02 / 05 / 2024

istanbul maçka konut fiyatları

istanbul maçka konut fiyatları

İstanbul'da Beşiktaş'a bağlı Maçka'da ortalama metrekare fiyatları son 3 ayda yüzde 14.3'lük bir artış göstererek 5 bin liraya ulaştı. Maçka'yı, Ulus, Bebek, Beylikdüzü ve Mecidiyeköy takip etti.

TOKİ Trabzon Maçka 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Maçka projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Maçka 2022 sosyal konut projesi...

10 soruda TOKİ İstanbul Tuzla 2022 Sosyal Konut Projesi! TOKİ Tuzla Ucuz Konut Projesi’nde kaç konut yapılacak?

Uzun süredir beklenen TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarı ile başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde İstanbul’da 50.000 konut inşa edilecek. Peki, TOKİ İstanbul Tuzla Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

10 soruda TOKİ İstanbul Silivri 2022 Sosyal Konut Projesi! TOKİ Silivri Ucuz Konut Projesi’nde kaç konut yapılacak?

Uzun süredir beklenen TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da 50.000 konut yapılacak. Peki, TOKİ İstanbul Silivri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

10 soruda TOKİ İstanbul Çatalca 2022 Sosyal Konut Projesi! TOKİ Çatalca Ucuz Konut Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarıyla başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde İstanbul’da da 50.000 konut yer alacak. Peki, TOKİ İstanbul Çatalca Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 2022 Sosyal Konut Projesi! Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarı ile resmen başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy 2022 Sosyal Konut Projesi! Arnavutköy Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ sosyal konut projeleri başvurularının alım tarihi bugün itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında İstanbul’da da yeni projeler inşa edecek. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

TOKİ Maçka projesinin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Maçka projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Maçka 144 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Maçka 144 konut ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den Trabzon Maçka'ya 144 yeni konut!

TOKİ Trabzon Maçka Esiroğlu projesi kapsamında 144 konut inşa edecek. TOKİ Maçka projesinin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Trabzon Maçka'da 144 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon İli Maçka İlçesi Esiroğlu Mahallesi 2. Etap 144 Adet Konut ve 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Trabzon Maçka'ya 144 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Maçka Esiroğlu Mahallesi 2. Etap 144 Adet Konut ve 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 6 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Maçka Teleferik Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Maçka Teleferik Şubesi bugün Şişli'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

TOKİ Trabzon Maçka 144 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon İli Maçka İlçesi Esiroğlu Mahallesi 2. Etap 144 Adet Konut ve 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

istanbul maçka konut fiyatları Haberi

istanbul maçka konut fiyatları


AA muhabirinin Metrekare.com'un İstanbul'un en çok prim yapan semtlerini tespit ettiği araştırmadan derlediği bilgiye göre, özellikle Beşiktaş ve Şişli'ye bağlı semtlerde emlak fiyatlarında artış görülürken, Ataşehir, Sarıyer, Beylikdüzü ve Esenyurt'un bazı semtleri de sıralamada yer buldu. Metrekare.com tarafından İstanbul emlak piyasasının son 3 ayı incelenerek yapılan analize göre son dönemde satılık emlak fiyatlarının en çok arttığı semt Maçka oldu. Beşiktaş'a bağlı Maçka'da ortalama metrekare fiyatları son 3 ayda yüzde 14.3'lük bir artış göstererek 5 bin liraya ulaştı. Maçka'yı yine Beşiktaş'a bağlı Ulus, Bebek, Beylikdüzü Barış Mahallesi ve Şişli Mecidiyeköy takip etti. 

Satılık konut fiyatları Ulus'ta yüzde 10.3, Barış Mahallesinde yüzde 9, Mecidiyeköy'de yüzde 8.1, Bebek'te ise yüzde 6.1 oranında arttı. 

Maçka'da metrekare fiyatları 4 bin 375 liradan 5 bin liraya, Ulus'ta...