29 / 04 / 2024

İstanbul ofis stoğu 6 milyon metrekare

İstanbul ofis stoğu 6 milyon metrekare

İstanbul'da ofis piyasası da hareketlendi. Ofis Stoğu Raporu'na göre, geliştirilen ve inşaat halinde olan 3 milyon metrekare stokla birlikte bugün 3,5 milyon olan ofis stoğunun 3 yıl 6,5 milyon metrekareyi geçmesi bekleniyor.

İstanbul'da kira fiyatları dudak uçuklattı! En pahalı ofis kirası nerede?

PROPIN tarafından hazırlanan ve 2021'in Ekim, Kasım ve Aralık aylarını kapsayan 'İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2021 Dördüncü Çeyrek Raporu' yayınlandı. Raporda, İstanbul'da en yüksek kira istenilen yer belli oldu. İşte İstanbul'daki ofis piyasası ve kira fiyatları...

İstanbul'un en pahalı ofis kirası Levent'te!

PROPIN İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 4. Çeyrek 2020 Raporu yayımlandı. Rapora göre; İstanbul'da 2020 dördüncü çeyrek dönemde talep edilen en yüksek kira rakamının 30 ABD Doları/metrekare/ay (yaklaşık 236 TL/metrekare/ay) olduğu belirlendi.

İstanbul'da en yüksek ofis kirası nerede?

PROPIN İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 4. Çeyrek 2019 Raporu'na göre; MİA’da yer alan Levent, 2019 dördüncü çeyrek dönemde talep edilen en yüksek kira rakamının görüldüğü yer oldu. 2019 ikinci çeyrekte en yüksek rakamı 33 ABD Doları /metrekare /ay olduğu gözlendi...

Torunlar GYO Mall Of İstanbul Ofis Bloğu değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Mall Of İstanbul Projesi bünyesindeki Ofis Bloğu'nun değerleme raporu yayınlandı...

Türkiye'de 7 milyon yapı stoğu sağlıksız!

Türkiye'yi depreme karşı hazırladıklarını söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''Ülkemizde 6,7 milyon yapı stoğu sağlıksız. Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla yılda 300 bin konutu dönüştüreceğiz'' diye konuştu.

Konut stoğu eritilecek mi?

Bu hafta açıklanan yeni konut kampanyasıyla bankalardaki tasarrufların ve yastık altındaki paraların konut alımına yöneltilmesine çalışılıyor. Peki, Konut stoğu eritilecek mi?

370 bin kişi Kanal İstanbul’a komşu olacak!

Kanal İstanbul için ilk resmi adım önceki gün atıldı ve ÇED süreci başlatıldı. Belirlenen güzergaha göre, 370 bin kişi Kanal İstanbul’a komşu olacak.

İstanbul Ofis Pazarı 2017 3. çeyrek dönemini hareketli geçirdi!

Propin tarafından her üç ayda bir hazırlanan "İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2017 3.Çeyrek" raporu yayınlandı. 

İstanbul Ofis Pazarı 2017 3. çeyrek raporu yayınlandı!

İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2017 üçüncü çeyrek raporu yayınlandı. 2017 üçüncü çeyrek döneminde en yüksek kiranın talep edildiği bölge, MİA'da yer alan Levent oldu.

Deluxia Park Kartal ev fiyatları!

Teknik Yapı tarafından İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Deluxia Park projesi 35 katlı rezidans bloğu ve altı katlı ofis bloğu olarak planlandı. Projede fiyatlar 418 bin TL'den başlıyor...

İstanbul'da ofis kiraları arttı!

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2017 ikinci çeyrek sonuçları açıklandı. REIDIN Ofis Kira Endeksi'ne göre 2017 ikinci çeyrekte İstanbul ofis kiraları arttı.

İstanbul ofis stoku büyüdü!

Propin, İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2017 2. Çeyrek Raporu'nu yayınladı. Rapora göre, İstanbul A sınıfı ofis stoku büyüdü. En yüksek kira bedelinin talep edildiği bölge ise Levent oldu.

İzmir'in yapı stoğu yenilenmeli!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, İzmir'in yapı stoğu yenilenmeli açıklamasını yaptı.

İstanbul ofis stoğu 6 milyon metrekare Haberi

İstanbul ofis stoğu 6 milyon metrekare

İnşaat sektöründe atağa geçen İstanbul'da ofis piyasası da hareketlendi. Ofis Stoğu Raporu'na göre, geliştirilen ve inşaat halinde olan 3 milyon metrekare stokla birlikte bugün 3,5 milyon olan ofis stoğunun 3 yıl 6,5 milyon metrekareyi geçmesi bekleniyor. 


Binanın yaşı, konumu ve birim kira değerine göre A ve B kategorilerine ayrılarak incelendiği raporda, ofislerin kira, stok ve doluluk oranları analiz edilerek, sektörün İstanbul'da geldiği nokta gözler önüne seriliyor ve yatırımcılar için en doğru fırsatlar açığa çıkarılıyor. 


Rapora göre, şu an yeni geliştirilen ve inşaat halinde olan 3 milyon metrekare stokla birlikte bugün 3,5 milyon olan ofis stoğunun 3 yıl sonra takribi 6,5 milyon metrekareyi geçmesi bekleniyor. İstanbul Finans Merkezi'nde gerçekleştirilecek 1 milyon metrekare ofis projeleri de belirtilen bu rakama dahil. 

Rapora göre Avrupa yakasında...