29 / 04 / 2024

İstanbul meydan projeleri

İstanbul meydan projeleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 6 Kasım'da Yeni AKM projesini tanıttı. Yeni AKM projesi bir çok yorum aldı. 

İstanbul'a 30 yeni meydan geliyor!

Yayalaştırılmış alanların artırılması için çalışmalarına tam gaz devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, megakentte 30 yeni meydan yapacak.

TOKİ İstanbul konut projeleri hangi ilçelerde 2022? İstanbul’da kaç tane sosyal konut yapılacak?

TOKİ İstanbul projeleri gündemde yer alan konular arasında bulunuyor. Vatandaşlar TOKİ İstanbul konut projeleri hangi ilçelerde 2022? sorusunun cevabını merak ediyor.

TOKİ'den İstanbul'a 7 bin 587 yeni konut geliyor! İşte TOKİ İstanbul projeleri 2022'de son durum!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul'da toplamda 7 bin 587 konutluk projelerin inşaat çalışmalarına hızla devam ediyor. TOKİ İstanbul'un hangi ilçesinde kaç konut projesi yürütüyor. İşte ilçe ilçe TOKİ 2022 İstanbul konut projeleri...

Ebebek, 177. mağazasını İstanbul Meydan AVM’de açtı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Ebebek 177. mağazasını İstanbul Meydan Alışveriş Merkezi'nde hizmete açtı...

TOKİ'den emekliye 2021 fırsatı!

TOKİ her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce emekliyi ev sahibi yapmak için kolları sıvadı. İşte TOKİ emekliye ev İstanbul 2021 projeleri...

İstanbul konut projeleri 2021!

2021 yılının teslim projeleri hangileri? 2021 yılında hangi projeler satışa çıkacak? Türkiye’nin nerelerinde 2021 teslim projeleri var? İşte İstanbul konut projeleri 2021...

Ev sahibi olmak isteyenler Emlak Konut GYO'nun kapısını çalıyor!

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından Emlak Konut GYO kampanyaları araştırılıyor. İşte satılık Emlak Konut İstanbul konut projeleri...

TOKİ İstanbul 2019 projeleri nerede, başvuru şartları neler?

TOKİ İstanbul'da tam 6 bin 300 yeni konut inşa edecek. Peki TOKİ İstanbul 2019 projeleri nerede? TOKİ İstanbul 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ İstanbul 2019 başvuruları ne zaman? İşte tüm detayları...

Mesa tarihi konut kampanyasına İstanbul projeleriyle destek veriyor!

MESA; İstanbul’daki projeleri Mesa Orman, Çubuklu 28, Mesa Koz, Mesa Cadde, Yeşilyaka Koru, Yeşilyaka Su ve Mesa Gökada ile 0.98 faiz oranı, yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat fırsatı sunan ulusal kampanyaya dahil oldu.. 

İstanbul'da doğru planlanan bölgeler prim yapacak!

Mimar Hakan Kıran, İstanbul'daki projeleri, yatırımları ve kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı. Kıran, ''İstanbul'da doğru planlanan ve geliştirilen bölgeler prim yapacak" diye konuştu.

Luxera Yenibosna ve Luxera Meydan projeleri Şubat'ta satışta!

Markalı konut sektörüne giriş yapan Luxera Gayrimenkul, hayata geçirdiği projeleriyle dikkat çekiyor. Luxera Gayrimenkul avantajlı fiyatlarla daire sahibi olma fırsatı sunuyor.

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattı Küçükköy Meydanı'na uzatılacak!

Gaziosmanpaşa'daki ulaşım projeleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte masaya yatırılarak değerlendirildi. Toplantıda Eminönü-Alibeyköy Cep Otogarı tramvay hattının Küçükköy Meydanına kadar uzatılması kararı alındı.

Torbalı'nın çehresi projelerle değişiyor!

Torbalı'da 6 ayrı mahalle için meydan projeleri hazırlanmıştı. Bazı mahallelerde meydan projeleri biterken diğer projeler halen devam ediyor.

Tema İstanbul yılbaşı etkinliği 29 Aralık'ta!

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük özel sektör gayrimenkul projesi Tema İSTANBUL, yeni yılı Tema İstanbullularla kutluyor.Tema İSTANBUL meydanında düzenlenecek yeni yıl etkinliği 29 Aralık 2015 Salı günü gerçekleşecek.

İstanbul meydan projeleri Haberi

İstanbul meydan projeleri

Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Hıncal Uluç bugünkü yazısında ''Yeni AKM Projesi ve İstanbul Meydanları'nı'' değerlendirdi. 

"İstanbul müstesna bir şehirdir. Ama biz bu şehrin kıymetini bilmedik. Biz bu şehre ihanet ettik. Hâlâ da ihanet ediyoruz" demişti, 20 Ekim'de, Cumhurbaşkanı Erdoğan..

İki hafta sonra, 6 Kasım'da, bu ihanet döneminin sona erdiğini, bu muhteşem kente değil sadece, dünyaya yakışacak iki muhteşem proje ile açıkladı..

Birincisi.. Dünyayı gezmiş, en ünlü, en simge kültür binalarını görmüş biri olarak söylüyorum.. Bittiği zaman, Tarihi yarım adaya karşılık, "Cumhuriyet İstanbulu"nun simgesi olarak ortaya çıkacak, harikulade güzel ve de harikulade işlevli, haftada 7 gün, 24 saat işleyecek bir Kültür ve Sanat, ayni zamanda eğlence ve dinlence merkezi..

Erdoğan sunumu yaparken üstüne basa basa "Atatürk Kültür Merkezi" dedi.. Aylardan beri "Bu bina adını...