12 / 05 / 2024

istanbul Madame Tussauds Balmumu Heykel Müzesi

istanbul Madame Tussauds Balmumu Heykel Müzesi

Dünyanın önde gelen eğlence yatırımları şirketi Merlin Entertainments'ın yeni açılışlardan sorumlu direktörü John Jakobsen, 2016 sonunda Madame Tussauds Balmumu Heykel Müzesi'ni İstanbul'da hayata geçireceklerin söyledi.

Madame Tussauds Beyoğlu açıldı!

Türkiye’nin ve dünyanın yıldız isimlerinin balmumu heykellerinin bulunduğu Madame Tussauds'nun Beyoğlu’ndaki merkezi ziyarete açıldı.

Dam, Madame Tussauds ekibini ağırlayacak!

Girişimcilerin ve sanatseverlerin ortak noktası Dam, dünyada 21’inci merkezini açmaya hazırlanan Merlin Entertainments'in çalışanlarını ağırlayacak.

Madame Tussauds yıl sonunda İstanbul'da açılıyor!

Dünyanın önde gelen eğlence yatırımları şirketi Merlin Entertainments’ın yeni açılışlardan sorumlu direktörü John Jakobsen, 2016 sonunda Madame Tussauds Balmumu Heykel Müzesi’ni İstanbul’da hayata geçireceklerini belirtti.

Beyoğlu'na Madame Tussauds Balmumu Heykel Müzesi geliyor!

Dünyanın önde gelen eğlence yatırımları şirketi Merlin Entertainments'ın yeni açılışlardan sorumlu direktörü John Jakobsen, 2016 sonunda Madame Tussauds Balmumu Heykel Müzesi'ni İstanbul'da hayata geçireceklerin söyledi.

Legoland İstanbul'a geldi!

Turkuazoo'yu satın alarak Türkiye'ye giriş yapan İngiliz Merlin Entertainments Group, Legoland Discovery Centre'ı da İstanbul'a getirdi. Şirket yakın zamanda Madame Tussauds'yu da Türkiye'ye getirecek.

İn istanbul fiyat!

İn istanbul fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 320 bin TL’den başlangıç gösteriyor. İnistanbul Gala projesinde 1+1’den 4+1 ‘e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.

İstanbul Altın Aks'ta sembol otel yatırımı!

Prime istanbul, dünyada, Pullman ve Mercure markaları ile işletilen en büyük tesislerden biri olacak. Tesiste 3 bin m2'lik SPA ve Wellness alanı, 60 farklı üniteli çok amaçlı performans merkezi bulunacak.

İstanbul Finans Merkezi çok uluslu firmaları İstanbul'a çekiyor!

Ali Fuat Taşkesenlioğlu, İFM projesinin çok uluslu firmaların istanbul'da merkez kurmayı düşünmesine neden olduğunu duyduklarını belirterek, "Dolayısıyla, söz konusu projenin ulusal boyutta istihdamın ve yurtiçi piyasalar fayda sağlayacak" dedi.

Madame Tussauds İstanbul'da şube açmak istiyor!

Madame Tussauds’nun işletmecisi olan Merlin Grup’un, müzenin bir şubesini İstanbul’da açmak için yerli yatırımcılarla görüştüğü öğrenildi.

Madame Tussauds İstanbul’da yer arıyor!

Balmumu heykel müzesi Madame Tussauds’nun işletmecisi olan Merlin Grup’un, müzenin bir şubesini İstanbul’da açmak için yerli yatırımcılarla görüştüğü öğrenildi. Müzede onlarca ünlü ismin heykeli bulunuyor.

Still İstanbul Diamond'dan THY çalışanlarına özel kampanya!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Kurtköy'de hayata geçirilen Still istanbul Diamond projesinde; Sabiha Gökçen,THY, Netaş ve Tekno Park çalışanlarına özel kampanya düzenlendi.

Tema istanbul Halkalı fiyat listesi!

Tema istanbul Halkalı fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin bu yıl Temmuz ayında yapılacağı projede 3 bin 531 adet daireye yer veriliyor.

İstanbul'un 100 binası kitabı yayınlandı!

KÜLTÜR A.Ş, 4. yüzyıldan bugüne İstanbul'un tarihine damgasını vuran 100 binayı bir kitapta topladı. Kültür AŞ'den yapılan açıklamaya göre, "istanbul'un 100 Binası" kitabını, araştırmacı-yazar Rose Mary Samanoğlu hazırladı.

istanbul Madame Tussauds Balmumu Heykel Müzesi Haberi

istanbul Madame Tussauds Balmumu Heykel Müzesi

Dünyanın önde gelen eğlence yatırımları şirketi Merlin Entertainments'ın yeni açılışlardan sorumlu direktörü John Jakobsen, 2016 sonunda Madame Tussauds Balmumu Heykel Müzesi'ni İstanbul'da hayata geçireceklerini; cazip imkanlar sunan Türkiye'de yeni yatırımlara da devam edeceklerini söyledi.


Jakobsen, "Türkiye, Ortadoğu ve Avrupa’nın kesişim noktasında yer alan coğrafi konumu, genç ve dinamik nüfusu ve önemli bir turist merkezi olmasıyla bizim için son derece cazip bir ülke... Üç yıl gibi kısa süre içerisinde üç önemli markamızı Türkiye’ye getiriyoruz. Bugüne kadar 90 milyon TL’lik yatırım yaptık ve yatırımlara devam edeceğiz" dedi ve ekledi:


"Türkiye pazarında büyük ve güzel fırsatlar görüyoruz. Bu fırsatları değerlendirerek yatırımlarımızı büyütmeye devam edeceğiz."


Merlin Entertainments Türkiye’de hâlihazırda Legoland Discovery Centre ve İstanbul Sea Life Akvaryum ile faaliyet gösteriyor. Şirket, yılsonu itibarıyla da Madame Tussauds...