05 / 05 / 2024

istanbul metro istasyonları

istanbul metro istasyonları

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "İstanbullu evinden çıktığında 750 metre sonra metro istasyonuna ulaşacak. Ben bunu vaadediyorum" diye konuştu.

TOKİ, İstanbul Ümraniye'de 20 bin metrekarelik arazinin imarını değiştirdi: Rezidans ve AVM yapılabilecek!

TOKİ, İstanbul Ümraniye’de konumlanan 27 bin metrekare civarında büyüküğe sahip “metro istasyonları koruma sınırı” içinde arazinin 20 bin metrekaresinde rezidans ve AVM inşa edilmek üzere plan değişikliğine gitti. Binaların yüksekliği 10 kat olarak açıklandı.

İstanbul metro ağlarıyla örülüyor!

İstanbul’un kangrene dönen trafik düğümünün çözüme kavuşturulması için en büyük atılım, ulaşım alanında gerçekleştirildi ve önceki yönetimin durdurduğu ya da hiç başlamadığı 10 hatta birden raylı sistem inşaatlarına start verildi.

Moskova'da ev kiraları ne kadar?

Moskova’da kiralık lüks konutlara en fazla talep gösterilen semtler belirlendi. Listenin ilk sırasında Arbat yer alıyor. En fazla lüks ev kiralanan diğer yerler ise Lubyanko ve Kitay-Gorod metro istasyonları civarı oldu.

İstanbul metro istasyonlarındaki alanlar kiraya verilecek!

İstanbul'da yer alan metrolarda bulunan ticari alanlar ihaleyle kiraya verilecek. İlk ihale 4 Ağustos'ta yapılacak.

İstanbul'daki duran metro inşaatları için nasıl kredi alındı?

Gazeteci Fatih Altaylı İstanbul'da duran metro inşaatlarının devam etmesi için alınan kredi meselesini tüm boyutları ile aktardı..

Kanal İstanbul metro projelerine engel oluyor mu?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gündemle ilgili soruları yanıtladı. İmamoğlu'na gelen sorulardan biri de Kanal İstanbul, bu metro projelerine bu arada engel oluyor mu? sorusuydu. İşte yanıtı...

İstanbul'da 2021'de 5 yeni metro açılacak! 

İBB 2021 yılında 5 yeni metro hattı açacak. Peki yeni açılacak metrolar nereden geçecek? Ev alacaklar nereye yatırım yapmalı? İşte detaylar...

İstanbul'da bu yıl açılacak 4 yeni metro hattı nereden geçecek?

Mega şehir İstanbul'da 2020 yılında toplam 4 yeni raylı sistem hattı hizmete girecek. Peki yeni metro hatları nereden geçecek? İşte piyango vuran ilçeler...

İstanbul'da 2022'de açılacak 9 yeni metro hattı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2022 yılında toplam 9 yeni metro hattını İstanbulluların hizmete sunacak. İşte İstanbul'da 2022'de açılacak 9 yeni metro hattı...

İstanbul'da inşaatı devam eden metro hatları ile dakikalarla yolculuk!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen  metro hatları ile yolculuk süreleri kısalıyor. İşte İstanbul'da inşaatı devam eden metro hatları ile dakikalarla yolculuk...

İstanbul'daki metro yatırımları hızlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi birimlerinin yaptığı “Raylı Sistem” çalıştayından metro yatırımlarını hızlandırma ve yerli teknolojilere ağırlık verme kararı çıktı.

Deprem İstanbul’da durdurulan metro projelerini de etkilemiş!

İstanbul’da 2017'nin sonunda durdurulan metro projelerinin yarım kalan inşaatlarıyla ilgili Maden Mühendisleri Odası dikkat çeken bir uyarı yaptı.

İstanbul’da yeni metro hattı için 175 milyon avroluk kredi!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası, Karadeniz Ticaret ve Kalkınma Bankası ve Societe Generale, İstanbul'da yeni bir metro hattının inşa edilmesi için toplam 175 milyon avroluk finansman verildi.

istanbul metro istasyonları Haberi

istanbul metro istasyonları

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, yeni dönemde hayata geçireceği yatırımları ve projeleri canlı yayında anlattı. 

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre, Habertürk'te Veyis Ateş'in sunduğu "Akılda Kalan" programına katılan Yıldırım, hayatıyla ilgili bilinmeyenleri, anılarını ve İstanbul'u anlattı.

1- Başa dönsek, yine aynı Binali Yıldırım'ı ister miydiniz? 
Başa dönüp tekrar hayata başlasak bugünkü Binali Yıldırım'ı isterdim. Bu mesleği tekrar isterdim, mühendis olmayı isterdim. Herhangi bir pişmanlığım olmadı çünkü doya doya hayalimdeki her şeyi, daha fazlasını gerçekleştirdim. O yüzden pişmanlık duygusu içinde değilim.

2- En çok neyi hayal ederdiniz?
Yol, köprü yapmayı, havayolunu geliştirmeyi hep hayal ettim ve bu hayalimi gerçekleştirmek nasip oldu.

3- Daha çok anneci miydiniz, babacı mıydınız?
Ana. Babam daha soğuk ve resmiydi. O bir...