06 / 05 / 2024

istanbul Madencilik ve tünelcilik fuarı

istanbul Madencilik ve tünelcilik fuarı

Madencilik Teknolojileri Ekipmanları ve İş Makinaları Fuarı (Tunnel Expo Turkey) ile Tünel Yapım Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı (Mining Expo Turkey) İstanbul Fuar Merkezi'nde açıldı.

Tumay Yapı Peyzaj Madencilik Ve Fidancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Tumay Yapı Peyzaj Madencilik Ve Fidancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sevgi Yıldız tarafından kuruldu.

Atak Grup Yapı Malzemeleri Peyzaj Madencilik Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atak Grup Yapı Malzemeleri Peyzaj Madencilik Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Muammer Kaya tarafından kuruldu.

Toprak Dünya Madencilik Ve Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toprak Dünya Madencilik Ve Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Atakan Borulday tarafından kuruldu.

Atlasım İnşaat Lojistik Madencilik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Atlasım İnşaat Lojistik Madencilik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi Tuzla'da Ramazan Ay tarafından kuruldu.

Platinum Çelik Metal Madencilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platinum Çelik Metal Madencilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Kemal Dalmış tarafından kuruldu.

Hedef Agrega Madencilik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hedef Agrega Madencilik Ve İnşaat Anonim Şirketi Bağcılar'da Hakan Elçi ve Taner Topallı ortaklığında kuruldu.

Yaman Hafriyat İnşaat Madencilik Ve Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Yaman Hafriyat İnşaat Madencilik Ve Nakliyat Limited Şirketi bugün Şişli'de Şadan Köse tarafından kuruldu.

Demirler Hafriyat Nakliyecilik İnşaat Madencilik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirler Hafriyat Nakliyecilik İnşaat Madencilik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahsun Demir tarafından kuruldu.

Fadı Madencilik Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fadı Madencilik Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 110 bin TL sermaye bedeli ile Fadı Altaoıl tarafından kuruldu.

Tradeex Madencilik Ve Petrokimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tradeex Madencilik Ve Petrokimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Nader Alqhf tarafından kuruldu.

Kavut Turizm Gıda İnşaat Madencilik Ve Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavut Turizm Gıda İnşaat Madencilik Ve Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Kavutlar tarafından kuruldu.

Neta Madencilik Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neta Madencilik Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Tavukçuoğlu, Nezih Yılmaz ve Ramazan Taşkın tarafından kuruldu.

Barex Reklamcılık Lojistik Madencilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barex Reklamcılık Lojistik Madencilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Karagül tarafından kuruldu.

istanbul Madencilik ve tünelcilik fuarı Haberi

istanbul Madencilik ve tünelcilik fuarı

Madencilik Teknolojileri Ekipmanları ve İş Makinaları Fuarı (Tunnel Expo Turkey)  ile Tünel Yapım Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı (Mining Expo Turkey) İstanbul Fuar Merkezi'nde açıldı.


Alanında önce ulusal ve uluslararası firmaların ve bireysel girişimcilerin katılımıyla gerçekleşen her iki fuarda sektörle ilgili son teknolojiye sahip ürünler yer aldı.


Tünelcilik Derneği ile Türkiye Madenciler Derneği tarafından organize edilen fuarlara, Türkiye'nin yanı sıra Ortadoğu, Balkanlar ve Avrupa ülkelerinden de ziyaretçi bekleniyor.


Türkiye'de son dönemde yaşanan maden kazaları sonrası güvenliğine daha fazla önem atfedilen madenciliğe ilişkin düzenlenen Mining Expo Turkey'de madenler, maden çıkarma, işleme, işletme, iş ve işletme güvenliği konularındaki firmalar ürünlerini sergiliyor.


Bu fuarda özel bir firmanın ürettiği ve madencilerin taşıdığı lambaların içene yerleştirilen sensörler sayesinde onların yerinin çok rahat bir şekilde tespit edilebildiği sistem dikkati çekiyor.


Ayrıca...