04 / 10 / 2024

istanbul milli emlak arsa

istanbul milli emlak arsa

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul ili Eyüpsultan ilçesi, Kemerburgaz - Merkez Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 21 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

Milli Emlak İstanbul’da konut, İzmir’de iş yeri satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul Bakırköy’de yer alan konutu ve İzmir Gaziemir’de yer alan iş yerini satışa çıkardı. Konut ve iş yerinin satış ihalesi 10 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

İstanbul'da KDV'den ve emlak vergisinden muaf arsa, arazi satılıyor! Milli Emlak'tan 269 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Anadolu Yakası Milli Emlak, 5 ilçede yer alan 3 adet arsa ile araziyi satıyor, 1 arsayı da kiraya veriyor. Peki megakentteki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar... 

Fatih'te 19.6 milyon TL'ye iş yeri satılıyor! İstanbul Milli Emlak'tan KDV'den muaf, 8 taksitle gayrimenkul fırsatı! 

Avrupa Yakası Milli Emlak, İstanbul Fatih'te yer alan iş yerini KDV'den muaf ve 8 taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul'un 4 ilçesinde 5 arsa ile 1 adet iş yeri satılıyor! Milli Emlak'tan yüzde 20 indirim ve taksit fırsatı! 

Milli Emlak, İstanbul'un 4 ilçesinde 5 adet arsa ile 1 dükkanı satıyor. İşte fiyatlar ve ihale tarihi... 

Milli Emlak'tan Ankara, İstanbul, İzmir'de 40-50 bin TL'ye arsa satışı...

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Haziran ve Temmuz 2024 tarihlerinde Konya, Tokat ve Kütahya'da uygun fiyatlarla arsa ve arazi satış ihaleleri düzenleyeceğini duyurdu. Buna göre, satışa sunulacak olan taşınmazların detayları da belirtildi.

Kadıköy'deki 6 lojman taksitle satılıyor! Milli Emlak'tan İstanbul'da konut fırsatı! 

Anadolu Yakası Milli Emlak, Kadıköy'deki 6 lojmanı  taksitle satıyor. Peki Kadıköy'de yer alan lojmanların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan İstanbul'da KDV'den muaf arsalar! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul Çatalca ve Fatih'te yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri Temmuz ayı içerisinde gerçekleştirilecek.

1933 yılında İstanbul Milli Emlak Müdürlüğü'nden Sultan Ahmet'te kiralık dükkan ilanı!

1933 yılında İstanbul Milli Emlak Müdürlüğü, Azap Kapıda Hacı Ama Mahallesi'nin, Yenikapı Caddesi'ndeki beş dükkan kiralıkmış.

Milli Emlak'tan İstanbul ve bir şehirde daha KDV'den muaf arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul ve Konya'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arsaların satış ihaleleri 26 Nisan ve 29 Nisan tarihlerinde yapılacak.

Milli Emlak, İstanbul'da 2 adet arsa ile 1 adet konutu yüzde 20 indirimle satıyor!

Avrupa Yakası Milli Emlak Başkanlığı, İstanbul ili, Bağcılar, Sultangazi ve Esenyurt ilçelerinde yer alan 2 adet arsa ile 1 adet konutu yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki İstanbul'da satışa sunulan arsaların fiyatları ne kadar? 

İstanbul Milli Emlak Memurluğu 1934'te 2 taksitle gayrimenkul satıyormuş!

Hazineye ait taşınmazların yönetimini sağlayan Milli Emlak, 1934 yılında gazetede İstanbul'daki gayrimenkul için satış ilanı vermiş...

Milli Emlak İstanbul'da ticaret ve konut imarlı 7 arsa satacak! Mega kentte 8 taksitle KDV'den muaf arsalar! 

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul'daki 7 adet arsayı satışa çıkardı. İşte o ihale ile ilgili detaylar...

Milli Emlak'tan İstanbul'da kiralık 2 konut ve satılık 3 arsa fırsatı! 

İstanbul Anadolu Yakası Milli Emlak, Kadıköy'deki 2 konutu kiraya veriyor ve Sancaktepe, Kartal ile Tuzla'da yer alan 3 arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

istanbul milli emlak arsa Haberi

istanbul milli emlak arsa

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcılar tarafından merakla beklenen yeni ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamayı sürdürüyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan yeni satış ihaleleri arasında İstanbul ili Eyüpsultan  ilçesindeki konut alanı imarlı arsa da dikkat çekiyor. 

<#resim2<

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, söz konusu arsa İstanbul ili Eyüpsultan ilçesi, Kemerburgaz - Merkez Mahallesi'nde yer alıyor.

İhaleye çıkan imarlı arsanın taşınmaz numarası 34120107232 olarak belirtildi. Arsanın yüz ölçümü 213,59 metrekare.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, hazine hissesinin de 213,59 metrekare olarak belirlendiği söz konusu arsanın toplam muhammen bedeli 2 milyon 683 bin 980 TL olarak belirlenirken,...