29 / 04 / 2024

istanbul metrosu itü stadyumu

istanbul metrosu itü stadyumu

İTÜ Stadyumu nerede harita üzerinde gösteren yol tarifi var mı? İTÜ Stadyumu nerede nasıl gidilir? istanbul teknik üniversitesi (itü) stadyumu nerede? itü stadyumuna nasıl gidilir? itü stadyumu yol tarifi nasıl?

İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı hizmete açıldı!

İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı resmen hizmete açıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu açılışta önemli açıklamalar yaptı... 

İstanbul'un beklediği haber geldi! Bakan Uraloğlu, Halkalı - İstanbul Havalimanı metrosu açılışı için resmen tarih verdi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı - İstanbul Havalimanı metrosu açılışı için resmen tarih verdi. Bakan Uraloğlu, 2024 yılını işaret etti. 

İstanbullulara Kurban Bayramı müjdesi: Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu ücretsiz olacak! 

Kurban Bayramı'nda Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu'nun seferlerinden ücret alınmayacağı açıklandı. İşte ayrıntılar...

İstanbul'a yeni metro müjdesi! Söğütlüçeşme - Yenidoğan Metrosu geliyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Söğütlüçeşme-Yenidoğan Metrosu ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu hizmete açıldı!

Türkiye'nin "en hızlı metrosu" olarak lanse edilen ve merakla beklenen Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

İstanbul'da 24 ay eşit taksit ve 300 bin TL peşinatla konut fırsatı! Resmen başladı! İsteyen herkes alabilecek!

Hava Kent Yapı Kooperatifi'nin İstanbul'da hayata geçirdiği yeni projesinden 300 bin TL peşinat ve 24 ay eşit taksitle konut sahibi olmak mümkün. İşte proje detayları...

Adil Karaismailoğlu'ndan İstanbul Havalimanı-Halkalı Metrosu paylaşımı!

Küçükçekmece (Halkalı)-Başakşehir-Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metrosu 31.5 kilometre uzunluğa sahip. 8 istasyonu bulunan hattın trafik yükünü hafifletmesi planlanıyor. 

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metrosu Türkiye'nin en hızlısı olacak!

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro hattı 120 kilometrelik hızıyla yolculuk süresini 30 dakikaya indirmiş olacak. Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu Proje Müdürü Murat Cebeci konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, hattın Türkiye'nin 'en hızlısı' olacağını belirtti.

Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu'nda test sürüşü başlıyor!

Günlük 600 bin yolcu taşıması hedeflenen Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu'nda test sürüşü başlıyor. 37,5 kilometre uzunluğundaki hat üzerinde çalışmalar hızla tamamlanıyor.

CHP'li Süheyl Batum ve Hurşit Güneş Kanal İstanbul güzergahında arsa mı aldı?

CHP'li Süheyl Batum, Kanal İstanbul güzergahındaki mal varlıkları listesinde 12 gayrimenkulle 1. sırada yer alıyor, Hurşit Güneş'in ise Kanal İstanbul manzaralı arazisi bulunuyor... 

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu Türkiye'nin ilk hızlı metrosu olacak!

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro projesinin ilk ray kaynak töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizin ilk hızlı metrosu ünvanını kazanacak bu hatla havalimanı Gayrettepe arasındaki ulaşım 35 dakikada sağlanacak'' dedi.

Meral Akşener: İstanbullu Kanal İstanbul'a geçit vermeyecek!

Kanal İstanbul projesinin masaya yatırıldığı çalıştayda İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 'İstanbullu bu projeye geçit vermeyecek' dedi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu'nda ışık göründü! 

Gayrettepe- İstanbul Havalimanı Metrosu'ndaki çalışmalar hızla tamamlanıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

istanbul metrosu itü stadyumu Haberi

istanbul metrosu itü stadyumu
İTÜ Stadyumu nerede?


İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Maslak kampüsü içinde yer alan İTÜ Stadyumu, kurulduğu 2008 yılından bu yana önemli organizasyonlara ev sahipliği yapıyor.


Justin Bieber, Roger Waters gibi dünyaca ünlü isimleri ağırlayan İTÜ Stadyumu, yerli sanatçıların da konser vermek için seçtikleri ilk mekanlar arasında geliyor. 


İTÜ Stadyumu ulaşım!



İTÜ Stadyumu'na İstanbul metrosu ile ulaşım sağlanır. Metronun İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa durağından üniversitenin içine ulaşım sağlanabilir.


İTÜ Stadyumu adres!


Adres: İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Kampüsü Maslak /...