02 / 05 / 2024

İstanbul Mobilya Fuarına kimler katılacak

İstanbul Mobilya Fuarına kimler katılacak

Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel sektör fuarcılık kuruşu olan TÜYAP, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği’nin önderliğinde 2005 yılından bu yana organize edilen İstanbul Mobilya Fuarı'na ev sahipliği yapacak.

Alemdar İnşaat Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak!

Bolu'nun önemli inşaat şirketlerinden biri olan Alemdar İnşaat, Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak. Fuar 25-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

Türkerler Holding, Evim Türkiye Fuarı’na 3 projeyle katılıyor!

Türkerler Holding, 8–10 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katılarak, Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve İstanbul Çiftçi Towers projelerini tanıtacak...

Assan Panel Tüyap Yapı Fuarı'na katıldı!

Assan Panel, Tüyap Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul’a ve Project Qatar Fuarı’na katılarak, birbirinden özel ve inovatif ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Hekim Yapı 41. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

Hekim Yapı AŞ, Yem Fuarcılık tarafından 41'incisi düzenlenen41. İstanbul Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'na katıldı.

İstanbul Mobilya Fuarı 12 Kasım tarihine kadar ziyaret edilebilecek!

İstanbul Mobilya Fuarı CNR EXPO Yeşilköy’de başladı. İstanbul Mobilya Fuarı 12 Kasım tarihine kadar ziyaret edilebilecek...

İstanbul Mobilya Fuarı açıldı!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) ve CNR Holding iş birliğiyle düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı açıldı.

Bursa İnegöl'e modern mobilya fuar alanı!

Bursa'nın İnegöl ilçesine modern mobilya fuar alanı yapılacak. 80 bin metrekare alanda kurulması planlanan fuar alanı 93 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak.

Doğal Taş, Mermer Proje ve Teknolojileri Fuarı'na yabancılardan ilgi!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) öcülüğünde açılacak mermer fuarına yabancılardan yoğun ilgi geldi. İMİB Başkanı Ali Kahyaoğlu, Doğal Taş, Mermer Proje ve Teknolojileri Fuarı'yla ilgili açıklamalarda bulundu.

HekimProfil 40. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

Yapı profilleri üreticisi HekimProfil 40. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı. HekimProfil, fuarın ilgi odağı oldu.

MOBİAD Almanya'daki mobilya fuarına katıldı!

Mobilyacı İş Adamları Derneği (MOBİAD) Trabzon ekibi ve İhracatçılar Birliği temsilcilerinden oluşan 28 kişilik ekip, mobilya fuarına katılmak için Almanya'ya gitti.

Ersa Mobilya'nın yeni ürünleri İMOB fuarında tanıtıldı!

Ofis mobilyalarında uzmanlaşan Ersa, kendi tasarım ekibinin yanı sıra Türkiye’den ve dünyadan tasarımcılarla çalışarak değişen çalışma ortamları için ürettiği yeni mobilyalarını 13. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İMOB) tanıttı.

HOM Design Center'a 13. İMOB İstanbul Fuarı'nda yoğun ilgi!

Eroğlu Gayrimenkul’ün ev ve ofis tasarımına yönelik, özel konseptli yeni alışveriş merkezi HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı açıldı!

CNR İMOB-13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı dün kapılarını açtı. CNR İMOB-13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'na yoğun ilgi gösteriliyor.

İstanbul Mobilya Fuarına kimler katılacak Haberi

İstanbul Mobilya Fuarına kimler katılacak

Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel sektör fuarcılık kuruşu olan TÜYAP, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER)’in önderliğinde 2005 yılından bu yana organize edilen İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB)’a ev sahipliği yapacak. 12 – 17 Ocak 2016 tarihleri arasında bu yıl 12.si gerçekleşecek İSMOB, yeni adresi TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçilerini konuk edecek.


Türkiye'nin en büyük, dünyanın en önemli üçüncü mobilya fuarı olan İstanbul Mobilya Fuarı(İSMOB), 200 ülkeye ihracat yapan Türk mobilya sektörünün en profesyonel örneklerini sergilemek üzere 12 – 17 Ocak 2016 tarihleri arasında yeni adresi TÜYAP’ta 12. kez kapılarını açacak.


Kuruluşundan bu yana hazırladığı 1.397 yurtiçi,158 yurtdışı fuar ile 97 ülkeden 263.177 firmaya hizmet veren ve Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel sektör fuarcılık kuruşu TÜYAP, bu yıl,...