17 / 05 / 2024

istanbul konaklama kapasitesi

istanbul konaklama kapasitesi

TUROB'dan yapılan açıklamaya göre, İstanbul'un mevcut otel sayısı ve konaklama kapasitelerinin detaylandırıldığı raporda, Avrupa ve Anadolu Yakası'nda otel yatırımları açısından öne çıkan bölgeler ve devam eden yatırımlar da yer aldı.

İstanbul'un konaklama kapasitesi açıklandı!

Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği ( TUROB ), İstanbul'un Konaklama Kapasitesi Raporunun ikincisini yayınladı. İstanbul' un konaklama kapasitesi 75 bin 79 odaya ulaş tı.

Ob İstanbul Otelcilik Konaklama Turizm Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Ob İstanbul Otelcilik Konaklama Turizm Yatırımları Limited Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Yaşar Özdallı ve Oaltın Otelcilik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A ortaklığında kuruldu.

Intercity İstanbul Park'ta yapılacak olan otel ve konaklama evlerinde son durum ne?

Sayıştay’ın hazırladığı 2020 raporunda Formula 1 pisti ihalesine ilişkin çarpıcı bir detay yer aldı. 2003'te gerçekleştirilen Formula 1 İstanbulpark ihalesinde pistin yanı sıra otel ve konaklama evleri de inşa edilecekti. Peki o otel inşaatında son durum ne?

Cet Konaklama Seyahat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Cet Konaklama Seyahat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı Fatih’te  50 bin TL sermaye bedeli  Dilaver Kaya tarafından açıldı.

Mihrabat Yurt Ve Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Mihrabat Yurt Ve Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Enes Baytar tarafından kuruldu.

Konaklama yatırımlarında İstanbul ve Antalya'nın ağırlığı sürüyor!

Türkiye Otelciler Birliği'nin (TÜROB) tarafından yapılan araştırmaya göre, konaklama sektörü yatırımlarında 9 ayda proje sayısında düşüş olurken, yatırım tutarı yüzde 7,5 oranında arttı

Global İstanbul Home Konaklama ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Global İstanbul Home Konaklama ve Turizm Limited Şirketi Küçükçekmece'de 10 TL sermaye bedeli ile Ramazan Oklu tarafından kuruldu. 

The Port İstanbul Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Port İstanbul Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysi  Taşdemir tarafından kuruldu.

Cadde İstanbul Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cadde İstanbul Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Oral tarafından kuruldu. 

İstanbul'a 100 bin yeni park kapasitesi kazandırılacak!

İSPARK, İstanbul'un trafik çilesine çare üretebilmek adına bir 'Otopark Master Planı' hazırladı. Bu plan çerçevesinde 2019 yılına kadar İstanbul'a 100 bin yeni park kapasitesi kazandırılacak.

İstanbul Yeni Havalimanı Projesi ne zaman tamamlanacak?

Yolcu kapasitesi itibarıyla dünyanın en büyük havacılık merkezi olacak Istanbul Yeni Havalimanı Projesi'nde çalışmalar yoğun tempoyla devam ediyor.

St. Regis İstanbul lüks konaklama ayrıcalığıyla Nişantaşı'nda açıldı!

Starwood Hotels & Resorts ve Demsa Group ortaklığı ile açılan St. Regis İstanbul, lüks konaklama anlayışına farklı bir boyut getiren ayrıcalıklarıyla konuklarına "beklentinin ötesinde" bir deneyim yaşatıyor.

Atlas Konaklama Hizmetleri Turizm ve Otelcilik Anonim Şirketi İstanbul 1 Şubesi açıldı!

Atlas Konaklama Hizmetleri Turizm ve Otelcilik Anonim Şirketi İstanbul 1 Şubesi, Burak Güneş Şube Müdürlüğü'nde 3 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 9 Aralık'ta Beykoz'da kuruldu.

Martı İstanbul Hotel İKSV’nin Resmi Konaklama Sponsoru oldu!

Türk turizminin köklü şirketi Martı Grup’un ilk şehir oteli Martı Istanbul Hotel’in, İstanbul Kültür Sanat Vakfı ( İKSV )’na desteğini bu yıl da sürdürüyor.

istanbul konaklama kapasitesi Haberi

istanbul konaklama kapasitesi


Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB), İstanbul'un Konaklama Kapasitesi Raporu'nun ikincisini yayınladı


TUROB'dan yapılan açıklamaya göre, İstanbul'un mevcut otel sayısı ve konaklama kapasitelerinin detaylandırıldığı raporda, Avrupa ve Anadolu Yakası'nda otel yatırımları açısından öne çıkan bölgeler ve devam eden yatırımlar da yer aldı.  


Açıklamada rapora ilişkin görüşlerine yer verilen TUROB Başkanı Timur Bayındır, İstanbul'un var olan eşsiz turizm zenginliğinin her geçen gün daha geniş kitlelere yayıldığını ve kentin marka değerinin giderek yükseldiğini belirtti. 


Tarih ve coğrafyadan gelen miras ile beslenen İstanbul'un gelişen teknoloji ve modern hizmetleri ile vazgeçilmez bir cazibe noktası halinde olduğunu aktaran Bayındır, rapora ilişkin şunları kaydetti: 


"İstanbul konaklama sektöründeki en büyük pay, tesis sayısı bakımından 4 yıldızlı otellere ait iken, yatak kapasitesi bakımından 33 bin 996 ile 5 yıldızlı...