04 / 05 / 2024

istanbul ofis alanı 2015

istanbul ofis alanı 2015

Şirketlerin kurumsal imajlarına verdikleri önem ve çalışanlarına daha konforlu ofis sunma ihtiyacı Türkiye’de A sınıf ofis üretimini artırdı. 2017 yılında sadece İstanbul’daki ofis arzının 6 milyon metrekarenin üzerine çıkması bekleniyor

TCDD, Başakşehir'de 18 adet film platosu ve ofis alanı yaptıracak! İhalesi 25 Ağustos'ta!

TCDD Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, 18 adet film platosu ve ofis alanı yaptıracak. Merakla beklenen ihale 25 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ofis fiyatları düşüyor! Mega kent İstanbul'da 2,5 milyon metrekare ofis binası kullanılmayı bekliyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, mega kent İstanbul'daki ofis alanları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Yazıcı, 2,5 milyon metrekare ofis alanının sahibini beklediğini söyledi.

Ofis alanları küçülüyor mu?

Fortune 500'ün CEO'ları pandemiyle birlikte değişen ofis şartlarını ve yeni trendleri değerlendirdi. CEO'ların yüzde 7'si daha fazla ofis alanına ihtiyaç duyacağına vurgu yaptı. 

İstanbul ofis piyasasında son durum ne oldu?

Colliers International tarafından 2021 sonbahar kış İstanbul Ofis Piyasası raporu yayınlandı. 

Anadolu Hayat Emeklilik, İş Kuleleri Kule-3'ten 5 yıllığına ofis kiraladı!

İş GYO, İş Kuleleri Kule-3'te yer alan bin 33 metrekarelik ofis alanını Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş.'ye 5 yıl süre ile kiraya verdi. 

İstanbul ofis pazarı Kovid-19'dan nasıl etkilendi?

İstanbul Ofis Pazarı’nda 2020 üçüncü çeyrek raporu yayınlandı. Rapora göre, bütün piyasalarda gündemin ana maddeleri olan COVID-19 Salgını ve ekonomik göstergelerin gölgesinde geçti.

Reysaş GYO Antalya'daki deposunu ve ofis alanını 5 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun Antalya İli Serik İlçesi'ndeki 42 bin 483 metrekare deponun 3 bin metrekarelik kapalı raflı depolama alanı ile konteyner ofis alanı 5 seneliğine 5 milyon TL'ye kiraya verildi.

İş Kuleleri Kule 2'deki ofis alanı İş Bankası'na kiralandı!

İş GYO projelerinden İş Kuleleri Kule 2'de bulunan yaklaşık 596 metrekarelik ofis alanı, T. İş Bankası A.Ş.'ye kiralandı. 

İş Kuleleri 2 ve 3'teki 3 bin metrekarelik ofis alanı İş Bankası'na kiralandı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İş Kuleleri Kule 2'de toplam 2  bin 29 metrekarelik ofis alanı ile Kule 3'te 996 metrekarelik ofis alanı T. İş Bankası A.Ş.'ye kiraladı...

Luxury İstanbul Ofis ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi kuruldu!

Luxury İstanbul Ofis ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İş GYO Taksim Ofis Lamartine'deki ofisini İş Yatırım Menkul Değerler'e kiraladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Taksim Ofis Lamartine Binası'nda yer alan yaklaşık 170 metrekarelik ofis alanının İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'ye kiralandı...

Kişi başına düşen ofis alanı küçüldü!

JLL, 2019’un ikinci çeyreğini kapsayan ‘Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü’ raporunu yayınlandı. JLL’nin raporunda geçtiğimiz yıllarda 12-15 metrekare seviyesinde olan kişi başına düşen ofis alanının 8-10 metrekare bandına gerilediği görüldü...

İş Kuleleri Kule 2'deki 1.008 metrekarelik ofis İş Bankası'na kiralandı!

İş Kuleleri Kule 2'de bulunan yaklaşık 1.008 metrekarelik ofis alanı, T. İş Bankası A.Ş.'ye kiralandı...

istanbul ofis alanı 2015 Haberi

istanbul ofis alanı 2015


Son yıllarda kurumsal imajlarına önem veren ve çalışma alanlarındaki konfor standardını artırmak isteyen firmalar, A sınıfı ofislere yönelirken, bu alanda üretilen ofis sayısı da artmaya devam ediyor. 2014’ün birinci yarısında İstanbul’daki mevcut A sınıfı ofis stoku önceki yıla oranla 220 bin metrekarelik artış göstererek 3.6 milyon metrekareye ulaşırken, daha önce 44 bin metrekare olan kiralama hacmi 2014’ün birinci çeyreğinde 85 bin metrekareye yükseldi. İstanbul bu rakamlarla, Türkiye’nin en gelişmiş ve aktif ofis pazarı olmaya devam ederken, İstanbul’da 2017 yılı sonuna kadar tamamlanacak olan yaklaşık 2,7 milyon metrekarelik ofis arzının pazara girmesi bekleniyor. Böylece İstanbul’daki toplam ofis stoğunun 6 milyon metrekarenin üzerine çıkması bekleniyor. 


JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, piyasaya giren ofis stokuna rağmen ofis pazarında kısa ve orta ss-003.jpgvadede...