30 / 04 / 2024

İstanbul Metrosu ihalesi

İstanbul Metrosu ihalesi

1984 yılında İstanbul Metrosu Projesi 1984 yılında ihaleye çıkarılacakmış. Metro projesi için 1984 bütçesine 450 milyon lira ödenek konulmuş. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

İzmir Büyükşehir'den Buca metrosu açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, gündemden düşmeyen Buca metrosu ihalesi ile ilgili açıklama yaptı. İşte İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan o açıklama..

Tunç Soyer'den Buca metrosu ihalesi açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer son zamanlarda sık sık gündeme gelen Buca metrosu yapım ihalesiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Soyer'in o açıklamaları...

Buca Metrosu'nun ihalesine tepki!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Aralık ayı meclis oturumunda Buca Metrosu ihalesi gündem oldu. AK Partili üyeler 529 milyonluk farka dikkat çekerken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de iddiaları yanıtladı...

Altunizade-Çamlıca Metrosu'nun ihalesi yapıldı!

Altunizade-Çamlıca Metrosu'nun ihalesi yapıldı. 4 kilometre uzunluğa sahip olan ve 4 durağın bulunacağı hat, Güryapı Taahhüt Şirketi tarafından yapılacak.

Ankara Dikimevi-Natoyolu Metrosu ihalesi için geri sayım başladı!

Ankara'da hayata geçirilecek yeni metro hattının inşaatı için Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’yla anlaşma yapıldı. Kredi anlaşması sonrasında kısa süre içerisinde ihaleye çıkılacak. 

Kanal İstanbul ertelenmeyecek!

Kabinenin 100 günlük eylem planında yer alan Kanal İstanbul’un inşa sürecinde yeni bir döneme giriliyor. Kanal İstanbul projesinin ihalesi için geri sayım başladı.

Gebze Metrosu'nun ihalesi 18 Mayıs'a ertelendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ön yeterlilik ihalesi yapılan Gebze Metrosu’nun yapım ihalesi 18 Mayıs 2018 tarihine ertelendi.

Başakşehir-İkitelli Metrosu veri laboratuvar merkezi ihalesi bugün!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başakşehir-İkitelli metro istasyonu, veri laboratuvar merkezi inşaatı ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Başakşehir-İkitelli Metrosu veri laboratuvar merkezi ihalesi 19 Mart'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başakşehir-İkitelli metro istasyonu, veri laboratuvar merkezi inşaatı ihalesi 19 Mart'ta yapılacak. 

İBB'den Kemal Kılıçdaroğlu'na metro yanıtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Metrosu ile ilgili açıklamalarına cevap verdi. İşte o açıklama...

Kadıköy - Sultanbeyli Metro Hattı'nın ihalesi bugün!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kadıköy Sultanbeyli metrosu için düğmeye bastı. Kadıköy Sultanbeyli metro hattının uygulamaya esas kesin proje hizmetleri işi ihaleye çıkıyor. 19 kilometre uzunluğundaki hattın ihalesi bugün gerçekleşecek.

Başakşehir-Kayaşehir metrosu uzatma ihalesi bugün!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan Başakşehir-Kayaşehir metrosunun uzatılması işi ihalesi bugün yapılacak.

Kazlıçeşme-Söğütlüçeşme metro hattının ihalesi bugün!

Kazlıçeşme-Söğütlüçeşme metro hattının ihalesi bugün gerçekleşecek. Kazlıçeşme'den başlayıp Rumeli Hisarı'ndan tüp geçitle Rasathane'ye, oradan Söğütlüçeşme'ye uzanacak metro, İstanbul'un çevre yolu metrosu olacak.

İstanbul Metrosu ihalesi Haberi

İstanbul Metrosu ihalesi


1984 yılında İstanbul Metrosu Projesi 1984 yılında ihaleye çıkarılacakmış. Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı habere göre;  Metro projesi için 1984 bütçesine 450 milyon lira ödenek konulmuş. 14 kilometre uzunluğundaki metro, Yenikapı ile 4. Levent arasında inşa edilecekmiş.



Haberin devamı için...