04 / 05 / 2024

istanbul Nef

istanbul Nef

Inistanbul Nef iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Inİstanbul Davutpaşa'da toplam 3 bin 565 adet daire ve 16 adet ticari ünite bulunuyor. Proje 2018 yılında teslim edilecek.

Galatasaray'da şimdi sıra Aslantepe'de: Nef Stadı ile Vadi İstanbul arasındaki 65 dönüm araziye çok amaçlı salon geliyor

Galatasaray'da şimdi sıra Aslantepe'ye geldi. Nef Stadı ile Vadi İstanbul arasındaki 65 dönüm araziye çok amaçlı salon geliyor. İşte ayrıntılar...

Nef'ten İstanbul'a Yeşil Yol projesi!

Nef'in Vizyon Atölyesi’nin yeni projesi ‘Yeşil Yol’, 5 milyon metrekarelik yeşil alanıyla İstanbul'a nefes aldıracak. Projenin mali büyüklüğü 7 milyar dolar olacak.

Nef'in İstanbul'daki projeleri 4 ilde satışa çıktı!

NEF, İstanbul dışından gelen taleplere daha hızlı ve kaliteli cevap verebilmek için proje tanıtım ve satış hizmeti için lokal iş ortaklarıyla çalışmaya başladı.

Nef, İstanbul’daki projelerini dört büyük ilde satışa çıkardı!

Nef işbirliği anlaşması çerçevesinde İstanbul’daki projelerinin tanıtım ve satış yetkisini deneyimli lokal ofislere verdi. Nef, böylece bu şehirlerde projeleri hakkında bilgi edinmek ve konut almak isteyenlere daha hızlı ve aynı kalitede hizmet sağlayacak

Nef In İstanbul Gala satılık!

Nef In İstanbul Gala satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükselen projede 2 bin 100 TL taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

İn İstanbul Nef iletişim!

İn İstanbul Nef iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. İn İstabul Gala projesi metroya 100 metre yakın mesafede inşa ediliyor.

Nef İn istanbul projesi nerede?

411 bin 941 metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen İn İstanbul projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef imzası taşıyor. Peki Nef İn İstanbul projesi nerede?

İş GYO Nef In İstanbul iletişim!

İş GYO Nef In İstanbul iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Banka kredili ve vadeli olarak ödeme yapılabilen proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Nef İş GYO Topkapı İnistanbul Evleri!

Nef İş GYO Topkapı İnistanbul Evleri İstanbul Avrupa Yakası Topkapı’da inşa ediliyor. Topkapı İn istanbul projesi Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı işbirliğinde hayata geçiriliyor.

Nef İn İstanbul projesi iletişim!

Nef İn İstanbul projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Nef İnistanbul Topkapı projesinde dairelerin teslimleri 2018 yılında yapılacak.

Nef İn İstanbul iletişim!

Nef İn İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Nef İn İstanbul projesi Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yer alıyor.

İn İstanbul İş GYO NEF teslim tarihi!

İş GYO ve NEF ortaklığıyla tarafından hayata geçirilen proje 411 bin 941 metrekare inşaat alanında yükseliyor. İn İstanbul İş GYO NEF teslim tarihi 2018 yılının 2. yarısında yapılması planlanıyor.

İş GYO NEF İn İstanbul satılık daire!

Toplam 3 bin 565 adet daireden meydana gelen projede daireler 2018 yılının 2. yarısında teslim edilecek. İş GYO NEF İn İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

istanbul Nef Haberi

istanbul Nef

Teslimlerin 2018 yılı 2. yarısında gerçekleşeceği Nef Inistanbul projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. Proje 130 bin dönüm arsa üzerinde yükseliyor. 


İş GYO ve Nef imzası taşıyan Topkapı Inİstanbul'da konut fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Inistanbul Nef iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi


Topkapı Inİstanbul projesi 1. kısım 1116 bağımsız bölüm, 2. kısım 752 bağımsız bölüm, 3. kısım 815 bağımsız bölüm, 4. kısım 898 bağımsız bölümden meydana geliyor. 


İçerisinde  basketbol sahası, kapalı otopark, futbol alanları, sinema, yüzme havuzu, güvenlik, kreş, asansör, mescit, fitness center, oyun alanları gibi sosyal olanaklar bulunan İş GYO In İstanbul projesi Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yer alıyor. 


Inİstanbul Topkapı telefon: 444 72 21

Web: www.hayatbeklemez.com

Pınar...