05 / 05 / 2024

istanbul mobilya osb

istanbul mobilya osb

MÜSİAD Mobilya Sektör Kurulu Başkanı Altunbaş, İstanbul’da yeni nesil bir mobilya OSB’si kurmak için çalıştıklarını söyledi...

İTO, İstanbul'da sanayi arsa önerecek: OSB radarı geliyor! 

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, İstanbul'Da sanayicilere arsa önerileceğini ve bu kapsamda OSB radarı gibi çalışacak bir sistem kurguladıklarını söyledi. İşte ayrıntılar...

İstanbul Matallbau Çelik Mobilya Üretim Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Matallbau Çelik Mobilya Üretim Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Gökay Yıldırım tarafından kuruldu.

Akbaygrup Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Akbaygrup Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Akbay tarafından açıldı.

İzmir Torbalı'da Mobilya OSB inşa ediliyor! 

İzmir'in Torbalı ilçesinde içerisinde meslek yüksekokulunun da yer aldığı Mobilya OSB’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, çalışmaların son aşamaya geldiğini dile getirdi.

Postacılar Dayanıklı Tüketim Malları Mobilya Tekstil İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Postacılar Dayanıklı Tüketim Malları Mobilya Tekstil İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Sarıyer'de 150 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Postacı tarafından açıldı.

MOSDER: Mobilya alanında daha çok OSB'ye ihtiyacımız var!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, 2021 hedefleri doğrultusunda sektörün yatay yönlü büyümesi gerektiğini dile getirdi. 

İstanbul'daki OSB'lerde çarklar hızlı dönüyor!

Sanayinin önde gelen şehirlerinden İstanbul'da OSB'lere yapılan yatırımlar ve Kovid-19 sonrası gelen talep patlaması enerji tüketimlerini de yükseltti. 15'i Kimyacılar OSB, 11'i İstanbul Tuzla Organize Sanayi'den, 14 tanesi de Anadolu OSB'den olmak üzere toplamda üç OSB'ye 40 yatırım gerçekleşti.

My Door İstanbul Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Door İstanbul Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahattin Çiçek tarafından kuruldu.

Gıfs İstanbul İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Mobilya İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gıfs İstanbul İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Mobilya İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Korkmaz tarafından kuruldu.

SVS Met Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul İkitelli OSB Şubesi açıldı!

SVS Met Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul İkitelli OSB Şubesi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Elmadağ'a mobilyacılar ihtisas OSB kuruluyor!

Ankara mobilya sektöründe merkez üssü olacak. Elmadağ'da kurulan mobilyacılar ihtisas OSB'de 100'den fazla fabrika kurulacak.

İnegöl Mobilyacılar Odası, 2. Mobilya İhtisas OSB'den arsa istedi!

İnegöl Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “2. Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından Hizmet Destek Alanı projesi adı altında arsalar üretilip, odamıza kayıtlı olan üyelerimize sanayi sitesi yapmak istiyoruz'' dedi.

İstanbul'a yeni nesil mobilya OSB'si geliyor!

MÜSİAD Mobilya Sektör Kurulu Başkanı Altunbaş, İstanbul’da yeni nesil bir mobilya OSB’si kurmak için çalıştıklarını söyledi...

istanbul mobilya osb Haberi

istanbul mobilya osb

Mobilta sekötrü, Türkiye ekonomisinin en önemli çarklarından birini oluşturuyor. Alan hem sağladığı istihdam oranı hem de yapılan katma değerli üretimle en büyük gelir kalemlerinin başında geliyor. Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Mobilya Sektör Kurulu Başkanı Davut Altunbaş, konuyla ilgili son gelişmeleri Yeni Şafak’a değerlendirdi. 

Altınbaş, Türkiye mobilya endüstrisinin üretim alanı olarak farklı coğrafi bölgelere dağıldığını söyledi. Altunbaş, istihdamın ve işletme sayısının en yoğun olduğu şehirleri; İstanbul, Bursa, Kayseri ve Ankara olarak sıraladı.

ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Davut Altunbaş, yeni Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ve yatırımlara bakıldığında İstanbul’da mobilya sektörünün ilk sıralarda yer aldığını söyledi. Altunbaş, “O nedenle İstanbul’da mobilya sanayi endüstrisi oluşturmaya çalışıyoruz. Bunun çalışmalarına başladık. Yerlerimizi tespit ediyoruz. Mobilya imalatçılarını İstanbul’da çok büyük bir alana toplayıp tek noktadan kontrol edebilmeyi hedefliyoruz....