03 / 05 / 2024

İstanbul metrosu ticari alan kiralama

İstanbul metrosu ticari alan kiralama

İstanbul'da yer alan metrolarda bulunan ticari alanlar ihaleyle kiraya verilecek. İlk ihale 4 Ağustos'ta yapılacak.

İstanbul'da ticari gayrimenkule talep artıyor: Merkezden kaçan işletmeler, geri dönüyor! 

İstanbul'da ticari gayrimenkule talep artışı yaşanıyor. Dükkanlarını ve ofislerini şehir merkezinden uzak bölgelere taşıyan işletmeler, artan trafik ve lojistik sorunlarıyla karşılaşmanın yanı sıra insan kaynağı bulma zorlukları gibi nedenlerde İstanbul'un merkezindeki projelere yönelmeye başladı.

Onur Park Life'ta ticari alan kiralamaları başladı!

Bölgenin en büyük caddesi, Onur Park Life İstanbul'da ticari alan kiralamaları başladı. Onur ParkLife İstanbul, toplamda 231 cadde dükkanıyla, bölgenin en büyük cadde avm konsepti olacak.

Nlogo İstanbul'da yaşam başladı!

Toplam 2 bin 700 daire ve 70 dükkandan oluşan 'NLogo İstanbul'da ticari ünitelerin de yüzde 60'ı satıldı. Projede yaşam başladı...

Ak Portföy GYF’den PalladIum’a yatırım!

Yatırımcılarına kazanç sağlama hedefiyle Türkiye’nin ilk gayrimenkul yatırım fonunu (GYF) kuran Ak Portföy, İstanbul’daki ticari yatırımlarına yenisini ekledi.

İBB'den Kemal Kılıçdaroğlu'na metro yanıtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Metrosu ile ilgili açıklamalarına cevap verdi. İşte o açıklama...

Metropol İstanbul'un ofisleri Cityscape Turkey'de satışa çıktı!

Metropol İstanbul projesindeki ticari ofislerin satışı Cityscape Türkiye Fuarı’nda başladı. Metropol İstanbul'da fiyatlar metrekare bazında 13 bin TL ile 30 bin TL arasında değişiyor.

Ataşehir Metropol İstanbul ofislerinin satışları Cityscape Türkiye'de başlayacak!

Emlak Konut güvencesi ile Varyap- GAP İnşaat Ortak Girişimi tarafından Ataşehir’de inşa edilen Metropol İstanbul projesindeki ticari ofislerimizin satışına ilk olarak Cityscape Türkiye Fuarı’nda başlanacak.

Bulvar İstanbul Cadde’de 3 saatte 38 milyon TL'lik satış yapıldı!

Başakşehir bölgesinin lüks konut projesi Bulvar İstanbul’un ticari alanı Bulvar İstanbul Cadde’de yer alan ticari alanların ihalesinde 3 saat içerisinde 38 milyon TL’lik satış gerçekleştirildi.

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde satışa çıkıyor!

Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen Bulvar İstanbul'un ticari alanları hayata geçiyor. Açık artırma projenin satış ofisinde 29 Kasım'da düzenlenecek.

Bulvar İstanbul'da satışlar başlayacak!

Bulvar İstanbul'un ticari alanı Bulvar İstanbul Cadde'de yer alan 24 adet mağaza ile site sakinlerine hizmet verecek 1 adet cafe ve kreş 29 Kasım 2015 tarihinde satışa çıkarılacak.

Bulvar İstanbul'da açık artırma var!

Başakşehir'deki lüks proje Bulvar İstanbul'un ticari alanı Bulvar İstanbul Cadde, 29 Kasım'da satışa çıkacak. Caddede, 24 mağaza ile site sakinleri için cafe ve kreş bulunuyor

Bulvar İstanbul Cadde 29 Kasım'da satışta!

Bulvar İstanbul’un ticari alanı Bulvar İstanbul Cadde’de yer alan 24 adet mağaza ile site sakinlerine hizmet verecek 1 adet cafe ve kreş satışa sunuluyor. Bulvar İstanbul’un ticari ünitelerinin yer aldığı Bulvar İstanbul Cadde 29 Kasım 2015 tarihinde satı

TOKİ ihalesinde Urfa, İstanbul'u solladı!

TOKİ mülkiyetleri için düzenlenen müzayedede toplam 17 milyon' TL teklifle rekor kırıldı. Müzayedede Doğu illerindeki gayrimenkullere verilen teklifler İstanbul'daki ticari gayrimenkul fiyatlarını solladı. İşte ayrıntılar...

İstanbul metrosu ticari alan kiralama Haberi

İstanbul metrosu ticari alan kiralama

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştirakleri arasında yer alan Metro İstanbul,16 hatta toplam 189 istasyonda hizmet veriyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan habere göre, toplam 1 milyon metrekarenin üzerinde kapalı alanı olan metrolardaki ticari alanlar kiraya veriliyor.

Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Metro İstanbul Genel Müdürü Özgür Soy, “Hızlı ve ekonomik ulaşım her vatandaşın temel hakkıdır. Buna; konfor, dakiklik ve çevrecilik boyutu eklenince raylı sistemler ön plana çıkıyor. Kent içi hareketlilikte toplu taşıma, özellikle de raylı sistem kullanımının artması tüm dünyada gelişmişlik göstergelerinden biri olarak kabul ediliyor. Belediyemiz raylı sistem alanında son iki yılda çok büyük yatırımlar yapıyor. İstanbul’da aynı anda 10 metro inşaatı devam ediyor. 2020 ve 2021’de 3 yeni hat açılışı...