04 / 05 / 2024

istanbul lojistik üssü mü olacak

istanbul lojistik üssü mü olacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından hazırlanan Kanal İstanbul projesi raporunda çarpıcı ifadeler yer aldı. İşte o rapordan satır başları...

Yanlış duymadanız! Amazon, Türkiye'de personel alımlarına başladı

Amazon, yeni kurulan lojistik üssü için Türkiye'den personel alımı yapıyor. 4 yıldır Türkiye pazarında bulunan alışveriş devi Amazon bünyesinde çalıştıracağı personel alımları için görüşmelerini Tuzla'da yapmayı tercih etti.

Kanal İstanbul, Türkiye'nin lojistik bir süper güç olmasına katkı sağlayacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak, "Kanal İstanbul, Türkiye'nin lojistik bir süper güç olmasına çok önemli katkı sunacak" dedi.

İstanbul çılgın proje ile yeni lojistik üssü olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından hazırlanan Kanal İstanbul projesi raporunda çarpıcı ifadeler yer aldı. İşte o rapordan satır başları...

Bilges İnşaat Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Bilges İnşaat Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Akbulut tarafından açıldı.

Hiba Metal İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hiba Metal İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Kağıthane’de 5 milyon sermaye bedeli ile açıldı.

İnternet İnşaat Tarım Tekstil Akaryakıt Lojistik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şb. açıldı!

İnternet İnşaat Tarım Tekstil Akaryakıt Lojistik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şb. Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mahmur Dicle tarafından açıldı.

İstanbul Deprem Lojistik Merkezi açıldı!

GEA Arama Kurtarma Grubu tarafından olası İstanbul depremine hazırlık için kurulan Deprem Lojistik Merkezi açıldı.

İstanbul Finans ve Teknoloji Üssü kurulacak!

Finansal teknoloji (fintek) ekosisteminin Türkiye'de gelişmesine yönelik olarak bir yol haritası oluşturularak, İstanbul Finans ve Teknoloji Üssü kurulacak.

Marıss İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Marıss İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Vahid Akbarinoor tarafından açıldı.

Kanal İstanbul’a stratejik vizyon!

Türkiye, Kanal İstanbul ile birlikte daha stratejik bir lojistik üssü haline gelecek. Kanal İstanbul'un önemli bir parçası olan, Küçükçekmece'deki konteyner limanı yapıldığında şehir küresel yük taşımacılığının merkezi haline gelecek...

İstanbul Cengiz Yapı İnşaat Otomotiv Kuyumculuk ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Cengiz Yapı İnşaat Otomotiv Kuyumculuk ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sevda Doğan tarafından kuruldu.

İstanbul Yaşar İş ve Lojistik Merkezi açıldı!

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde yaklaşık 25 milyon avro yatırımla inşa edilen İstanbul Yaşar İş ve Lojistik Merkezi’nin açılışı yapıldı.

Mican Yapı Petrol Otomotiv Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Mican Yapı Petrol Otomotiv Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

istanbul lojistik üssü mü olacak Haberi

istanbul lojistik üssü mü olacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi raporuna Sabah gazetesinden Şerif Can ulaştı. Şerif Can'ın haberine göre, dünya ticaretine yön vermesi planlanan çılgın projeyle ilgili bası detaylar dikkat çekti. 

Dünyanın yeni lojistik üssünün mega kent İstanbul olacağı belirtilen raporda dikkat çeken bilgilerden bazıları şu şekilde:

TİCARET AĞININ ODAĞINDA YER ALIYOR

ABD, toplamda 7 filosuyla denizlerde büyük bir hakimiyet sağladı. Açıklanan verilere göre, dünya ticaretinin yüzde 90'lık kısmı deniz yoluyla gerçekleştirildiğinden devletler bazı alternatif yollar arıyor.

Bu alanda yapılan en büyük yatırımlardan biri de son zamanlarda sık sık gündeme gelen İpek Yolu Projesi. Çin'in  modern ticaret ağının en önemli noktalarından biri dünyanın yeni lojistik üssü mega kent İstanbul olacak. 

İSTANBUL BOĞAZI'NDA RİSK ARTMAYA DEVAM EDİYOR


Geçtiğimiz son 10...