03 / 05 / 2024

istanbul milano sirki ne zaman

istanbul milano sirki ne zaman

Meydan Merter AVM ziyaretçilerinin bugünlerde yaptıkları alışveriş keyfi “sirk davetiyesi” ile pekişecek. Meydan Merter AVM’de her 75 TL ve üzeri alışverişe 1 adet sirk davetiyesi hediye edilecek.

İstanbul 216 projesi için yüzde 20 ön talep toplandı!

Fikirtepe'de istanbul 216 projesine start veren Baysaş İnşaat, Ağustos ayında yapacağı lansman öncesi avantajlı fiyat ve ödeme kolaylığı sunuyor. Şu ana kadar projeye yüzde 20 talep toplandı.

Martı İstanbul Hotel İKSV’nin Resmi Konaklama Sponsoru oldu!

Türk turizminin köklü şirketi Martı Grup’un ilk şehir oteli Martı Istanbul Hotel’in, İstanbul Kültür Sanat Vakfı ( İKSV )’na desteğini bu yıl da sürdürüyor.

Fikirtepe Concord İstanbul adres!

İlk etabında 332 adet daire bulunan Fikirtepe Concord İstanbul adres bilgileri şu şekilde: TEKNİK YAPI PLAZA, Barbaros Mah, Ihlamur Sk. No:2B (Uphill Court) Batı Ataşehir - Istanbul TR 34746...

Concord İstanbul ulaşım!

İki etap halinde yükselen Concord İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında adresi şu şekilde: TEKNİK YAPI PLAZA, Barbaros Mah, Ihlamur Sk. No:2B (Uphill Court) Batı Ataşehir - Istanbul TR 34746...

Martı Hotel'den 21. İstanbul Caz Festivali bileti olanlara indirim fırsatı!

Türk turizminin köklü şirketi Martı Grup’un ilk şehir oteli Martı Istanbul Hotel’in, İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV)’na desteğini bu yıl da sürdürüyor. Martı Hotel 21. İstanbul Caz Festivali bileti olanlara indirim fırsatı sunuyor.

Rings istanbul'da 36 ay vade imkanı!

499 adet daire ve 99 adet rezidanstan meydana gelen Rings istanbul projesinin ödeme planı kapsamında firma bünyesinde 36 ay vadelendirme yapılıyor. Projenin hemen başında yer alan Rings AVM'de 112 adet mağaza ve 9 adet sinema salonu yer alıyor.

Concord İstanbul'da yüzde 10 indirim! Son 80 daire!

Kadıköy Fikirtepe'de Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen Concord istanbul'da ramazan ayma özel kampanya düzenlendi. "Erken Bayram Fırsatı" olarak adlandırılan kampanyada, son 80 daire için yüzde 10 indirim avantajı sunuluyor

Fikirtepe Concord İstanbul adres bilgileri!

Toplam inşaat alanı 11 bin 504 metrekare olarak belirlenen Fikirtepe Concord İstanbul adres bilgileri şu şekilde: TEKNİK YAPI PLAZA, Barbaros Mah., Ihlamur Sk. No:2B (Uphill Court) Batı Ataşehir - Istanbul TR 34746...

Concord İstanbul'da son 80 daire için yüzde 10 indirim!

Concord istanbul'da ramazan ayına özel kampanya düzenlendi. "Erken Bayram Fırsatı" olarak adlandırılan kampanyada, son 80 daire için yüzde 10 indirim avantajı sunuluyor. Projesinin ilk etabında 622 rezidans yer alıyor.

İstanbul Finans Zirvesi 15-16 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek!

Anadolu Ajansı'nın üst üste ikinci defa global iletişim ortağı olduğu ve bu yıl beşinci kez yapılacak olan İstanbul Finans Zirvesi (Istanbul Finance Summit - IFS), 15-16 Eylül tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Resim İstanbul'da fiyatlar 207 bin TL'den başlıyor!

Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul projesinde fiyatlar 207 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Resim istanbul 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden meydana geliyor.

İstanbul, turizmde sanatla büyüyecek!

Zorlu Center AVM işbirliği ile hayata geçirilen dans projesi 'Spirit of Istanbul' 7 Ağustos'tan itibaren Zorlu Center PSM’de sahnede.Ahmet Zorlu, "New York ve Londra'dan sonra müzikallerin yeni adresiyiz” dedi.

Yurtbay Seramik İstanbul Cup 2014 tamamlandı!

Beşiktaş, Lokomotiv Moskova, Milano ve de Al Ahli takımlarının katıldığı Yurtbay Seramik ana sponsorluğundaki İstanbul Cup 2014 Plaj Futbol Turnuvası tamamlandı. Turnuva, büyük çekişmeye sahne oldu.

istanbul milano sirki ne zaman Haberi

istanbul milano sirki ne zaman

Gittiği her ülkede büyük ses getiren, dünyaca ünlü “MİLANO SİRKİ” gösterilerine 01 Kasım 2013 Cuma günü Meydan Merter AVM’de başlıyor… Her yaştan izleyici 01-17 Kasım 2013 tarihleri arasında Meydan Merter AVM’de muhteşem “MİLANO SİRKİ”ni izleyebilecek.

Meydan Merter AVM ziyaretçilerinin bugünlerde yaptıkları alışveriş keyfi “sirk davetiyesi” ile pekişecek. Meydan Merter AVM’de her 75 TL ve üzeri alışverişe 1 adet sirk davetiyesi hediye...