15 / 05 / 2024

İstanbul Modern nerede

İstanbul Modern nerede

Türkiye'nin ilk modern ve çağdaş sanat müzesi İstanbul Modern, geçici olarak faaliyet göstereceği Beyoğlu'ndaki eski Union Francaise binasına taşınıyor. 

İstanbul Modern yıkılacak mı?

Galataport projesi kapsamında İstanbul Modern'in yıkılıp yeniden yapılacağı konuşuluyor. Üç yıl sürecek inşaat sırasında müzenin beş yıldızlı otel yapılması düşünülen Karaköy'deki Paket Postanesi'ne taşınmasına karar verilmiş.

İstanbul Modern'i 10 yılda 5 milyon kişi gezdi!

11 ARALIK 2004 yılında açılan İstanbul Modern’i 10 yılda beş milyon kişi gezmiş. 10 yılda 100 sergi yapan İstanbul Modern ziyaretçilerinin yüzde 25’i 18 yaşın altında seyretmiş.

Bab İstanbul'da konut fiyatları ne kadar? Bab İstanbul projesi nerede?

Oliv Yapı ve RealGroup imzasıyla yükselen Bab İstanbul projesinde konut satışları devam ediyor. Peki Bab İstanbul'da konut fiyatları ne kadar? Bab İstanbul projesi nerede?

As Concept konum: As Concept İstanbul Projesi nerede? 

As Yapı tarafından hayata geçirilen "As Concept İstanbul" projesinde satışlar devam ediyor. Peki, As Concept İstanbul Projesi nerede? As Concept evleri ne zaman teslim edilecek?

2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak?

TOKİ sosyal konutların ilk temelleri atıldı. Bu haberden sonra TOKİ İstanbul’a başvuranlar, 2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak? şeklinde sorulara yanıt arıyor. İşte o detaylar!

2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak?

TOKİ sosyal konut başvuruları ve onun adı altında bulunan İlk İşyerim ile İlk Evim Arsa başvuruları gündemde yer alıyor. İstanbul’dan ev almak isteyenler, 2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak? sorusuna yanıt arıyor.

TOKİ İstanbul arsaları nerede? TOKİ arsa başvurusu e-devletten yapılıyor mu?

TOKİ İstanbul arsalarının nerede olduğu merak ediliyor. Bu yüzden TOKİ İstanbul arsaları nerede? TOKİ arsa başvurusu e-devletten yapılıyor mu? soruları sıklıkla soruluyor. İşte detaylar!

Tema İstanbul 2 nerede? Lokasyon bilgisi!

Tema İstanbul 2 nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Tema İstanbul 2 nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Tema İstanbul 2 nerede?

Tema İstanbul 2 nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Tema İstanbul 2 nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Ataşehir Modern nerede? Konum bilgisi!

Ataşehir Modern nerede inşa ediliyor sorusunun yanıtı ve Ataşehir Modern konum bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Ataşehir Modern projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Ogeday Çuhadar, Esenyurt'taki Modern Sanayi Merkezi'ni anlattı!

Al Zamil Gayrimenkul A.Ş. Yatırım Müdürü Ogeday Çuhadar, İstanbul Modern Sanayi Merkezi hakkındaki tüm detayları açıkladı...

İstanbul Modern Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Modern Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulrahman Saleh A Banafi ve Abdüllatif Banafea tarafından kuruldu.

İstanbul Modern'i mimar Renzo Piano yapacak!

Habertürk Gazetesi yazarlarından Serfinaz Ergün bugünkü köşesinde ''İstanbul Modern'in mimarı Renzo Piano'' başlıklı yazısını yayınladı. İşte Serfinaz Ergün'ün yazısı...

Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

Gergül İnşaat imzasıyla İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilecek olan Ataşehir Modern projesi Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yükselecek. Peki, Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

Ataşehir Modern nerede? Lokasyon bilgisi!

Ataşehir Modern nerede? Lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede en düşük fiyat 562 bin TL olarak belirlendi.

İstanbul Modern nerede Haberi

İstanbul Modern nerede

Yaklaşık 14 yıldır Karaköy'deki 4 numaralı Antrepo'da çalışmalarını sürdüren ve son ziyaretçilerini geçen hafta ağırlayan Türkiye'nin ilk modern ve çağdaş sanat müzesi İstanbul Modern'in parçaları tek tek toplanıyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, müzede yer alan süreli ve sürekli sergi salonları, fotoğraf galerisi, kütüphane, mağazalar ve sinema salonunun taşınması, profesyonel bir ekip tarafından detaylı çalışmalarla yapılıyor.

Eğitim ve sosyal programlar da sunan İstanbul Modern'in taşınma işleminin Nisan ayının ortalarında tamamlanması planlanıyor. 11 Aralık 2004'te 8 bin metrekare üzerine kurulan ve bugüne kadar 7 milyonun üzerinde ziyaretçi ağırlayan müze, tüm faaliyetlerini bir süreliğine Beyoğlu Meşrutiyet Caddesi'ndeki eski Union Francaise binasında devam edecek. 

Modern ve çağdaş sanat yapıtlarını, fotoğraf, tasarım, mimari, yeni medya ve sinema alanındaki üretimleri koleksiyonunda toplayan, koruyan, sergileyen ve belgeleyen...