28 / 04 / 2024

istanbul marina evleri

istanbul marina evleri

Dap Yapı İstanbul Marina projesinde 1+0'dan 5+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor. Projede 1.467 tane daire yer alıyor. İşte İstanbul Marina telefon numarası...

DAP Yapı İstmarina Kartal fiyat listesi!

DAP Yapı İstmarina Kartal fiyat listesi haberimizin içerisinde bulunuyor. Dap Yapı İstanbul Marina projesi otel, marina, ticaret, konut, ofis, hastane, cami ve okul alanlarından meydana geliyor...

Kartal İstmarina ödeme tablosu!

Kartal İstmarina ödeme tablosu haberimizin içerisinde bulunuyor. Toplam 1.467 adet konuttan oluşan İstmarina projesi otel, marina, ticaret, konut, ofis, hastane, cami ve okul alanlarından meydana geliyor.

Kartal İstmarina!

Dairelerin alanlarının 37 metrekareden başlayıp, 456 metrekareye kadar yükseldiği Kartal İstmarina, DAP Yapı tarafından inşa ediliyor. 5 bloktan oluşan projede 1.467 adet daire yer alıyor...

İstanbul Marina Evleri!

İstanbul Kratal'da konumlandırılan ve de içinde stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve de 5+1 daire seçeneklerinin bulunduğu İstanbul Marina Evleri fiyatları 305 bin liradan başlıyor.

Kartal İstmarina güncel fiyatlar!

Yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunan Kartal İstmarina güncel fiyatlar 305 bin TL'den başlıyor. Satışların devam ettiği projede, marina, okul, ofis, cami, rezidans, otel ve hastane yer alıyor.

İstanbul Marina görselleri!

İstanbul Marina görselleri haberimizin içinde yer alıyor. Dap Yapı imzası taşıyan Kartal İst marina'da stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut seçenekleri yer alıyor.

İstmarina Kartal Evleri!

Dap Yapı imzası ile hayata geçirilen ve İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da konumlandırılan İstmarina Kartal Evleri 5 bloktan oluşuyor. Projede; otel, marina, ofis, hastane, cami, okul, mağaza ve konutlar bulunuyor.

Dap Yapı Kartal fiyat!

Dap Yapı Kartal fiyat listesi 295 bin TL ile 5 milyon TL arasında değişiyor. 1.467 konutun yer aldığı İstmarina Kartal projesinde yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Kartal İstmarina satış ofisi!

Dap Yapı imzası taşıyan İstanbul Anadolu yakası Kartal'da inşa edilen Kartal İstmarina satış ofisi bilgilerine, telefon numarası iletişim adreslerine ulaşabilirsiniz. Projede konut fiyatları 250 bin liradan başlıyor...

İstmarina Kartal satılık daire!

İstanbul Anadolu yakası Kartal'da hayata geçirilen İstmarina Kartal satılık daire bilgisine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Dap Yapı tarafından hayata geçirilen İstmarina Kartal satılık daireler stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1'den oluşuyor...

İstanbul Marina güncel fiyatlar!

İstanbul Marina güncel fiyatlar haberimizin içinde yer alıyor. 24 ay 0 faiz imkanı ile konut sahibi olunabilen projede ofis, otel, cami, rezidans, marina, okul ve hastane yer alıyor.

İstanbul Marina satılık daire!

Konutların 36 ay sonra teslim edilmesi planlanan İstanbul Marina satılık daire fiyatları 250 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 24 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme imkanı mevcut...

İstanbul Marina fiyat listesi!

İstanbul Marina fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor. İstmarina Kartal 'da 31 katlı A blok, 34 katlı B blok, 36 katlı C blok, 38 katlı D blok, 36 katlı E blok bulunuyor.

İstanbul Marina fiyatları!

İstanbul Marina fiyatlarına haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Dap Yapı İstmarina projesinde rezidans, marina, okul, ofis, otel, cami ve hastane yer alıyor. Projede stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daireler bulunuyor...

Deniz İstanbul Marina Evleri fiyat!

Deniz İstanbul Marina Evleri fiyat listesi KDV dahil 5 milyon TL'den başlıyor. Deniz İstanbul Marina Evleri'nde teslimler 11 ay sonra yapılacak...

Deniz İstanbul Marina Evleri villa fiyatları!

Deniz İstanbul Marina Evleri villa fiyatları 1 milyon 100 bin dolardan başlayarak değişiyor. Beylikdüzü Yakuplu'da yer alan Deniz İstanbul Marina Evleri 87 villadan meydana geliyor...

Deniz İstanbul Marina Evleri denizin huzurunu lüksle bir arada sunuyor!

Keleşoğlu Holding imzasını taşıyan İstanbul’un “en büyük sahil kasabası” Denizİstanbul’un konut etaplarından olan Marina Evleri, 5 farklı villa seçeneği ile marina ve denizin huzurunu lüksle bir arada sunuyor.

Ankara Marina Evleri kampanya detayları!

Sinpaş Yapı Ankara Marina Evleri projesinde 48 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. İşte, Ankara Marina Evleri kampanya detayları!

Ankara Marina Evleri fiyatları!

Marina Ankara'da toplamda 2 bin adet daire bulunuyor. Ankara Marina Evleri fiyatları 258 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte, Ankara Marina Evleri fiyatları!

Deniz İstanbul Marina Evleri nerede?

Deniz İstanbul Marina'da toplam 87 tane villa yer alıyor. Teslimlerin 2016 yılında yapılacağı projede banka kredisiyle vade imkanı sağlanıyor. Peki Deniz İstanbul Marina Evleri nerede?

Deniz İstanbul Marina Evleri iletişim!

Deniz İstanbul Marina Evleri iletişim numarası 444 41 51 olarak belirlendi. Alanları 553 ile 715 metrekare arasında değişiklik gösteren villaların yer aldığı proje Keleşoğlu İnşaat imzası ile yükseliyor.

Marina Evleri Deniz İstanbul fiyatları!

Marina Evleri Deniz İstanbul fiyatları 3 milyon TL'den başlangıç gösteriyor. İstanbul Beylikdüzü Yakuplu bölgesinde inşa edilen projede konutlar 2016 yılı içerisinde teslim edilecek.

Beylikdüzü Deniz İstanbul Marina Evleri nerede?

Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan Deniz İstanbul Marina'da banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Proje 8 etap halinde yükselen Deniz İstanbul'un etabı olarak tanıtılıyor. Peki Beylikdüzü Deniz İstanbul Marina Evleri nerede?

Keleşoğlu İnşaat Deniz İstanbul Marina Evleri!

Keleşoğlu İnşaat Deniz İstanbul Marina Evleri fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor. Banka kredisine uygun olan projede konutların büyüklükleri 553 metrekare ile 715 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Mudanya Marina Evleri fiyat tablosu!

Bursa Mudanya Marina Evleri Bursa'nın Mudanya ilçesinde inşa edildi. Projede daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Mudanya Marina Evleri Fiyat tablosu konut tipine ve konumuna göre değişiyor.

Bursa Mudanya Marina Evleri satılık!

Bursa Mudanya Marina Evleri satılık daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Satış süreci devam eden proje Nilüfer Proje Tasarım imzası ile hayata geçiriliyor.

Mudanya Marina Evleri güncel fiyatlar!

Teslimleri hemen yapılan Mudanya Marina Evleri'nde peşin veya banka kredili olarak ödeme yapılabiliyor. Proje denize 60 metre uzalıkta bulunuyor. İşte Mudanya Marina Evleri güncel fiyatlar...

istanbul marina evleri Haberi

istanbul marina evleri

Dap Yapı tarafından hayata geçirilen İstanbul Marina projesinde satışlar devam ediyor. Proje Kartal'da inşa ediliyor. İstanbul Marina telefon numarası haberimizin devamında yer alıyor. 


İstanbul Marina projesinde 1.467 tane daire yer alıyor. 2016 yılında teslim edilecek olan projede Dap Yapı bünyesinde 30 ay vade farksız taksit yapılıyor. 


İstanbul Marina projesindeki dairelerin tasarımları stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


İstanbul Marina ortak kullanım alanları arasında yüzme havuzu, cafe, spor alanları, yürüyüş yolları, fitness center, kapalı otopark, cami, marina alanı, dinlenme alanları, sauna, çocuk oyun alanları mevcut. 


İstanbul Marina projesindeki 1+0 daireler 305 bin 929 TL ile 884 bin TL, 1+1 daireler 500 bin 960 TL ile...