05 / 05 / 2024

İstanbul Piyalepaşa iletişim

İstanbul Piyalepaşa iletişim

Toplam 800 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edilen projede daire alanları 55 metrekareden başlıyor. İstanbul Piyalepaşa satılık daire teslimleri Ocak ayı 2018 yılında yapılması planlanıyor.

İstanbul Piyalepaşa ödeme planı!

Dairelerin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje toplam 760 daire ve 190 rezidans daireden oluşuyor. İstanbul Piyalepaşa ödeme planı içeriğinde 48 ay vadede 0,45 faiz oranı uygulanıyor.

Piyalepaşa İstanbul Çarşı açılıyor

Türkiye’de özel sektör eliyle yapılan en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Piyalepaşa İstanbul, Piyalepaşa Çarşı ile Beyoğlu’nun sosyal yaşam kültürünü bir kez daha hayata geçiyor. İşte merak edilen detaylar...

İstanbul depreminde iletişim kesilir mi? GSM şirketlerinden İstanbul depremi açıklaması: 'Biz o işin altından kalkmayız'

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu geçtiğimiz günlerde toplant. Komisyona, GSM şirketlerinin yetkilileri de katılım gösterdi. Gündemde olası İstanbul depreminde kesinti yaşanıp yaşanmayacağı konuşuldu. Peki İstanbul depreminde de iletişim kesilir mi?

Neta Ağ İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neta Ağ İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Reyhan Alara Şenlen tarafından kuruldu.

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri!

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Beyoğlu'nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı bulunuyor.

Altınbaşak Doğa iletişim!

Altınbaşak Doğa iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 63 adet konut bulunuyor.

Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri Piripaşa Evleri İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu’nda inşa ediliyor. Proje 2 etap şeklinde dizayn ediliyor. İşte Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Atakent Tema İstanbul Bahçe iletişim!

Atakent Tema İstanbul Bahçe iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 363 daireden meydana gelen proje Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur tarafından inşa ediliyor.

Misal İstanbul Gaziosmanpaşa iletişim!

Ahes Misal İstanbul Evleri projesi İstanbul Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'da hayata geçirildi. Projede 2 bin 400 daireye yer veriliyor...

Tema İstanbul 2. etap iletişim!

Tema İstanbul 2. etap iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Tema İstanbul 2. etap projesinde 800 daire olacak...

Kordon İstanbul Ege Yapı iletişim!

Kordon İstanbul Ege Yapı iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Kağıthane Kordon İstanbul'da indirimli fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor...

Fuzul TEM Avrasya Konutları Gaziosmanpaşa iletişim!

Fuzul TEM Avrasya Konutları Gaziosmanpaşa iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. TEM Avrasya Konutları için ön talepler toplanıyor...

İstanbul Piyalepaşa proje fiyatları!

Kentsel dönüşüm projesi olan İstanbul Piyalepaşa proje fiyatları 741 bin 500 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul projesinde toplam 760 daire, 190 rezidans, ofis ve dükkanlar yer alıyor.

GYODER'in PR ajansı GTC İletişim Danışmanlığı oldu!

18 yıldır Ankara ve İstanbul’da stratejik iletişim danışmanlığı ve devletle ilişkiler konularında hizmet veren GTC İletişim Danışmanlığı, Türkiye Gayrimenkul Platformu GYODER’i (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) müşteri portföyüne ekledi.

İstanbul Piyalepaşa iletişim Haberi

İstanbul Piyalepaşa iletişim

İstanbul Piyalepaşa projesi kentsel dönüşüm kapsamında yükseliyor. Proje toplam 760 daire ve 190 rezidans daireden meydana geliyor.


Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu daire alanları

Projedeki konut büyüklükleri 55 metrekareden başlayıp 207 metrekareye kadar ulaşıyor.

Piyalepaşa İstanbul yatırım bedeli

Toplam 800 milyon dolar yatırım değeriyle yükseliyor.


Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul hangi firmayla yükseliyor?

Proje Piyalepaşa Gayrimenkul imzasıyla hayata geçiriliyor.


Piyalepaşa İstanbul Evleri nerede?

Proje İstanbul Beyoğlu'na bağlı Hacıhüsrev Mahallesi'nde yükseliyor.


Piyalepaşa İstanbul ödemeleri

Yüzde 35 peşin ödeme ödendiğinde kalan bedeller için 24 ay 0 faiz avantajı veya 36 ay yüzde 0,30 faiz veya 48 ay yüzde 0,45 faiz oranı uygulanıyor.


Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul daire tipleri

Projedeki daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


İstanbul Piyalepaşa satılık daire!

Projedeki satılık dairelerin fiyatları metrekare...