadın, Boyalık, Dursunköy, Sazlı Bosna, Durusu, Baklalı ve Hadımköy mahalleleri. 

Başakşehir'de Ziya Gökalp, Bahçeşehir 2. kısım, Güvercintepe, Bahçeşehir 1. kısım, Şamlar, Başak, Başakşehir, Kayabaşı, O.S.B, Altınşehir ve Şahintepe mahalleleri. Çatalca'da ise Nakkaş, Bahşayiş ve Kızılcaali mahalleleri yer alırken Avcılar'da Yeşilkent ve Tahtakale mahallelerinde su kesintisi yapılacaktır.

BUSKİ, Bursa Nilüfer'de arsa satacak! Bursa'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul'un o ilçelerinde Pazartesi günü 24 saatlik su kesintisi yapılacak! İşte suların kesileceği ilçe ve mahalleler!

BİM’de Kumtel elektrikli düdüklü tencere seti 1.499 TL’ye, katlanır temizlik seti 199 TL’ye su pompası 59 TL’ye düştü!


Geri Dön