03 / 05 / 2024

İstanbul OYAK

İstanbul OYAK

Reşat Altın'ın 68 bin 390 liraya satıldığı 1986 yılında Oyak, Anadolu Yakası'nda inşa edeceği 512 konutu satışa sunmuş. 85 metrekare daire 124 adet altın parasına, 8.5 milyon liraya satılacakmış.

OYAK Dragos fiyat! 

OYAK Dragos fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje, İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de yükseliyor...

OYAK Ayazağa ihalesi bugün!

OYAK Ayazağa projesi için ihale sürecine girdi. 22 bin 444 metrekare net arsa alanına sahip olan arsanın ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

OYAK'tan İstanbul'a 2 yeni proje!

Konut yatırımında rotasını İstanbul'a çeviren OYAK, Başakşehir ve Ayazağa'da 2 yeni projeye hazırlanıyor....

OYAK Ayazağa projesi geliyor!

OYAK Ayazağa projesi için düğmeye bastı. 22 bin 444 metrekare net arsa alanına ve 33 bin 666 metrekare emsale esas inşaat alanına sahip arsanın ihalesi 14 Mayıs'ta yapılacak...

Oyak İkitelli ve Dragos'ta 19 bin 528 konut yapacak!

OYAK, İstanbul’un değerli üç bölgesinde toplam 1.5 milyon metrekarelik alanda gayrimenkul geliştirme projelerine başlıyor. 

OYAK Port projesi için imzalar atıldı!

OYAK Denizcilik ve Liman İşletmeleri ile Japon denizcilik devi NYK, Gebze’de 110 milyon dolarlık yatırımla sadece otomotiv sektörü için bir Ro-Ro limanı inşa edecek.

OYAK, 20 milyar liralık proje başlattı!

Daha önce sadece üyelerinin ihtiyacı doğrultusunda konut projeleri hayata geçiren OYAK, Gayrimenkul Geliştirme Koordinatörlüğü kurdu. Emlak Konut'tan büyük arsalar aldı ve 20 milyarlık proje başlattı.

OYAK, Mesa’nın hangi projesini devraldı?

Kayaşehir’de arsaları olan OYAK, konut geliştirmedeki sessizliğini Mesa’nın Ankara Eryaman’daki projesini satın alarak bozdu.

Oyak Göksupark Konutları iletişim!

Ankara Oyak Göksupark ev fiyatları minimum 191 bin TL'den başlıyor. Projede daireler 1+1'den 4+1 seçeneklerine kadar tasarlandı...

Oyak Göksupark teslimleri ne zaman?

Oyak Göksupark Evleri projesi Ankara Eryaman'da 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleriyle yükseliyor. Oyak Göksupark teslimleri ne zaman?

Oyak Göksupark Evleri ne zaman teslim?

Toplam 1.876 daireden meydana gelen Oyak Göksupark Evleri fiyatları 191 bin TL'den başlıyor. Peki Oyak Göksupark Evleri ne zaman teslim?

Oyak Göksupark Ankara fiyat aralığı!

Oyak Göksupark Ankara fiyat aralığı 191 bin TL ila 725 bin TL arasında değişiyor. Projeden öncelikli olarak 10 yılını dolduran 153 bin Oyak üyesi yararlanacak...

Oyak Göksupark Ankara satış fiyatları!

Oyak Göksupark Ankara satış fiyatları 191 bin TL'den başlıyor. Proje Ankara Eryaman'da hayata geçirildi...

İstanbul OYAK Haberi

İstanbul OYAK



512 ailenin konut sorunu çözümlendi. 


Sadece 238 başvuru kabul edilecektir.


Kiradan kurtulun. Akmayan sudan, gürültüden, düzensiz yollardan, keşmekeşden kurtulun.


İSTANBUL'DA YEŞİLLİKLER İÇİNDE HUZUR DOLU BİR EVİNİZ OLSUN.


İster villa, ister apartman dairesi, ister teras katınız olsun. Birbirinden seçkin komşularınız olsun. Çocuklarınızın rahatça oynayabileceği oyun alanları, spor tesisleri, okulları olsun. Yüzme havuzunuz, yeşil alanlarınız olsun. Ailenizle birlikte eğlenebileceğiniz gazinonuz olsun, ibadetinizi yapabileceğiniz yakın bir caminiz olsun. İstanbul'da bizim diyebileceğiniz bir yerleşim yeriniz olsun. Size özgü, size layık bir yaşam biçiminiz olsun.


384 daire, 350 dubleks villa, 16 teras kat.

%25 eskalasyonlu sabit fiyatlı.

Dairelerin m2'si 100.000.-TL.


 85 m2 daire 8,5 milyon TL.

105 m2 daire 10,5 milyon TL.

110...