16 / 05 / 2024

istanbul ordu kültür evi nerede

istanbul ordu kültür evi nerede

Esenyurt Belediyesi tarafından Ardıçlı Mahallesi’nde Ordulular için tahsis edilen arazide Ordu Kültür Evi’nin temelleri atıldı. Sanatçı Hasan Yılmaz’ın verdiği konserle başlayan programda bir araya gelen Ordulular Kültür Evi’nin heyecanını yaşadı...

İstanbul Kültür Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Üyesi alıyor! Aman başvuru tarihlerini kaçırmayın!

İstanbul Kültür Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Üyesi alacağını duyurdu. İşte detaylar…

Kültür Üniversitesi, Başakşehir'de 4 arsa satıyor! İstanbul'da taksitle arsa sahibi olma fırsatı! 

İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörlüğü, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Başahşehir 2. Kısım'da yer alan 4 adet arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul Kültür Üniversitesi personel alıyor! İşte başvuru şartları

İstanbul Kültür Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre; Öğretim Üyesi 9 akademik personel alacak. Üniversite rektörlüğünden yapılan açıklamaya göre başvuruda bulunacak adaylara 19 Nisan 2022 tarihine kadar süre tanındı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 10 ildeki 15 taşınmazı yatırıma açıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı mülkiyeti Hazine'ye ait olmak üzere Artvin, Bursa, Antalya, Kars, Kayseri, Kütahya, Mersin, Ordu, Uşak ve Balıkesir şehirlerinde 15 kamu taşınmazınında turizm yatırımı yapılması amacıyla 49 seneliğine yerli ve yabancı yatırımcılara tahsis ediyor. 

Murat Kurum: Kanal İstanbul'da mahalle kültürü yaşatılacak!

Kağıthane Meydanı açılış töreninde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kanal İstanbul'da mahalle kültürünün yaşatılacağı mekanlar oluşturulduğunu dile getirdi.

Beyoğlu Kültür Yolu projesi İstanbul'un cazibesini artıracak!

Galataport'tan Taksim Meydanına uzanan "Beyoğlu Kültür Yolu" projesinde çalışmalar hızla devam ediyor. İstanbul'un cazibesini artırması hedeflenen projenin tüm mekanlarında çalışmalar sürüyor.

Ünye Kültür Merkezi projesi için düğmeye basıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Ünye Kültür Merkezi projesi için düğmeye bastı.

İstanbul'da Kuzey Makedonya Kültür Merkezi açıldı!

Kuzey Makedonya Kültür Bakanı Hüsni İsmaili, "Kültür merkezi, dostluk ve iş birliği köprüsünü ortaklaşa inşa edeceğimiz bir ev olacak" dedi...

İstanbul dünyanın kültür ve sanat merkezi olacak!

Contemporary İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güreli, 2.5 yıllık dönemde gerçekleşen ve yürüyen projelerle İstanbul’un dünyada iddialı bir kültür-sanat merkezine dönüşeceğini anlattı.

İstanbul 5 milyar dolara kültür-sanat merkezi oluyor!

İstanbul’da 2.5 yıllık dönemde 5 milyar dolarlık yatırım gerçekleşmiş olacak. Bu yatırımlar kentin kültür-sanat çıtasını yükseltecek.

Ordu Kabadüz Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kabadüz Kültür Merkezi'nin inşaatını tamamladı.

Kabadüz Kültür Merkezi yıl sonunda tamamlanacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden “Kabadüz Kültür Merkezi ve İlçe Belediyesi Hizmet Binası Projesi”nin çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Ünye Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Ordu'da Temmuz Demokrasi Meydanı önünde yapılan Ünye Kültür Merkezi'nin inşaatına başlandı. 23 milyon liraya mal olacak merkezin 2020 yılında bitirilmesi planlanıyor.

istanbul ordu kültür evi nerede Haberi

istanbul ordu kültür evi nerede


Esenyurt Belediyesi tarafından yapılacak Ordu Kültür Evi’nin temelleri atıldı. 


Belediye tarafından Ardıçlı Mahallesi’nde Ordulular için tahsis edilen arazide yapılacak kültür evinin temeli, Esenyurt Ordu Dernekler Federasyonu Başkanı Hüseyin Akbaş, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz’ın katılımıyla atıldı. Sanatçı Hasan Yılmaz’ın verdiği konserle başlayan programda bir araya gelen Ordulular Kültür Evi’nin heyecanını yaşadı. 


Hüseyin Akbaş, projenin Ordulular için bir ilk olduğunu söyleyerek, "Bugün hepimiz için özel ve önemli bir gün, özellikle benim için daha anlamlı daha mutlu bir gün. Hem Ordu’lu olmanın hem de böyle bir projede ilk olmanın gururunu taşıyoruz." dedi. Enver Yılmaz da "Esenyurt ’ta ve İstanbul’da yaşayan Ordulu hemşerilerimiz için Necmi Kadıoğlu’nun yapmış olduğu bu özverili ve gayretli çalışmanın diğer ilçe ve...