29 / 04 / 2024

İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu

İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu İzmir'e taşınıyor..

İzmir Kemeraltı’na yeni üniversite geliyor! 

İzmir Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği Başkanı Semih Girgin, İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu ile temasa geçerek yeni projesini hayata geçirme anlamında ilk adımı attı. İşte konu ile ilgili detaylar...

İstanbul Gaziosmanpaşa'da 9 adet iş yeri kiraya veriliyor! İhalesi 27 Mart'ta! 

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu, İstanbul Gaziosmanpaşa'da yer alan 7 adet iş yerini kiraya veriyor. Peki kiraya verilecek iş yerlerinin aylık kira bedeli ne kadar? 

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi alım şartları belli oldu!

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi alım şartları belli oldu. Ameliyathane Hizmetleri, Anestezi, Moda Tasarımı, Optisyenlik, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ve Tıbbi Laboratuvar Teknikleri birimlerine alım olacak.

İstanbul'un paha biçilemeyen arazilerinden Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisinde neler oluyor? Son dakika! 

İstanbul'un paha biçilemeyen arazilerinden Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisinde inşaat devam ediyor. İşte arazideki son durum...

İstanbul'un en değerli arazilerinden Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisinde inşaat başladı!

İstanbul'un en değerli ve en tartışmalı arazilerinden olan Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisinde inşaat başladı. Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi hukuksuz inşaatın durdurulmasını istedi...

Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu İstanbul'a taşınıyor!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Bursa'da yer alan Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu İstanbul'a taşınacak.

Meslek odalarından kritik dönüşüm uyarısı!

İstanbul'daki 5.8’lik depremi sonrasında meslek odaları temsilcileri, afete karşı dayanıksız binaların dönüşümün gönüllü değil zorunlu olması gerektiğini kaydetti.

Erdoğan Bayraktar, Halkalı'da Teknoloji Meslek Lisesi açtı!

Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Dr. Erdoğan Bayraktar, İstanbul Teknik Üniversitesi'yle protokol yapıp üniversitenin de katkılarıyla Halkalı'da ilk uygulamalı Teknoloji Meslek Lisesi'ni eğitime açtı. 

'Kaçak yapıları meslek odaları denetlesin' önerisi!

''İstanbul’daki yapıların yüzde 60’ı mühendislik hizmeti görmemiş kaçak yapılar'' diyen TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Cemal Gökçe, kaçak yapıların denetimi için meslek odalarının yetkilendirilmesi gerektiğini söyledi.

Etiler Polis Meslek Yüksekokulu projesinden İBB’ye 1.3 milyar TL!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin tartışmalı bir satışa sahne olan Etiler Polis Meslek Yüksekokulu projesinden 1.3 milyar TL kazanması bekleniyor. 

Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu'nda yıkım başladı!

İstanbul’un en değerli arazilerinden biri olan ve nisan ayında ihale ile 1 milyar 388 milyon 520 bin TL ’ye İBB şirketlerinden KİPTAŞ’a satılan Beşiktaş’taki eski Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisindeki binanın yıkım çalışmalarına başlandı. 

İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu İzmir'e taşınıyor!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu İzmir'e taşınıyor..

Şişli Endüstri Meslek Lisesi'nin arazisi Taş Yapı'nın!

Şişli Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği, Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne okul arazisinin korunması için açtığı davalar sürmesine karşın İstanbul Valiliği, Taş Yapı’ya okulda çalışma yapabileceklerine ilişkin izin verdi. Şirket yetkilileri dün sabah erken saatlerde okula giderek ölçüm yaptı.

İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu Haberi

İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu

İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu İzmir'e taşınıyor. İzmir'e taşınan İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu'nun yeni adı ise İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu olacak. 

İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu, Üsküdar Bahçelievler Mahallesi'nde bulunuyor.

Okul, Kavram Eğitim Vakfı tarafından 12 Temmuz 2008 tarihli ve 2008/13861 sayılı Bakanlar Kurulu kararıyla İstanbul ilinde kurulmuştu.

İstanbul İlinde Bulunan İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulunun Merkezinin İzmir’e Taşınması ve Adının İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Olarak Değiştirilmesi Hakkında Karar için