04 / 10 / 2024

İstanbul Kocaeli Sakarya yol

İstanbul Kocaeli Sakarya yol

Karayolları Genel Müdürlüğü, İstanbul-Kocaeli ve Sakarya’yı Karadeniz şeridinden birbirine bağlayacak olan duble yol projesi için ÇED başvurusunda bulunmuştu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bu projeye ‘ÇED olumlu kararı’ verdi.

Belediyelerden Sakarya ve Kocaeli’de satılık 9 arsa! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Belediyeler Sakarya ve Kocaeli’de yer alan 9 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 18 Eylül ve 19 Eylül’de yapılacak.

Kocaeli ve Sakarya'da 15 adet arsa, arazi ve iş yeri satılıyor! Milli Emlak'tan 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak, Kocaeli ve Sakarya'da yer alan 15 adet arsa, arazi ve iş yerini satıyor. İşte ayrıntılar...

Sakarya'daki 2 arsa ile Kocaeli'deki 2+1 konutlar ve 1 adet arsa satılıyor!

Sakarya Ferizli ve Kocaeli Başiskele'de yer alan 3 adet arsa ile 2 adet 2+1 konut satılıyor. Peki iki şehirdeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

İstanbul ve Sakarya'da iki arsa satılacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul ve Sakarya'da yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 12 Mart ve 13 Mart tarihlerinde yapılacak.

Ulaştırma Bakanlığı 5 ildeki raylı sistem projelerini üstlendi!

Bursa, Kocaeli, Sakarya, Trabzon ve Samsun'da bulunan raylı sistem projelerine dair bazı işleri Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı üstlendi. Söz konusu karar bugünkü 32342 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

SON DAKİKA! Yine deprem oldu!

AFAD tarafından paylaşılan verilere göre, Marmara Denizi'nde Yalova açıklarında saat 18:29'da 3,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 7,7 kilometre derinliğinde yaşanan deprem, Yalova, Bursa, İstanbul, Kocaeli ve çevre kentler de hissedildi.

Hızlı tren bileti fiyatları son bir senede yüzde 300 zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya, Karaman biletleri...

Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine son bir yılda yüzde 300 zam! İstanbul - Ankara, Eskişehir, Konya, Karaman, Kocaeli, Sakarya Bilecik hattında seyahat edenler, bilet fiyatlarının artmasıyla pahalı bir deneyimle karşı karşıya kalacak.

18.5 milyar liralık devlet desteği! İzmir, Adana, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak

Adana, İzmir, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak olan üretim tesisi yatırımlarına proje bazlı devlet desteği verilecek. Destek alacak yatırımlar arasında Toyota hibrit otomobil ve batarya üretimi de var. Destek kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

İstanbul ve Sakarya'da 2 arsa satılıyor! 120 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ve Sakarya'da yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte fiyat bilgisi ve tüm merak edilenler...

TOKİ 3 ildeki 49 arsayı satışa sunuyor!

TOKİ, Türkiye'nin çeşitli kentlerindeki arsaları satışa sunuyor. TOKİ tarafından İstanbul, Kocaeli ve Şanlıurfa'da bulunan 49 arsanın satışı 8 Şubat Salı günü saat 10:30'da gerçekleştirilecek. 

Emlak Konut GYO'dan 1 yıl ödemesiz dükkan kampanyası!

Emlak Konut GYO, İstanbul, Kocaeli, Niğde ve Nevşehir’deki dükkânlar için yeni bir kampanya başlattı. Vatandaşa 60 ay sıfır faiz ya da 10 yıl düşük faizli seçenek sunulurken, 1 yıla kadar ödemesiz dönem imkânı da tanınıyor.

Kocaeli, Bolu, Karabük ve Sakarya'da AVM'ler kapılarını yeniden açtı!

Koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle geçici süreyle kapatılan Kocaeli, Bolu, Karabük ve Sakarya'da bulunan AVM'ler bugün yeniden hizmete açıldı.

Lastik-İş Kocaeli Şube binası yıkıldı!

İstanbul depremi sonrasında zarar gören Lastik-İş Kocaeli Şube binasının mart ayında başlayan yıkım çalışmaları tamamlandı. Yıkılan binanın yerine 5 katlı, şube binası, sosyal tesis ve işçi çocuklarına etüt merkezi inşa edilecek.

İstanbul Kocaeli Sakarya yol Haberi

İstanbul Kocaeli Sakarya yol

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul-Kocaeli-Sakarya arasında yapılması planlanan karayolu projesi için onay çıktı. Projeye göre yapılacak karayolu ile Kandıra, Ağva ve Kaynarca birbirine bağlanmış olacak.  Son şekli verilen projeyle ilgili olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, ‘ÇED olumlu kararı' verdi.

‘ÇEVREYE ZARAR VERMEYECEK’


42,9 kilometrelik yol için gerekli incelemeleri yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı söz konusu yol yapımının çevreye zarar vermeyeceğini belirtti. İstanbul; Şile Bucaklı ve Çelebi mahallelerinden başlayacak olan duble yol Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde Avdan, Beylerbeyi, Çerçili, Erikli, Safalı, Orhan, Akdurak, Süllü, Balcı, Akbal ve Kanatlar mahallelerinden geçtikten sonra ise  Sakarya'nın Kaynarca ilçesine bağlı Gaziler, Şeyhtımarı ve Güven mahallelerinden geçerek Kaynarca Merkez Mahallesi'nde son bulacak.

ALTERNATİF OLACAK

Duble yol olarak Karadeniz sahil şeridine yakın bir alanda yapılacak olan yolun 3,2...