23 / 05 / 2024

istanbul minibüs fiyatları

istanbul minibüs fiyatları

Koray Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, dün İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, kentte faaliyet gösteren M seri plakalı ticari minibüs ücretlerine yüzde 10 oranında zam yapıldığı bildirdi.

Dacia Sandero Stepway 2024: 200 bin TL'lik dev Mayıs fırsatıyla satışta! İşte Dacia Stepway 2024 Mayıs fiyatları...

Dacia Sandero Stepway, bu aya özel 200 bin TL'ye 12 ay vade ve 0.99 faiz fırsatıyla satışta. Peki Dacia Sandero Stepway Mayıs fiyatları ne kadar? İşte Dacia Stepway 2024 Mayıs fiyat listesi...

Satılık konut ilanlarının arka yüzü! Gerçek düşüş daha sert! İstanbul'da ev fiyatları dolar bazında yüzde 20 düştü!

Sahibinden.com'daki verilere göre İstanbul genelinde satılık ev fiyatlarının dolar bazında yüzde 20 düştüğünü söyleyen yatırımcı Bora Özkent, ilan fiyatlarının arka yüzünden bahsederek gerçek düşüşün daha sert olduğunu açıkladı.

Cupra Formentor fiyatları ne kadar? Mayıs 2024 fiyatları tek tek açıklandı! İşte Cupra Formentor...

Ustalıkla şekillendirilen, son derece şık ve cesur bir tasarıma sahip Cupra Formentor'un Mayıs fiyatları açıklandı. İşte İşte Cupra Formentor 15 Mayıs 2024 fiyat listesi...

İstanbul'da konut fiyatları geriliyor mu? Ev alacaklar dikkat!

Son yıllarda hızla yükselen satılık ve kiralık konut fiyatları rekor üstüne rekor kırdı. Ev alacaklar fiyatların düşmesini bekliyor. Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu, X sosyal medya hesabından "Reel konut fiyat artışında İstanbul hızla geriliyor" dedi.

Arsaların değerleneceği bölge belli oldu: İstanbul-Ankara Süper Hızlı Tren projesi fiyatları katlayacak!

İstanbul-Ankara arasında hayata geçirilmesi planlanan Süper Hızlı Tren Projesi ile arsa fiyatlarının katlanması bekleniyor. Gayrimenkul Uzmanı Gamze Özlü, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.  

Bakan Özhaseki açıkladı! İstanbul'da ev fiyatları düşecek...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen 'Türkiye Yüzyılı Şehircilik Politikaları Çalıştayı'nda bir konuşma yaptı. Özellikle İstanbul'da konut fiyatlarını düşürmek için tedbirler aldıklarını söyledi. İşte haberin ayrıntıları...

Ford’dan 3 farklı transit modeline de zam! Courier, Custom ve Minibüs fiyatları ne kadar oldu?

Ford’tan 3 farklı transit modeline de peş peşe zam geldi. Ford, Courier’e 23 bin 800 TL, Custom’a 28 bin 600 TL ve Minibüs’e de 40 bin 800 TL zam yaptığını duyurdu.

Minibüs zammı ne zaman uygulanacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, şehir içi toplu ulaşım ücretlerine önemli bir zammın onaylandığı duyuruldu. Bu zam ile birlikte minibüslerin ücretleri de arttı. Peki, minibüslerdeki bu zammın yürürlüğe gireceği tarih nedir ve indi-bindi ücreti

Korkutan açıklama! 2023’ün ikinci yarısı fiyatlar resmen fırlayacak!

IEF Genel Sekreteri Joseph McMonigle, Çin ve Hindistan'dan gelen talep arttıkça petrol piyasalarının 'ciddi problemlerle karşı karşıya kalacağını ifade etti. McMonigle, petrol fiyatlarının 2023’ün ikinci yarısı yükseleceğini söyledi.

Otobüs, minibüs ve midibüs ihracatı 2023'ün ilk yarısında 1 milyar dolara yaklaştı!

Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği kayıtlarından derlenen bilgilere göre, Türkiye'den 2023 yılının ocak-haziran döneminde 67 ülkeye otobüs, minibüs ve midibüs ihraç edildi.

Taksi ücretlerine tamı tamına yüzde 100 zam yapıldı! Minibüs ücretlerine de zam geliyor!

Afyonkarahisar’da taksi işletmelerinin fiyat tarifesinde değişikliğe gidildi. Bu kapsama, fiyatlara yüzde 100 zam yapıldı. Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İbrahim Karataş, minibüs ücretlerine de zam sinyali verdi.

Ticari araçların efsanevi modeli Ford Transit Minibüs’e zam geldi mi?

Ford’un ticari araç sınıfında yer alan ve ticari araç satın almak isteyenlerin ilk tercihlerinden biri olan Transit Minibüs’ü yeni fiyatı merak ediliyor. Ford, her ay olduğu gibi bu ay da Transit Minibüs’ün yeni fiyatını resmi internet sitesinden yayımladı.

Her şeye zam gelirken Fiat Ducato Minibüs'e 25 bin TL'lik indirim geldi! İşte Ducato Minibüs Mayıs 2023 fiyatları!

Her şeye zam gelirken Fiat Ducato Minibüs'e 25 bin TL'lik indirim geldi... Peki Ducato Minibüs'ün Mayıs 2023 fiyatları ne kadar oldu? İşte Ducato Minibüs Mayıs 2023 fiyatları...

istanbul minibüs fiyatları Haberi

istanbul minibüs fiyatları


İstanbul'da taksi ücretlerinin ardından ikinci zam haberi minibüsçülerden geldi. Minibüs ücretlerine yüzde 10 zam yapıldı.


İstanbul Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Koray Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, dün İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, kentte faaliyet gösteren M seri plakalı ticari minibüs ücretlerine yüzde 10 oranında zam yapıldığı bildirdi.


Öztürk, zamlı tarifenin, 20 Eylül'den itibaren uygulanacağını belirtti.


Taksi ücretleri de zamlandı


İstanbullulara bugün ilk zam haberi taksicilerden gelmişti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nde (UKOME) gerçekleştirilen toplantı sonrası, taksimetre açılış ücreti 2.95 TL'den 3.20 TL'ye, kilometre başına ücret 1.83 TL'den 2 TL'ye, 5 dakikadan sonraki 1'er dakikalık bekleme periyodu da 0.27 TL'den 0.35 TL'ye yükseltildi.İstanbullulara bugün ilk zam haberi taksicilerden gelmişti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nde (UKOME) gerçekleştirilen toplantı sonrası, taksimetre açılış...