04 / 05 / 2024

istanbul onarım ihaleleri

istanbul onarım ihaleleri

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Fatih'te yer alan gayrimenkul için restorasyon veya onarım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. 

Malatya'da okul onarım ihaleleri hakkında inceleme başlatıldı!

Malatya Valiliği, okul onarım ihalelerinde usulsüzlük yapıldığı iddialarına ilişkin inceleme başlatıldığını açıkladı.

İstanbul Fatih'te 39 milyon TL'ye onarım karşılığı kiralama ihaleleri!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü 38 milyon 972 bin 160 TL bedelle restorasyon veya onarım karşılığı kiralama işi ihale edecek.

İstanbul'da 6.6 milyon TL'ye onarım karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Fatih'te yer alan gayrimenkul için restorasyon veya onarım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. 

İstanbul Fatih'teki iş hanı yapım onarım karşılığında kiraya verilecek!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü'nün İstanbul-Fatih İlçesi, 852 Ada, 92 Parsel taşınmazın 25 yıl süreli yapım veya onarım karşılığı kiralama işine ait ihalesi 22 Ocak'ta...

İSMEP kamu binası, hastane ve okul yapım ihaleleri sonuçlandı!

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi'nin, İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi kapsamında yeniden yapılacak kamu binaları, hastane ve okullarının yapım ve onarım ihaleleri sonuçlandı.

İstanbul'da 4 kamu binasının onarımı ihaleye çıkıyor!

Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB), İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi kapsamında 4 adet kamu binasının onarım inşaatını ihale edecek.

İSMEP yurt ve okul yapımı ihaleleri sonuçlandı!

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi'nin, İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi kapsamında yeniden yapılacak okul ve yurtlarının yapım ve onarım ihaleleri sonuçlandı.

1987 yılında tarihi İstanbul Surları'nın onarımına başlanmış!

1987 yılında tarihi İstanbul Surları'nın onarımına başlanmış. Eski İstanbul'u çevreleyen 19.5 kilometre uzunluğundaki, 45 kapı, 400 kule ve 2 metre kalınlığında taş duvarlardan oluşan surların restorasyonu için 15 milyar lira harcanacakmış.

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Hizmet Binası onarım ihalesi 9 Ekim'de!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Hizmet Binası Onarımı yapım işi açık ihale usulü ile 9 Ekim 2014 tarihinde saat 11.00 'de ihale edilecek.

İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi onarım işi ihalesi 30 Eylül'de!

İstanbul Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Yükseköğretim Kurumları; İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi bakım onarım işini açık ihale usulü ile 30 Eylül'de ihaleye çıkarıyor.

TOKİ İstanbul Ümraniye Vergi Dairesi tadilat ve onarım ihalesi 24 Temmuz'da!

İstanbul Ümraniye Vergi Dairesi Hizmet Binasının Tadilat ve Onarım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ İstanbul Esenler Vergi Dairesi bakım onarım ihalesi 24 Temmuz'da!

İstanbul Esenler Vergi Dairesi Hizmet Binasının Güçlendirme, Bakım ve Onarım ile Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Bolvadin'de kaldırımlarda bakım ve onarım çalışmaları başladı!

Afyonkarahisar' ın Bolvadin İlçe Belediyesi ekipleri tarafından, ilçe merkezinde kaldırım bakım ve onarım çalışmalarının başladığı kaydedildi. Çalışmaların Bolvadin' in ana caddelerinde de devam ettirileceği belirtildi...

istanbul onarım ihaleleri Haberi

istanbul onarım ihaleleri

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Fatih'te yer alan gayrimenkul için restorasyon veya onarım karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştirecek. Tahmini bedeli 6 milyon 564 bin 257 TL olarak belirlenen ihale 24 Haziran 2019 tarihinde yapılacak.


İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğünden:

Aşağıda vasıfları yazılı olan Vakıf taşınmaz, İhale dosyasında mevcut Şartname ve Eklerinde belirtilen esaslar dahilinde, Restore edilerek kullanılmak-işletilmek üzere, belirlenen kira bedelleri üzerinden artış yapılmak suretiyle “Vakıf Kültür Varlıklarının Restorasyon veya Onarım Karşılığı Kiraya Verilmesi İşlemlerinin Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik” kapsamında uzun süreli olarak (Restorasyon veya Onarım Karşılığı Kiralama) ihalesine çıkarılmıştır.

İhaleye Konu Vakıf Kültür Varlığı Taşınmazın;



İhaleye Katılabilmek İçin Gereken Belgeler ve İsteklilerde Aranan Şartlar:
1- İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeleri, Şartnamenin (11.3.) maddesine uygun...