14 / 05 / 2024

istanbul ng hotel resorts termal otel

istanbul ng hotel resorts termal otel

NG Hotels & Resorts İcra Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, yakın gelecekteki İstanbul'daki termal otel projesi hakkında izinlerle ilgili çalışmaları tamamladıktan sonra projeyi hayata geçireceklerini söyledi..

Vakko'dan İstanbul Boğazı’nın kıyısına yepyeni bir otel... Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geliyor!

Vakko, ikinci oteli için düğmeye bastı. Dev şirket İstanbul Boğazı’nın kıyısına Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geleceğini ilan etti. 

Güngören Belediyesi'nden arsa fırsatı! İstanbul'un göbeğinde arsa satıyor!

İstanbul İli Güngören Belediye Başkanlığı, İstanbul Güngören'de yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanı...

Mashrıq Engıneerıng Constructıon Company Merkezi Afganistan İslam Cumhuriyeti İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Mashrıq Engıneerıng Constructıon Company Merkezi Afganistan İslam Cumhuriyeti İstanbul Merkez Şubesi Beylikdüzü'de Idrees Ahmad Noorı tarafından açıldı.

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi açıldı!

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi bugün Beyoğlu'nda 45 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Elik tarafından açıldı.

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Comfort Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Comfort Hotel İstanbul Şubesi 6 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yallagöz tarafından açıldı. 

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanıa Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanıa Hotel İstanbul Şubesi 6 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yallagöz tarafından açıldı.

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Romance Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Romance Hotel İstanbul Şubesi 6 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yallagöz tarafından açıldı. 

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Olımpıyat Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Olımpıyat Hotel İstanbul Şubesi 6 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yallagöz tarafından açıldı. 

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi The Soul Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi The Soul Hotel İstanbul Şubesi 6 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yallagöz tarafından açıldı.

Serka Internatıonal Contractıng L.L.C.Merkezi Dubai İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Serka Internatıonal Contractıng L.L.C.Merkezi Dubai İstanbul Merkez Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Şişli’de Sinan Tokmakçıoğlu tarafından açıldı.

İstanbul Güngören'de kentsel dönüşüm tepkisi!

İstanbul'un Güngören ilçesinde yer alan Doğakent Sitesi'nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yeni binaların inşa edilmesi isteyen vatandaşlar çağrıda bulundu.

Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Güngören Şubesi açıldı!

Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Güngören Şubesi bugün Güngören'de 67 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Aydın tarafından açıldı.

Ays Otelcilik Turizm İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Orıentbank Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Ays Otelcilik Turizm İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Orıentbank Hotel İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 8 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Barış Çolak tarafından açıldı.

istanbul ng hotel resorts termal otel Haberi

istanbul ng hotel resorts termal otel

İnsanın sosyal, fiziksel, psikolojik açılardan mutlu olması anlamına da gelen Wellness'ın her geçen gün önemi artan bir konu olduğunu söyleyen NG Hotels & Resorts İcra Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, "Özellikle yoğun ve stresli şehir yaşamının doğal sonucu olarak 'iyi yaşam' ile ilgili farkındalık ve ihtiyaçlar sürekli artıyor. Dolayısıyla sürekli gelişiyor ve bir sektör haline geliyor" dedi. 


NG Hotels & Resorts olarak yatırımlarını wellness, toplantı-kongre ve şehir otelciliği alanlarına yönlendirdiklerini belirten Gür, grubun yatırımlarıyla ilgili şu bilgileri verdi: ''Bugüne kadar yaptığımız yatırımlarda hep bir farklılık ortaya koyduk. Örneğin, NG Güral Sapanca yatırımımızla Sapanca'yı hem tatil hem de toplantı amaçlı konaklamalar için bir destinasyon haline getirdik, diğer taraftan Afyon'daki yatırımımızla 'lüks termal' anlayışını ilk kez ülkemize kazandırdık." Masada işletmecilik planı var...