16 / 05 / 2024

İstanbul Modern adres

İstanbul Modern adres

11 ARALIK 2004 yılında açılan İstanbul Modern’i 10 yılda beş milyon kişi gezmiş. 10 yılda 100 sergi yapan İstanbul Modern ziyaretçilerinin yüzde 25’i 18 yaşın altında seyretmiş.

Ogeday Çuhadar, Esenyurt'taki Modern Sanayi Merkezi'ni anlattı!

Al Zamil Gayrimenkul A.Ş. Yatırım Müdürü Ogeday Çuhadar, İstanbul Modern Sanayi Merkezi hakkındaki tüm detayları açıkladı...

İstanbul Modern Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Modern Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulrahman Saleh A Banafi ve Abdüllatif Banafea tarafından kuruldu.

İstanbul Modern'i mimar Renzo Piano yapacak!

Habertürk Gazetesi yazarlarından Serfinaz Ergün bugünkü köşesinde ''İstanbul Modern'in mimarı Renzo Piano'' başlıklı yazısını yayınladı. İşte Serfinaz Ergün'ün yazısı...

Galataport'ta çalışmalar hızlandı!

Galataport projesinde çalışmalara hız verildi. Proje kapsamında İstanbul Modern Sanat Müzesi'nin bulunduğu 4 Numaralı antrepo yıkıldı.

İstanbul Modern'de taşınma başladı!

Türkiye'nin ilk modern ve çağdaş sanat müzesi İstanbul Modern, geçici olarak faaliyet göstereceği Beyoğlu'ndaki eski Union Francaise binasına taşınıyor. 

Galataport'un son hali böyle görüntülendi!

Tüm hızıyla devam eden Galataport projesinin son hali havadan görüntülendi. Proje içinde yer alan İstanbul Modern binası da önümüzdeki günlerde yıkılacak.

İstanbul Modern taşınıyor!

Türkiye'nin ilk modern ve çağdaş sanat müzesi İstanbul Modern taşınıyor. İstanbul Modern'in yeni binası yapılana kadar tüm faaliyetlerini sürdüreceği geçici mekan belirlendi...

İşte yeni İstanbul Modern!

Renzo Piano tarafından tasarlanacağı konuşulan yeni İstanbul Modern projesiyle ilgili görseller Instagram’da yayımlandı..

Balkon İstanbul 2 adres!

Mak Group tarafından hayata geçirilen projede toplamda 180 adet daire dizayn edildi. Balkon İstanbul 2 adres bilgileri haberimizde bulunuyor.

Başakşehir 3.İstanbul projesi adres bilgileri!

İçerisinde 1.272 adet daire, 107 cadde mağazası, 102 çarşı dükkanı bulunan 3.İstanbul projesinde daire fiyatları 478 bin TL'den başlayarak değişiyor. Başakşehir 3.İstanbul projesi adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

İstanbul Modern'in yeni müze binası için imzalar atıldı!

Türkiye’nin ilk modern sanat müzesi İstanbul Modern’in Galataport kapsamında yeniden yapılmasına ilişkin işbirliği anlaşması, Galataport Projesinin geliştirme ve yönetimini üstlenen Salıpazarı Liman İşletmeciliği ve Yatırımları AŞ ile İMSAV arasında imzalandı.

Tabanlıoğlu Mimarlık 'Gündüz, Işık, Gece' sergisinde!

Tabanlıoğlu Mimarlık, “Thru – Veritas ve Vizyon” enstalasyonu ile TEPTA Aydınlatma’nın 25. Yılı onuruna İstanbul Modern’de düzenlenen “Gündüz, Işık, Gece” sergisinde.

İnci Eviner İçinde Kim Var Sergisi gerçekleşti!

İstanbul Modern, İnci Eviner’in 1980’li yıllardan günümüze uzanan yaratım sürecini “İçinde Kim Var?” başlıklı retrospektifi sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

İstanbul Modern adres Haberi

İstanbul Modern adres

11 ARALIK 2004 yılında hayatımıza giren İstanbul Modern hiç şüphesiz kentin sanat hayatına artı değer katarak; sanatsal yaratıma, çağdaş sanata bakış açımıza büyük katkı sağlayan bir kurum olmayı başardı. İstanbul Modern, şimdilerde bu yıldönümünü ‘Komşular’ adlı bir sergiyle kutluyor. Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eczacıbaşı, Eczacıbaşı Topluluğu CEO’su Dr. Erdal Karamercan, 'Komşular' sergisinin küratörü Çelenk Bafra ile Şef Küratör Levent Çalıkoğlu sergi ve kurumun 10. yılına özel olarak dün sabah basın mensuplarıyla bir araya geldi. Oya Eczacıbaşı gazetecilerle yaptığı sohbette İstanbul Modern’i kurarlarken amaçlarının Türkiye’ye çağdaş müzeciliği getirmek olduğunu ama özellikle de disiplinlerarası bir müze hayal ettiklerinin altını çizdi. 


BEŞ MİLYON KİŞİ GEZDİ

Oya Eczacıbaşı’nın verdiği rakamlar da zaten İstanbul Modern’in kuruluşunda hedeflenen amaçların hepsine kavuştuğunun göstergesi. İstanbul Modern’i 10 yılda beş...