18 / 05 / 2024

İstanbul Luxury Servıces Turizm Tekstil Emlak Dağcılık Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu

İstanbul Luxury Servıces Turizm Tekstil Emlak Dağcılık Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu

İstanbul Luxury Servıces Turizm Tekstil Emlak Dağcılık Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi 9 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de Zeliha Hale Öz Müdürlüğü'nde kuruldu.

Antalya Rüzgar Luxury 4'te hemen tapu fırsatı!

Erta Yapı tarafından  Antalya’nın en gözde ve yeni yerleşim merkezlerinden Lara’ya komşu olan Antalya Rüzgar Luxury 4'te hemen tapu fırsatıyla satışlar devam ediyor. İşte detaylar...

Sb Servıce Dış Ticaret Limited Şirket kuruldu!

Sb Servıce Dış Ticaret Limited Şirket bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Kaled Abın Walıd Saıd tarafından kuruldu.

Impact Afrıca Servıces Internatıonal İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Impact Afrıca Servıces Internatıonal İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Godfrey Gulom ve Tabıtha Rhoda Kyambadde ortaklığında kuruldu.

Efef Luxury Travel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Efef Luxury Travel Turizm Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ekrem Yıldız, Emre Uçucu, Fatih Şekerci ve Furkan Bozyurt ortaklığında kuruldu.

Luxury Properties Turkey Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Luxury Properties Turkey Danışmanlık Limited Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Bağ ve Elchın Mammadbayov ortaklığında kuruldu.

Hill Luxury Residence satışta! Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı!

Kargıcak bölgesinde yer alan Özdence Hill Luxury Residence, Özdence İnşaat şirketinin yeni lüks ve premium konut kompleksi olarak hayata geçiyor.

West Coast Ground Servıces Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

West Coast Ground Servıces Turizm Limited Şirketi Bakırköy’de 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Rahim Rahimov, Alexander Rubınchik ve Igor Kochetov ortaklığı tarafından kuruldu.

Luxury Hotels Clubs Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Luxury Hotels Clubs Turizm Limited Şirketi Kağıthane’de 150.000,00 TL sermaye bedeli ile Hülya Satır, Hanife Gizem ve İnci Özcan ortaklığı tarafından kuruldu.

Royal Luxury İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Luxury İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Malez Cerrahoğulları tarafından kuruldu.

Halah Luxury Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halah Luxury Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Halah Hamoud A. Sallam tarafından kuruldu.

Türk girişimciler CES'te! Artık daha kalabalığız

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2023’e katılan Türk teknoloji girişimcileriyle toplandı. Çok başarılı gençlerimiz olduğunu vurgulayan Varank, Önceki senelerde çok daha az katılımcıyla buradaydık, bu sene 50’ye yakın girişimcimiz Türkiye’den buraya geldi” ded

CES 2023'e TCL damgası! Fuarın en ilgi çekeni o oldu

 Teknoloji devi TCL CES duarına katılarak yeni ürünlerini tanıttı. Fuarın en ilgi gören markası olan TCL 2023'de yeni ürünlerinin reklamını yaparak girdi.

CES 2023'te BMW rüzgarı! Öyle bir ürün gösterdi ki herkesi büyüledi

Dünyanın en büyük teknoloji fuarı CES 2023'te her marka kendi ürünlerini tanıtırken BMW'de gelecekten gelmiş edasındaki yeni arabasını tanıttı. BMW i Vision Dee fuarın en gözde arabası olmayı başardı

İstanbul Luxury Servıces Turizm Tekstil Emlak Dağcılık Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu Haberi

İstanbul Luxury Servıces Turizm Tekstil Emlak Dağcılık Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu

İstanbul Luxury Servıces Turizm Tekstil Emlak Dağcılık Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 9 Mart 2015'te Zeliha Hale Öz Müdürlüğü'nde kuruldu.


İstanbul Luxury Servıces Turizm Tekstil Emlak Dağcılık Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-TURİZM Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ, deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting, su kayağı, yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli...