02 / 05 / 2024

İstanbul Marina ödeme tablosu

İstanbul Marina ödeme tablosu

Konutların metrekare birim fiyatının 5 bin TL'den başlangıç gösterdiği DAP İstanbul Marina projesi, Dünyanın en iyi karma yaşam projesi olarak hayata geçiriliyor. Projede satışlar devam ediyor...

İstanbul Marina daire tipleri!

Konutların satışlarına devam edilen İstanbul Marina daire tipleri 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildi...

İstmarina'da bu hafta sonuna özel 15 bin TL'den başlayan indirimler!

İstanbul Kartal sahilinde yaşama geçirilen İstmarina Kartal projesi, DAP Yapı imzası taşıyor. Satışların devam ettiği projede yalnızca bu hafta sonuna özel 15 bin TL'den başlayan indirimler uygulanıyor...

Siltaş Marina ödeme planı!

Siltaş Yapı imzasıyla Pendik'te yükselen Siltaş Marina projesinde Kurban Bayramı'nda özel indirim fırsatı sunuluyor. İşte Siltaş Marina ödeme planı...

Deniz İstanbul Marina Beylikdüzü satılık!

Deniz İstanbul Marina Beylikdüzü satılık konut alanları 553 metrekareden başlıyor. Keleşoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Beylikdüzü Deniz İstanbul Marina fiyatları!

Beylikdüzü Deniz İstanbul Marina fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor. Toplamda 87 tane villanın yer aldığı proje Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor.

İş GYO Inİstanbul Gala ödeme seçenekleri!

İş GYO Inİstanbul Gala ödeme seçenekleri arasında 30 ay 0 faiz fırsatı sağlanıyor. Teslim tarihi Aralık 2017 olarak belirlenen projede yer alan daireler 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Deniz İstanbul Marina Evleri iletişim!

Deniz İstanbul Marina Evleri iletişim numarası 444 41 51 olarak belirlendi. Alanları 553 ile 715 metrekare arasında değişiklik gösteren villaların yer aldığı proje Keleşoğlu İnşaat imzası ile yükseliyor.

Kalyon Deniz İstanbul Evleri ödeme koşulları!

Kalyon Deniz İstanbul Evleri ödeme koşulları kapsamında 24 ay taksit imkanı sağlanıyor. Daire tipi ve villa tipi konutların yer aldığı proje Keleşoğlu İnşaat imzası ile yükseliyor.

Beylikdüzü Deniz İstanbul Marina Evleri nerede?

Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan Deniz İstanbul Marina'da banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Proje 8 etap halinde yükselen Deniz İstanbul'un etabı olarak tanıtılıyor. Peki Beylikdüzü Deniz İstanbul Marina Evleri nerede?

Yakuplu Deniz İstanbul Marina satış ofisi!

Yakuplu Deniz İstanbul Marina satış ofisi telefon numarası 444 41 51 olarak belirlendi. Deniz otobüsü iskelesine 7 kilometre yakınlıkta olan projede villa fiyatları 3 milyon TL'den başlangıç gösteriyor.

Keleşoğlu İnşaat Deniz İstanbul Marina Evleri!

Keleşoğlu İnşaat Deniz İstanbul Marina Evleri fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor. Banka kredisine uygun olan projede konutların büyüklükleri 553 metrekare ile 715 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Deniz İstanbul Marina Beylikdüzü ulaşım!

Deniz İstanbul Marina Beylikdüzü ulaşım bilgileri kapsamında proje, Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Banka kredisine uygun olan proje Keleşoğlu İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala ödeme planı!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala ödeme planı kapsamında lansmana özel fırsatlar ve kampanyalar devam ediyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükselen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Beylikdüzü Deniz İstanbul Marina iletişim!

Beylikdüzü Deniz İstanbul Marina iletişim için 444 41 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Keleşoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede banka kredisi ile vade imkanı sunuluyor.

Deniz İstanbul Marina ödeme planı!

Deniz İstanbul Marina ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Deniz Otobüsü İskelesi'ne 7 kilometre mesafede inşa edilen projede fiyatlar 3 milyon TL'den başlangıç gösteriyor.

İstanbul Marina ödeme tablosu Haberi

İstanbul Marina ödeme tablosu

Toplam 1,476 adet daireden oluşan İstanbul Marina projesi, DAP Yapı tarafından, İstanbul Anadolu yakası Kartal sahilinde inşa ediliyor. Projede 30 aya kadar sıfır faizle vadelendirme yapılıyor.


31 ila 38 katlı 5 blok halinde yaşama geçirilen İstmarina'da yer alan konutlar; 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Teslimlerine 36 ay sonra başlanması planlanan İstmarina Kartal projesi, Dünyanın en iyi karma yaşam projesi olma özelliğine sahip. Projede satışlar devam ediyor. 



Konutların metrekare birim fiyatlarının 5 bin TL'den başlangıç gösterdiği İstanbul Marina Kartal'da avantajlar kapsamında peşinatların ödemesi 2015 yılının Şubat aynda gerçekleşiyor. 


62 bin 75 metrekare arsa alanı üzerinde konumlanan Kartal DAP İstmarina; otel, marina, ticaret, konut, ofis, hastane, cami ve...