03 / 05 / 2024

İstanbul nakil vasıtaları

İstanbul nakil vasıtaları

1948 yılında tramvayı modası gittikçe geçen bir nakil vasıtası olarak gören Elektrik ve Tramvay İdaresi, İstanbul'daki tramvay hatlarını yavaş yavaş sökecekmiş ve sökülen tramvay hatları yerine otobüs getirtecekmiş.

Ak Yıldızlar Nakil Vasıtaları Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yıldızlar Nakil Vasıtaları Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Alwakaa Almosa tarafından kuruldu.

Alı Nasırı İnşaat Turizm Nakil Vasıtaları Endüstriyel Ürünler İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Alı Nasırı İnşaat Turizm Nakil Vasıtaları Endüstriyel Ürünler İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. Ataşehir'de Alı Nasırı tarafından kuruldu.

Büyükçekmece'de 3.7 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Çakmaklı Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 753 bin 628 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 1 Mart olarak belirlendi. 

Kadıköy'de 3.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Suadiye Mahallesi, Kitapçı mevkiinde yer alan daire vasıflı gayrimenkul 3 milyon 500 bin TL bedel ile mahkeme kararıyla satışa çıkarıldı.

Maltepe imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Maltepe İlçesi, E5 Güneyi Enerji Nakil Hattına ilişkin imar planı tadilatını askıya çıkardı.. 

Beykoz'da 3.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Beykoz İlçesi Poyraz Köyü Dereiçi Mevkii'nde yer alan bahçeli kargir bina vasıflı gayrimenkul 3 milyon 300 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: TOKİ vasıtasıyla 805 bin konut teslim ettik!

Şehircilik Şurası Genel Kurulu'na katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bugüne kadar TOKİ vasıtasıyla 805 bin konutu tamamlayarak hak sahiplerine teslim ettik" dedi.

Tuzla İçmeler'de 49.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli Tuzla İlçesi Merkez Mahallesi İçmeler Mevkii'nde yer alan arsa vasıflı taşınmaz 49 milyon 766 bin 492 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Gaziosmanpaşa'da 5.6 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan arsa vasıflı taşınmaz 5 milyon 662 bin 950 TL bedel ile satışa sunuluyor.

Üsküdar'da 4.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Üsküdar İlçesi Bulgurlu Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 800 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Üsküdar'da yurt binası inşaat işi 4,6 milyon TL'ye!

İstanbul Üsküdar İlçesi, Selamali Mahallesi'nde arsa vasıflı taşınmazların üzerine Yurt Binası İnşaatı yapılacak. Yurt binasının kira ve işletme ihalesi İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü tarafından 14 Kasım'da yapılacak. 

Pendik'te 3.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik İlçesi Emirli Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı taşınmaz 3 milyon 400 bin TL bedel ile icradan satılıyor. 

Ataşehir Şerifali Gecekondu Önleme Bölgesi imar planı askıda!

İstanbul Ataşehir İlçesi, Şerifali Çiftliği Gecekondu Önleme Bölgesi Otogar, Trafo ve Enerji Nakil Hatlarına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı 25 Ağustos'ta askıdan indirilecek...

İstanbul nakil vasıtaları Haberi

İstanbul nakil vasıtaları



Tramvay hatları tedricen sökülecek


Tramvayın yerini tutmak üzere yeni otobüsler sipariş edilecek


     Belediye Vergi ve Resimleri Kanunu'nda yapılan son değişiklikler üzerine şehre ait müesseselerin fiyat tarifelerinin Şehir Meclisi tarafından tetkik edileceğini yazmıştık. Tramvay ve Elektrik İdaresi öteden beri tarifelere zam isteğinde bulunduğundan gerek bu zam teklifini müzakere etmek, gerek ağustos başından itibaren tatbik edilecek tarifelerdeki esas ve miktarları tayin etmek üzere meclis bu ayın nihayet yirmisinde fevkalade toplantı yapacaktır. 

     Belediye vergi ve resimler kanunundaki son değişikliklerden evvel idare, yalnız elektrik kilovatına zam istemiş ve bu zammın kabulüne dair Umumi Meclis'ten bir temenni kararı almıştı. İdare,...