28 / 08 / 2024

Lamar Hotel için düğmeye basıldı! İstanbul’a 4 yıldızlı yeni otel geliyor!

Lamar Hotel için düğmeye basıldı! İstanbul’a 4 yıldızlı yeni otel geliyor!

İlk Yapı İnşaat İstanbul Arnavutköy’de inşa edeceği yeni otel projesi için düğmeye bastı. 88 odanın yer alacağı Lamar Hotel 181 milyon 651 bin TL’ye mal olacak.




İlk Yapı İnşaat İstanbul Arnavutköy’de inşa edeceği yeni otel projesi için start verdi. Lamar Hotel adını taşıyan yeni otelde 88 oda yer alacak.

Arnavutköy Lamar Hotel için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na başvuru yapıldı ve ÇED süreci başladı. 

Maliyeti 181 milyon 651 bin TL olarak açıklanan Arnavutköy Lamar Hotel İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Taşoluk Mahallesi 4102 Ada 11 Parsel üzerinde yükselecek. 

8 katlı olarak tasarlanan 4 yıldızlı Lamar Hotel’de zemin kat, asma kat, çatı arası, 1-2. Normal kat ve 5-4-3-2-1. Bodrum Kat olacak olup bu katlarda toplamda 88 oda (92 yatak) yer alacak. Otelde kafeterya ve restaurant bulunacak olup havuz, seminer alanı, masaj-hamam gibi alanlara yer verilmeyecek.

Lamar Hotel için düğmeye basıldı! İstanbul’a 4 yıldızlı yeni otel geliyor!

Otelin işletme aşamasında idari, ön büro, temizlik, servis, mutfak, teknik, bilgi işlem hizmetler için 15 personel çalışacak olup otelin maksimum kapasite ile çalışması halinde toplamda 184 kişi aynı anda konaklayabilecek.

LAMAR HOTEL NEREDE?

Arnavutköy Lamar Hotel’e en yakın hastane 0,90 kilometre güneydoğusunda yer alan Sadabat Hastanesi olarak belirtilirken,  en yakın cami 1,72 kilometre kuzeydoğusunda yer alan Sancak Cami, en yakın okul 0,72 kilometre kuzeydoğusunda yer alan Ünsal Okulları olarak belirtildi.
 

 

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 53 ilde 747 arsa satıyor! 

Dolar/TL bugün 34,73 TL seviyesi ile rekor kırdı! Son dakika döviz kurları...

KİPTAŞ We Haliç projesi için teslim müjdesi geldi! Dev kentsel dönüşüm projesinde teslimler 2 Eylül’de başlıyor!


Geri Dön