14 / 05 / 2024

istanbul narlife tepe inşaat

istanbul narlife tepe inşaat

Tepe İnşaatın İstanbul Maltepe'de hayata geçirdikleri 609 konutluk Narlife projesi ile birlikte İstanbul'daki yatırımları 750 milyon TL'ye ulaştı. Tepe İnşaat Genel Müdürü Atila Kemal Oğuz, projedeki inşaatın yüzde 70'i tamamlandığını söyledi..

Ebebek 170. mağazasını İstanbul Tepe Nautilus AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini daha ekleyen ebebek, salgın döneminde de bebeveynlerin ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürüyor. Marka, 170. mağazasını İstanbul Tepe Nautilus AVM’de açtı.

Dre Otomotiv Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Tepeüstü Şubesi açıldı!

Dre Otomotiv Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Tepeüstü Şubesi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Güneştepe İstanbul Evleri iletişim!

Haberimizde yer alan Güneştepe İstanbul Evleri iletişim bilgilerinden yararlanarak projeyle ilgili detaylı bilgi edinebilirsiniz. Projede toplam 1.660 dairenin olması planlanıyor...

Güneştepe İstanbul'un inşaatı 2018'de başlayacak!

İstanbul Avrupa Güneşli'de eski İçdaş arazisinde hayata geçirilecek olan Güneştepe İstanbul'un inşaatı 2018'de başlayacak.

Güneştepe İstanbul Güneşli satışları!

Güneştepe İstanbul Güneşli satışları nisan ayı içerisinde başlayacak. Aydınlı - Metal Yapı Konut'un İçdaş arazisi projesi Güneş Tepe İstanbul'da 2 bine yakın konut olacak...

Güneş Tepe İstanbul iletişim!

18 konut bloğu ve 19 ticaret ve sosyal donatı bloğu olarak yükselen projede yaklaşık 2 bin daire yer alacak. Güneş Tepe İstanbul iletişim bilgisine göre telefonu 212 322 65 65 olarak belirlendi.

Aydınlı-Metal Yapı Konut Güneş Tepe İstanbul Projesi!

Dairelerin 1+1'den 4+1 'e kadar değiştiği proje İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli'de yer alıyor. Aydınlı-Metal Yapı Konut Güneş Tepe İstanbul Projesi yaklaşık 2 bin konuttan oluşacak.

Güneş Tepe İstanbul'un lansmanı Haziran'da!

Güneşli'deki dev İçdaş arazisine yapılacak proje Güneş Tepe İstanbul adıyla satışa çıkacak. Aydınlı-Metal Yapı Konut A.Ş. Ortaklığı'ndaki Güneş Tepe İstanbul'un lansmanı Haziran'da yapılacak...

İstanbul Yedi Tepe Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Yedi Tepe Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Halid Mecid, Abdul Kadir Mecid, Muhammed Mansur Majid, Shukrullah Fazal ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Bağcılar'da kuruldu.

Hayat Tepe Suites'te iç dekorasyon çalışmaları başladı!

ÖZAK GYO'nun istanbul Bayrampaşa'daki Hayat Tepe projesine komşu olan Hayat Tepe Suites projesinin kaba inşaatı tamamlandı. Projenin daire sahiplerine kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Narlife'ta yaşam başladı!

Mimar Nevzat Sayın imzasını taşıyan ve Tepe İnşaat'ın Maltepe'de inşa ettiği Narlife, ilk sakinlerini ağırlamaya başladı. Proje A ve B bloklarıyla sakinlerine yaşamın kapılarını açtı.

Narlife'ta A ve B blokları teslim edildi!

Mimar Nevzat Sayın imzasını taşıyan ve Tepe İnşaat'ın Maltepe'de inşa ettiği Narlife, ilk sakinlerini ağırlamaya başladı. Altyapısı ve sağlık odaklı yaşam alanlarıyla, sakinlerini modern ve prestijli bir yaşam konsepti ile buluşturdu.

Sandıkçı Turizm ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Tepeüstü Şubesi açıldı!

Sandıkçı Turizm ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Tepeüstü Şubesi 10 Şubat 2015'te 100 bin TL sermaye ile, Yusuf Sandıkçı Şube Müdürlüğü 'nde açıldı.

istanbul narlife tepe inşaat Haberi

istanbul narlife tepe inşaat

Ankara merkezli Tepe İnşaat'ın İstanbul'daki yatırımlarının miktarı 750 milyon TL'ye çıktı. Tepe İnşaat'ın İstanbul'daki en son projesi olan Narlife için Refika BirgülTe işbirliği yaparak hazırladığı "Narlı Tarifler"kitabının tanıtım toplantısında konuşan Tepe İnşaat Genel Müdürü Atilla Kemal Oğuz, yurtdışında taahhüt işlerine, yurtiçinde ise yatırım projelerine odaklandıklarını söyledi. 


Oğuz, İstanbul Maltepe'de 230 milyon TL'ye hayata geçirdikleri 609 konutluk Narlife projesiyle İstanbul'daki yatırımlarının 750 milyon TL'ye ulaştığını aktardı. Projede inşaatın yüzde 70'ni tamamladıklarını belirten Oğuz şöyle konuştu: "Narlife projemizde satışlar yüzde 60'a ulaştı. Daire fiyatlarının 203 bin TL ile 975 bin TL arasında değiştiği projemiz LEED Çevre Dostu Değerleme Sistemi'ne aday." İstanbul'da yeni projeler için arsa arayışlarını sürdürdüklerini aktaran Oğuz, Ankara'da Çayyolu bölgesinde 900 kontluk yeni bir proje yapmak için de çalışmalarını sürdürdüklerini...