05 / 05 / 2024

İstanbul Piyalepaşa nerede

İstanbul Piyalepaşa nerede

Dairelerin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje toplam 760 daire ve 190 rezidans daireden oluşuyor. İstanbul Piyalepaşa ödeme planı içeriğinde 48 ay vadede 0,45 faiz oranı uygulanıyor.

Piyalepaşa İstanbul Çarşı açılıyor

Türkiye’de özel sektör eliyle yapılan en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Piyalepaşa İstanbul, Piyalepaşa Çarşı ile Beyoğlu’nun sosyal yaşam kültürünü bir kez daha hayata geçiyor. İşte merak edilen detaylar...

İstanbul Piyalepaşa proje fiyatları!

Kentsel dönüşüm projesi olan İstanbul Piyalepaşa proje fiyatları 741 bin 500 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul projesinde toplam 760 daire, 190 rezidans, ofis ve dükkanlar yer alıyor.

DoubleTree by Hilton Piyalepaşa’da M.I.C.E Awards heyecanı!

Ofton İnşaatın turizm alanındaki yatırımlarından DoubleTree by Hilton İstanbul Piyalepaşa’da, ACE of M.I.C.E. Awards 2017 ‘Jüri ve Finalistler’ toplantısı gerçekleşti

Cityist Offices Piyalepaşa nerede?

Cityist Offices Piyalepaşa projesi 14 bin 145 metrekare esnek ofis alanına sahip. "Cityist Offices Piyalepaşa nerede?" sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Piyalepaşa İstanbul’da inşaat başladı!

Polat, yarım asırlık tecrübesi ile İstanbul Piyalepaşa’da yeni bir yaşam alanı kuruyor. Türkiye’de özel sektör tarafından yapılan en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa İstanbul’da inşaat başladı. Bölgede semt kültürü yeniden hayat bulacak.

Piyalepaşa İstanbul Residence satış fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul Residence satış fiyatları 706 bin 200 TL'den başlangıç gösteriliyor. Piyalepaşa İstanbul Residence projesinde 1+1'den, 4+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul'da hafriyat işlemi tamamlandı!

Piyalepaşa Gayrimenkul imzası taşıyan Piyalepaşa İstanbul projesinde nemli gelişmeler yaşanıyor. Projenin hafriyatı tamamlanmış, kaba inşaata geçmeye sıra geldi. Projede haleler yapılarak kaba inşaat bölümü için müteahhit seçimi yapılacak.

Piyalepaşa İstanbul

Piyalepaşa İstanbul projesi Beyoğlu'nda 800 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor. Polat Holding imzasını taşıyan Piyalepaşa İstanbul projesinde konut, rezidans, ofis ve alışveriş caddesi olacak...

Piyalepaşa İstanbul, MIPIM 2016'da yatırımcılarla buluştu!

Piyalepaşa Gayrimenkul, dünyanın en büyük ve en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM’de katılımcılara Türkiye’nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’u tanıttı.

Geçmişten Günümüze Piyalepaşa Sergisi 19 Şubat'ta açılıyor!

Polat ve Piyalepaşa İstanbul sponsorluğunda, Beyoğlu Belediyesi işbirliği ile hayata geçirilen “Geçmişten Günümüze Piyalepaşa” Sergisi kapılarını açıyor.Rahmi M. Koç Müzesi’nde gerçekleştirilecek sergi 19 Şubat Perşembe günü açılacak.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul Evleri satış listesi!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul Evleri satış listesi fiyatları 706 bin 200 TL'den başlıyor. 2018 yılında yaşamın başlayacağı Piyalepaşa İstanbul Evleri'nde 790 konut, 190 rezidans yer alıyor...

Piyalepaşa İstanbul Polat İnşaat fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul Polat İnşaat fiyatları 706 bin 200 TL'den başlangıç gösteriliyor. Beyoğlu Hacıhüsrev'de yükselen Piyalepaşa İstanbul'da yaşam 2018'de başlayacak...

Piyalepaşa İstanbul satış listesi fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul satış listesi fiyatları 706 bin 200 TL'den başlayarak değişiyor. Ocak 2018'de teslim edilmesi planlanan Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu projesinde uygun ödeme seçenekleri sunuluyor...

İstanbul Piyalepaşa nerede Haberi

İstanbul Piyalepaşa nerede

Daire büyüklüklerinin 55 metrekareden başlayıp 207 metrekareye kadar ulaştığı proje toplam 800 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor.


Toplam 760 daire ve 190 rezidans daireden meydana gelen projede daire teslimleri 2018 yılında yapılması planlanıyor. Proje Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor.


Satışlarına devam eden projede daire seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Ev fiyatlarının metrekare bazında 8 bin 500 TL'den, rezidans dairelerin metrekare birim bazında ise 10 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.


İstanbul Piyalepaşa ödeme planı kapsamında yüzde 35 peşin ödeme sağlandığında kalan kısımlar için  24 ay 0 faiz, 36 ay yüzde 0,30 faiz, 48 ay yüzde 0,45 faiz oranı ile ev sahibi olunabiliyor.


Telefon: 0 850 622 04 04...