19 / 05 / 2024

İstanbul MIPIMde gövde gösterisine hazırlanıyor

İstanbul MIPIMde gövde gösterisine hazırlanıyor

Dünyanın en büyük emlak fuarı MIPIM’de İstanbul, Avrupa’nın gözde şehirleri ile aynı platformu paylaşacak. Londra, Paris, Amsterdam gibi şehirlerle birlikte İstanbul da markasını yatırımcılara sunucak.

Görülmemiş tavuk kampanyası! Gövde tavuk 32 TL tavuk göğüs 36 TL! İşte 23 Şubat 2023 fiyat listesi…

Et ve Süt Kurumu’nda görülmemiş tavuk kampanyası başladı. Gövde tavuk sadece 32 TL, tavuk göğüs ise 36 TL’ye satılıyor. İşte 23 Şubat 2023 fiyat listesi…

Gövde Toklu 90 TL Toklu Gerdan 83 TL! İşte Et ve Süt Kurumu 16 Şubat 2023 fiyat listesi…

Et ve Süt Kurumu’nda (ESK) indirim yağmuru devam ediyor. Gövde Toklu 90 TL, Toklu Gerdan 83 TL’ye satılıyor. İşte Et ve Süt Kurumu 16 Şubat 2023 fiyat listesi…

Tarım Kredi çılgın indirim başladı! Kataloğunda Çaykur çay 39 TL, süzme peynir 59 TL, gövde tavuk 32 TL'ye düştü...

Tarım Kredi Kooperatifleri 31 Ocak tarihine kadar geçerli indirimlerini duyurdu. Tarım Kredi'de çılgın indirim başladı. Çaykur çay 39 TL, süzme peynir 59 TL, gövde tavuk 32 TL fiyatlarla satışa çıkarıldı. 27 Ocak 2023 fiyat listesi...

Tutkunun gövde gösterisi BMW 320i fiyatları ne kadar? İşte BMW 320i fiyat listesi 10 Mayıs 2022 fiyat listesi!

'Tutkunun gövde gösterisi' sloganıyla lanse edilen BMW 320i fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki BMW 320i'nin Mayıs ayı fiyatları ne kadar? İşte BMW 320i fiyat listesi 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Yusufeli Barajı'nın gövde yüksekliği 275 metreye ulaştı!

Toplam kurulu gücü 558 megavat, yıllık üretimi 1 milyar 888 milyon kilovatsaat olacak Yusufeli Barajı'nın gövde yüksekliği 275 metreye ulaştı!

Yusufeli Barajı gövde inşaatının yüzde 96'sı bitti!

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı ve HES projesinin gövde inşaatının yüzde 96'sı tamamlandı. 

Diyarbakır Silvan Barajı'nın gövde dolgusu yarın tamamlanacak!

Diyarbakır'ın "çılgın projesi" olarak bilinen Silvan Projesi kapsamında hayata geçirilen Silvan Barajı'nın gövde dolgusu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla tamamlanacak...

Yusufeli Barajı'nın gövde yüksekliği 271 metreye ulaştı!

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı ve HES projesinde 271 metre gövde yüksekliğine ulaşıldı.

Yusufeli Barajı gövde inşaatı Şubat ayı sonunda tamamlanıyor! 

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı'nın gövde inşaatının Şubat ayı sonunda bitirilmesi planlanıyor. 

Yusufeli Barajı'nın gövde yüksekliği 268 metreye ulaştı!

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı ve HES projesinde 268 metre gövde yüksekliğine ulaşıldı.

Yusufeli Barajı'nın gövde yüksekliği 265 metreye ulaştı!

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı ve HES projesinde 265 metre gövde yüksekliğine ulaşıldı.

Yusufeli Barajı'nın gövde yüksekliği 262 metreye ulaştı!

Artvin'de inşa çalışmaları devam eden, Türkiye'nin birinci, dünyanın üçüncü en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı'nda 262 metre gövde yüksekliğine ulaşıldı.

Yusufeli Barajı'nın gövde yüksekliği 256 metreye ulaştı!

Artvin'de inşa çalışmaları devam eden, Türkiye'nin birinci, dünyanın üçüncü en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı'nda 256 metre gövde yüksekliğine ulaşıldı.

İstanbul MIPIMde gövde gösterisine hazırlanıyor Haberi

İstanbul MIPIMde gövde gösterisine hazırlanıyor

Dünyanın farklı bölgelerinden gelen yatırımcıları, uluslararası fon yöneticilerini ve sektör temsilcilerini buluşturan ve Fransa’nın Cannes şehrinde 26.’sı düzenlenecek olan MIPIM fuarında İstanbul ilk kez Londra, Paris, Amsterdam gibi Avrupa’nın önemli şehirleriyle gövde gösterisi yapacak. 10-13 Mart tarihleri arasında düzenelecenek fuar hakkında konuşan MIPIM Türkiye Temsilcisi Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer “Başta İstanbul olmak üzere Antalya, Balıkesir illerimiz ve Beyoğlu ilçemiz bu uluslararası fuarda marka değerlerini fuarda gösterime sunacak” dedi. Türkiye’nin MIPIM’e son 3 üç yıldır en fazla katılım gösteren ülkeler arasında olduğunu belirten Aközer “Yabancı yatırımcının elinde para hangi ülkeye, şehre yatırım yapacağına karar verecek. Bu nedenle orada güçlü bulunmamız ve Şampiyonlar Ligi’nde olmamız çok önemli” dedi.


İstanbul’un fuarın en merkezi yerinde yer alacağını ve orada İstanbul Ticaret Odası’nın 300...