28 / 04 / 2024

İstanbul Lounge yüzde 4 indirim

İstanbul Lounge yüzde 4 indirim

Eroğlu Gayrimenkul, İstanbul Lounge projelerinde hem ev sahibi olan hem de olmak isteyen arkadaşlara özel bir kampanya hazırladı. Projelerden ev sahibi olan bir arkadaşı vasıtasıyla konut alanlar yüzde 4 indirimden yararlanacak...

Litus İstanbul'da yüzde 50'si şimdi, kalanı Mart 2024'te ödeme fırsatı! 

İş GYO ve Tecim imzasıyla İstanbul'un göbeğinde, Altunizade Kısıklı Caddesi'nde yükselen Litus İstanbul'da yüzde 50'si şimdi, kalanı Mart 2024'te ödeme fırsatı ile satışlar devam ediyor.

Autogross İstanbul'da yüzde 25 peşinatla 24 ay taksit! Yıl sonunda teslim!

İstanbul'un en merkezi OTOAVM'si" sloganı ile tanıtılan Autogross İstanbul'da yüzde 25 peşinatla 24 ay taksit imkanı sağlanıyor.  

İş GYO Litus İstanbul'da yüzde 5 indirim fırsatı! 

İş GYO ve Tecim imzasıyla hayata geçirilen Litus İstanbul projesinde yüzde 5 indirim fırsatı sunuluyor. Aynı zamanda 12 taksit imkanı ile de konut sahibi olunabiliyor. İşte ayrıntılar...

Fiyatlar yüzde 30.5 arttı! En çok o ilçede satıldı!

İstanbul Ekonomi Bülteni - Konut Piyasası, Ocak 2021 verileri açıklandı. Verilere göre, İstanbul'da en yüksek satış Ağustos'ta 4 bin 764 konut ile Esenyurt'ta gerçekleşti. Konut fiyatları ise, İstanbul'da yüzde 30.5, Türkiye genelinde yüzde 32.1 arttı.

Konut kredi faizleri düştü ev aramaları yüzde 84 arttı!

Haziran'da konut kredi faizlerinde yaşanan düşüşle beraber ev aramaları yüzde 84 yükseldi. İl bazında değerlendirildiğinde bir önceki aya oranla İstanbul ilinde yüzde 64, Ankara ilinde yüzde 89, İzmir ilinde yüzde 96, Bursa ilinde ise yüzde 89‘luk bir artış yaşandı.

Ödül İstanbul projesinin yüzde 80’i tamamlandı!

Beylikdüzü E-5’e yürüme mesafesinde konumlanan, şehrin içinde tatil köyü konforu sunan Ödül İstanbul projesinin yüzde 80’i tamamlandı...

Konut fiyatları 2019'un ilk yarısında yüzde 2,7 arttı!

Colliers Internationel Türkiye Gayrimenkul Piyasası Raporu 2019 İlk Yarı Raporu'na göre, konut fiyatları 2019 ilk yarısı itibariyle yıllık olarak Türkiye’de yüzde 2,7 artarken, İstanbul’da yüzde 2,0 oranında azaldı...

Depremde İstanbul’un yüzde 70’i yıkılır!

İstanbul Kartal’daki facianın ardından uzmanlardan uyarı geldi. Uzmanlar "Depremde İstanbul’un yüzde 70’i yıkılır" dedi.

Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 1 KDV avantajı!

Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor. Proje İstanbul Avrupa yakası Beyoğlu'nda yer alıyor.

3. İstanbul'da yüzde 10 indirim avantajı!

3. İstanbul'da yüzde 10 indirim avantajı sağlanıyor. Topraktan kazanma fırsatı sunulan proje 2 etapta 116 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 

Aydosland İstanbul'da yüzde 10 peşinat avantajı!

Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek veren Aydosland İstanbul'da yüzde 10 peşinat avantajı sunuluyor. Projede fiyatlar 258 bin 744 TL'den başlıyor..

Lens İstanbul'da yüzde 2 indirim!

Lens İstanbul'da yüzde 2 indirim ile ödemeler yapılıyor. Lens Yapı imzasıyla İstanbul Pendik Kurtköy'de hayata geçirilen projede yüzde 5 peşinat veya 72 aya kadar taksit imkanı sağlanıyor. 

Lens İstanbul'da yüzde 5 peşinatla! 

Lens İstanbul'da yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor. Vade farksız ödeme yapılan projede yüzde 5 peşinat veya 72 ay 0 faiz kampanyası uygulanıyor. 

İstanbul Lounge yüzde 4 indirim Haberi

İstanbul Lounge yüzde 4 indirim

Eroğlu Gayrimenkul, İstanbul Lounge projelerinde hem ev sahibi olan hem de olmak isteyen arkadaşlara özel bir kampanya hazırladı. Projelerden ev sahibi olan bir arkadaşı vasıtasıyla konut alanlar yüzde 4 indirimden yararlanacak. Şubat sonuna kadar geçerli olacak kampanya kapsamında projede evi olanlar ise 1 yıl süresince aidat ödemeyecek. İstanbul Lounge projesinde daireler 59-227 metrekare arasında değişiyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçeneklere sahip olan konutların fiyatları 285 bin 500 TL'den başlıyor. İstanbul Lounge 2'deki 54-259 metrekare arasında değişen daireler ise 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor. 


Sabah...