21 / 05 / 2024

istanbul Kurbanlık satış noktaları

istanbul Kurbanlık satış noktaları

Kurbanlık satış noktaları Boğaz manzaralı daireleri solladı. Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Tunç "Kurbanlık fiyatlarının artmasının asıl sebebi satış yerleri ve nakliye hizmetleri için belirlenen ücretlerdir" dedi.

Kurban Bayramı'nda 3 milyonun üzerinde küçükbaş kurbanlık satıldı!

TÜDKİYEB Genel Başkanı Nihat Çelik yaptığı açıklamada bu yıl da Kurban Bayramı'nda vatandaşların küçükbaş kurbanlıklara yoğun ilgi gösterdiğini dile getirerek "Ülke genelinde bu sene 3 milyonun üzerinde küçükbaş hayvan kurban edildi." şeklinde konuştu.

Kurbanlık fiyatlarında şok eden düşüş! Fiyatlar resmen dibi gördü!

​​​​​​​Ankara'da Kurban Bayramı'nın üçüncü günü kurbanlık satışını sona erdiren besiciler pazardan ayrılmaya başladı. Bayramın ilk günü küçükbaşların fiyatının 10 bin lira seviyesinde seyrettiğini ifade eden satıcılar fiyatların şu anda 4-5 bin liraya düştüğünü söyledi.

BİM, A101, Migros, Carrefoursa kurbanlık fiyatları belli oldu! Küçükbaş, büyükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar?

Kurbanlık satışı yapan zincir marketler fiyatlarını peş peşe duyurdu. Peki, BİM, A101, Migros, Carrefoursa kurbanlık fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Hala kurbanlık almayanlar bu fırsatı kaçırmayın! 10 taksitle 4.990 TL'ye ucuz kurbanlık alın!

Kurban Bayramı yaklaşırken, kurbanlık almayan vatandaşlar, uygun fiyatlı kurbanlıkları araştırıyor. İşte uygun fiyatlı kurbanlıklar!

A101 kurbanlık fiyatlarını tek tek açıkladı! A101'de büyükbaş, küçükbaş kurbanlıklar ne kadar?

Kurban Bayramına kısa süre kala zincir marketlerin kurbanlık fiyatları belli oldu. A101'de kurbanlık fiyatlarını açıkladı. Peki, A101'de kurbanlıklar ne kadar? İşte detaylar...

Federasyon Başkanı: Kurbanlık Fiyatları Yükseldi, Ancak Normal Seviyede!

Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, Kurban Bayramı öncesinde kurbanlık fiyatlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Küçükbaş hayvanlar için 7 bin TL, büyükbaş hayvanlar için ise 84 bin TL'den başlayan fiyatlar belirlendi.

CarrefourSA ve Migros kurbanlık fiyatlarını peş peşe açıkladı! Büyükbaş, Küçükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar?

Kurban Bayramı'na kısa süre kala CarrefourSA ve Migros kurbanlık fiyatlarını peş peşe açıkladı. Peki, zincir marketlerde Büyükbaş, Küçükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Kurbanlık fiyatları belli oldu! Kurbanlık fiyatları ne kadar?

Kurban Bayramı'na az bir süre kala kurbanlık fiyatları araştırılmaya başlandı. Diyanet vekaletle kurban kesim tutarını açıkladı. Dini görevlerini yerine getirmek isteyen Müslümanlar, bu yılın kurbanlık fiyatlarını araştırıyor.

Migros kurbanlık fiyatlarını peş peşe açıkladı! Küçükbaş, büyükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar?

Migros Market kurbanlık fiyatlarını peş peşe açıkladı. Peki, Migros'ta kurbanlık fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Küçükbaş kurbanlık fiyatları 2023! Küçükbaş kurban fiyatları ne kadar oldu?

Kurban Bayramı bu yıl 28 Haziran’da başlayıp 1 Temmuz tarihinde son bulacak. Hazirana girilmesi ile birlikte kurbanlık fiyatları da araştırılmaya başlandı. İşte küçükbaş kurbanlık fiyatları!

Zincir marketlerde kurbanlık fiyatları belli oldu! Bu fiyatları görenlerin ağzı açık kaldı!

Kurban Bayramına sayılı günler kala kurbanlık fiyatları araştırılmaya başlandı. Zincir marketlerde kurbanlık fiyatları belli oldu! Peki Zincir marketlerde kurbanlık fiyatları ne kadar? Bu fiyatları görenlerin ağzı açık kaldı! İşte zincir marketlerin kurbanlık fiyatları.

CarrefourSA kurbanlık fiyatlarını tek tek açıkladı! Küçükbaş, Büyükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar?

CarrefourSA kurbanlık fiyatlarını tek tek açıkladı. Peki, Carrefoursa'da kurbanlık fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Kurbanlık fiyatları ne kadar oldu? Fiyatları duyanın resmen aklı başından gitti!

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala kurbanlık fiyat listesi araştırılmaya başlandı. Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan yapılan duyurunun ardından bu yılın kurban kesim bedelinin yurt içi ve yurt dışı fiyatları netleşti. Peki, kurbanlık fiyatları ne kadar?

istanbul Kurbanlık satış noktaları Haberi

istanbul Kurbanlık satış noktaları

Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Bülent Tunç, Kurban Bayramı'na sayılı günler kala kurbanlık fiyatlarının yaklaşık yüzde 15 arttığını belirterek, bu artışın satış yerleri ve nakliye hizmetleri için belirlenen ücretlerden kaynaklandığını söyledi.


Tunç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, üreticilerin cazip fiyatlarla kurbanlıklarını satmak istediğini ancak özellikle hayvan pazarları için belirlenen kira bedellerinin buna izin vermediğini anlattı.


Kurbanlıklarını İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlere getiren besicilerin, belediyelerin gösterdiği alanlarda satış yapabilmek için çok yüksek kira bedelleri ödediğini dile getiren Tunç, maliyet artışı nedeniyle fiyatların da yükseldiğini ifade etti.


Tunç, kurbanlık fiyatlarının geçen seneye göre yaklaşık yüzde 15 arttığını belirterek, şunları kaydetti:


"Kurbanlık fiyatlarının artmasının asıl sebebi satış yerleri ve nakliye hizmetleri için belirlenen ücretlerdir. Bu konuda Bakanlık ya da üreticiden kaynaklanan bir sıkıntı...